Seleccionar página

Pròximament QD-TV-Internet

Pròximament QD-TV-Internet

                                      

    QuatretondaDigital-TV-Internet potser siga prompte una realitat. És tan gran el món de les noves tecnologies que poques coses són impossibles en aquest univers tecnològic. Estem treballant  una idea nova i desconeguda per a nosaltres, la qual si no fora pel treball i la il·lusió de Fabian Vidal, poca cosa podrìem fer , ja que digne és reconéixer les limitacions i mancances pròpies (em referisc a les meues, clar està ).

                                               Es pot fer en viu i en directe moltíssimes coses. Tertúlies, butlletí de notícies, actes públics, festes…ara mateix estem  en procés . No sabem on arribarem al final si és que arribem a algún lloc. Les ganes no falten. Ni les idees. De moment estem oberts a qualsevol iniciativa que servisca per a ampliar els horitzonts, paisatges i llibertats. Almenys  per intentar-ho que no quede. A més a més, la sala de QD-TV-INTERNET compta amb un servei de XAT el qual pot resultar molt útil per als visitants.

pepe romero-nieva


Video chat rooms at Ustream

 323 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

7 Comentarios

 1. Benavent

  Però què redimonis que sou! Sarpassers! La repera vaja… només espere com delitós sojorn que tingau per a mi un ben merescut lloc, de responsabilitat, per edat ja no estic per a posar-me davant de les càmeres, però sí alguna direcció, ni que siga per influències (diuen que més val vergonya a la cara que mal al cor).

  Salutacions corals i sort, al jove també.

  rbenavent

  • Pepe

   Senyor Benavent. Vosté no necessita cap endoll perquè com li he dit moltes vegades vosté brilla amb llum pròpia i des del començament vosté té aquí un lloc reservat. Una cadira especial corresponent a la lletra E majúscula d´ Excel·lència. Les nostres càmeres i pàgines estan a la seua disposició, la qual cosa és el mateix que dir a la disposició del poble, perquè em permetrà que li diga que vosté és un bé cultural molt valuós. Salutacions.

 2. Miquel Sentandreu

  Només unes paraules de recolçament i agraïment per la impagable tasca que esteu duent a terme.
  Clicar en les caselles de quatretondadigital.es i tindre accés a tota la informació que poseu al nostre abast es molt fàcil per a nosaltres, pero no hem d’oblidar que darrere ha hi molt de treball i hores de dedicació de persones que posen el seu temps, les seues il·lusions i els seus esforços per aconseguir que el somni d’un espai quartondí on tot el món tinga cabuda siga una realitat.
  Moltes gràcies a Pepe Romero-Nieva i a tots els qui col·laboren amb ells

  • Pepe

   Moltes gràcies Miquel. Hi ha paraules què són més importants que l´or.
   En nom dels col·laboradors, dels visitants i de tots els que fan possible aquesta idea, moltes gràcies !

 3. SALVA (Salvador Alberola Benavent)

  Pepe:
  de primer antuvi vull expressar-te la sorpresa que he tingut en veure l’anunci d’allò de la televisió, és un senyal més del «savoir fer» d’una gent que des de sempre ha estat activa sense adormir-se en els llorers i que ha fet del treball motor del que a hores d’ara és nostre poble.
  Felicitacions sinceres per la idea!
  Us desitge que, malgrat que la travessia portarà algun entrebanc que altre, tingueu forces per arribar a bon port. Si puc fer qualsevol cosa per ajudar…, només teniu que demanar-m’ho. (Tinc més moral que l’alcoià).

  A l’amic rbenavent li diria que estem en uns dies que no convé demanar càrrecs ni direccions —encara que ell s’ho mereix—, perquè això és tràfec d’influències i no està el forn…

  Ànim i avant,
  SALVA

 4. Rosa Mahiques Margarit.

  Trobe que s’estan creant moltes expectatives i moltes il·lusions sobre la T.V. de QD i crec que si no és amb ànim i amb eixa il·lusió que tots teniu, no es podria dur a terme un projecte com aquest. Espere de tot cor que tot vos isca bé i que si retransmeteu el debat, sòlament siga el primer pas d’un projecte futur al qual li caldrà molta ajuda per part de gent tan treballadora i disposta que tenim al nostre poble.

 5. JOSEFA ESTEVE MAHIQUES

  Felicidades Pepe y que siga así lleno de sorpresas, esperando que todo vaya bien

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics