Seleccionar página

Resultats eleccions municipals 22-M a Quatretonda

Resultats eleccions municipals 22-M a Quatretonda

Com es pot observar, el PP ha guanyat per majoria absoluta al nostre poble, la qual cosa els permetrà governar durant els pròxims quatre anys sense problemes i podran dur a terme els objectius marcats al Programa electoral. Enhorabona als guanyadors en els quals el poble ha dipositat la confiança. La diada electoral va transcórrer amb total normalitat en un dia assolellat i típicament primaveral. la festa democràtica es va desenvolupar activa i alegre. La participació molt alta. El poble ha volgut canviar de governants sense dubte. L´anàlisi i les interpretacions dels resultats ja ho farà qui ho considere oportú.

ResultatsEleccions2011

 159 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

7 Comentarios

 1. Jose Luis Oltra

  Sr. Director de QD:
  Pepe, moltes gràcies per la fantàstica tasca realitzada durant estos últims mesos, tan a tu com a la resta de l´equip técnic de QD. També a les persones que varen fer possible la celebració i retransmissió del debat.
  Tot l´ equip tenim un gran deute en totes aquelles persones que han cregut convinent dipositar la confiança en nosaltres per als propers quatre anys.
  També vull al·ludir a aquells que han considerat més interessants les altres propostes, perquè ens recorden que tot no està fet, i que caldrá lluitar cada dia.
  Esperem estar a l’altura, i complir les espectatives que heu depositat en nosaltres. I des de este lloc, ens fiquem a dispossició de tots el veïns de Quatretonda, per el que vulguen.
  Moltes gràcies.

 2. jordi nadal oltra

  El bloc vol donar l’enhorabona al partit popular per la clara victoria que ha obtingut, per la nostra part, no hem aconseguit el nostre objectiu que era consolidar els nostres tres regidors per segona volta consecutiva, cosa que haguera sigut històrica. Lamentem profundament que no haja arribat a la gent del poble les nostres idees i la confiança en la nostra llista de persones molt vàlides per a estar ahí. Creguem que les nostres diferències amb el PSOE i les ganes de canvi que ha tingut la gent del poble després de dotze anys de pactes han sigut claus.
  Nosaltres per la nostra banda igual que hem estat sempre governant per al poble sense ninguna altra aspiració i sense lucrar-nos, vetlarem per a que els que tenen el compromis de dur-lo endavant ho facen correctament, ara ens toca ser oposició i ho serem. Aprofitarem també tot el que estiga al nostre abast per a tindre a tots informats, i recolzarem el que ací es va publicar, retransmetre els plenaris per QD-TV, hem de fer arribar la política al poble, que no voten per sensacions, com creguem que ha passat ara, que escolten, que lligen el programes electorals, que pregunten, que parlen en la gent.
  Per finalitzar, agraïr a tos els nostres votants la confiança que han depositat en nosaltres i la gran participació. També felicitar-nos per haver entrat a les corts valencianes, era necessari tindre-hi veu.

 3. Vicent Benavent Vidal

  Tal i com vaig anunciar en el seu dia, aprofite per felicitar al sr Jose Luis per la seua gran victoria obtinguda a estes eleccions,tot si val a dir que espere que a les pròximes eleccions al menys ho facen més transparent i no amb un joc ple d’incògnites per part de gent arrelada al seu partit. des d’aci vullc mostrar també la meua felicitació més sincera a la revista i al seu director de QD per la gran campanya de suport que li ha fet al PP,ja vaig dir en el seu dia que QD s’havía polititzat i crec que sobren les paraules per demostrar-ho tot i això tinc que afegir que no en sembla mal,doncs mai me s’ha tancat l’oportunitat de dir allò que pense de la política i per tant espere que és considere com una reflexió i no com a una crítica, «és el que és» i punt.
  Per tant expresse la meua més sincera enhorabona al Partit Popular per la seua victòria tot i això a partir d’ara vorem si és compleix tot el que ens ha venut i no ens «emmaule» i ens venga la moto tal i com venen fent-ho sobre tot a València. La situació actual a nivell nacional no és bona per ningú, ara ja en hi ha gent que ha pagat el que toca, per tant ara anem a viure un futur nou i esplèndit QUATRETONDA ( Mundo ilusión) s’ha posat en marxa cavallers i disfrutar-ho com s’ho meresquem no?

  • Pepe

   Senyor Vicent Benavent Vidal :
   Considere la seua opinió una com una altra…i crega´m que la respecte encara que, com no pot ser d´una altra forma, no la compartisc. De tota manera els lectors jutjaran les seues intervencions i opinions. A l´igual que le meues i les de tots els que aquí escrivim.. Si per alguna cosa es caracteritza aquesta revista és per la seua imparcialitat, encara que thotom som esclaus d´allò què escrivim. Jo també puc dir que les vaques volen pels cels i ahí queda açò. Quan vosté afirma infundadament que QD està polititzada serà perquè alguna cosa se li haurà apegat de vosté que no para de llançar exabruptos sense mirar cap on apunta. Crega´m que vosté és un dels que més la polititzen…no voldrà ser l´unic ? M´haguera agradat que a banda d´ afirmar, havera argumentat fil per randa el seu discurs. No es poden llançar acusacions sense després demostrar-les. Li torne a dir que del total contingut de QD, una ínfima part serà de política i tot el que aquí ha arribat dels distints partits polítics s´ha publicat el més aviat que ha sigut possible. Des d´aquí s´ha donat support a tots. Ara bé, cadascú ha emprat aquest mitjà de la manera que més adient ha cregut. O és què acàs pensa que només vosté pot parlar dels seus ideals polítics ?
   No sobren paraules,al contrari, falten un cabàs per a demostrar tot el que vosté afirma. Gran campanya, la seua. Però es veu que les formes i els discursos emprats per vosté fins fer-se cansinos i repetitius i massa sarcàstics no han sigut rendables ni efectius. però no em culpe a mí, per favor.

   Salutacions. I pense que el món també té colors per alegrar-nos la vida.

   PS : Li demane per favor, que una altra vegada que m´oferisca un got d´aigua fresca que no li pose gotetes d´arsènic : d´aquesta forma preferiria que no m´oferira res. Ja buscaré jo aigua en fonts clares, fresques i netes.

   • Vicent Benavent Vidal

    No m’esperava eixa acaloramenta de vosté sr Pepe, de tota manera creia deixar clar que en nigun moment he estat en contra de la política que s’ha fet a QD i menys declaramme com ho he fet de que m’agrada la política i tots els meus escrits han estat referits a ella.
    Espere en deixe defendrem de les acusacions que em fa quan allò de Gran campanya la meua,doncs tinc que dir que si realment haguera fet campanya posiblement auria escrit molt més del que ho he fet, de tota manera em faig responsable evidentment del que he dit ací. Puc afirmar que no he intentat capgirar ningú, jo no vaig per les cases buscant vots com altres, per tant si s’ha sentit ofés li demane disculpes, pot ser la meua manera de dir les coses son massa directes i en conseqüència pot provocar allò que no espere,però cadascú és com es.
    D’altra banda malgrat jo no intente amargar la vida a ningú PER L’AMOR DE DÉU,faltaria més,benvinguts tots els colors de la vida.
    Per últim cregam que en ningún moment he volgut manifestar malestar ni tampoc envenenar a ningú ( gotetes d´arsènic) supose que no vol dirme que soc un….. I encara que coste de creure torne a repetir que felicite de bon grat al PP per guanyar les eleccions tal volta sona raro però el que no s’ho crega pot ser és perquè no en conéix.
    PS: No m’agradaria Pepe que es quede amb eixa imatge meua, sap de sobra que hi ha gent que fa més mal que jo,gràcies.

 4. orbison (Roberto Benavent Benavent)

  Vicent Benavent Vidal ha dit: «la meua felicitació més sincera a la revista i al seu director de QD per la gran campanya de suport que li ha fet al PP,ja vaig dir en el seu dia que QD s’havía polititzat».

  1ª No s’ha fet ninguna campanya en favor del PP ni de ningún altre partit. Simple i llanament s’ha publicat material d’aquestos partits i s’ha donat a conéixer al públic.

  2ª QD no s’ha polititzat.Simple i llanament és un mitjà d’informació local amb notícies , aconteixements, opinió del que passa al voltant del nostre poble, i és clar, la política, pese a qui li pese, també és un aconteiximent puntual amb una gran trascendència que ningú pot desaprofitar i meyns la persona que està a càrrec d’aquesta revista, i no precisament per recolzar a cap partit polític, sinò, pel senzill plaer de veure com entra la gent al seu «domini».

  salu2

  • Vicent Benavent Vidal

   Pot ser m’en eixit de la línia com es sol dir i no m’expressat tal i com jo volía,per això torne a demanar disculpes públicament sobre tot al director d’aquesta revista. Jo em referia al suport informàtic és per això que t’adonaràs que també he dit ( tinc que afegir que no en sembla mal,doncs mai me s’ha tancat l’oportunitat de dir allò que pense de la política ).Per tant en sembla be que em faces reflexionar però enten que no acuse a ningú.
   Salutacions

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics