Enquesta

Enquesta

           Empar Oltra i Asuncion  ( tots la coneguem perquè sobretot a l´estiu treballa a MK LOCALIA TV) , necessita que li omplim una enquesta per a complementar un Màster que està fent. No costa res  tirar-li una ajudeta. L´única condició com ella diu és què ha de ser gent de la  VALL d´ALBAIDA.

         Us anime a gastar un poc te temps. I moltes gràcies en nom d´ella per la vostra col.laboració. A continuació us deixe el que ella ens diu amb el LINK o ENLLAÇ corresponent.

» Hola Pepe,

Mira a vore si em pots ajudar a difondre l’enquesta que em fa falta per al treball de final de Màster. Gràcies!

Empar

Hola amics i amigues : Estic fent un treball final de màster en el que vull analitzar com ens comportem a les xarxes socials, especialment els originaris de la Vall d’Albaida. És per això que us demane que feu click al següent link i contesteu a l’enquesta online.

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFhRbm9mT2VnRmMwTGpuR0hCTllPMWc6MQ

No es registren dades personals. Gràcies per participar en aquest projecte tan important per a mi.

P.d.: us agraeixc la redifusió. SOLS GENT DE LA VALL D’ALBAIDA. «

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

  • Rafael Benavent Benavent 28 mayo, 2023 a las 11:01 am en CAMINANT PEL POBLEM'agrada, tot i que m'ha atapat el joc visual de la imatge!
  • Francisco 24 mayo, 2023 a las 2:38 pm en CAMINANT PEL POBLESencillamente: ¡Emocionante!
  • Pepe 23 mayo, 2023 a las 6:24 pm en CAMINANT PEL POBLEFoto i poema bonics de veres.
  • Rafael 11 mayo, 2023 a las 9:40 am en QUIEN DA MÁS ?Molt bo i oportú !!!
  • Pepe 25 abril, 2023 a las 8:51 pm en SI AMB L’EDAT ET CONSUMEIX LA NOSTÀLGIAM'agrada!
  • RAFAEL BENAVENT 18 abril, 2023 a las 2:05 pm en COM ÉS POSSIBLE ?Enhorabona, Rosa, per desgranar tan bé tots els "mals" dels "bens" que tan malament ens hem auto administrat. Per a emmarcar. Crec que el teu article deuria passar a ser constitutiu d'estudi per part de nostres autoritats. Tots som responsables
  • Pepe 18 abril, 2023 a las 12:10 pm en COM ÉS POSSIBLE ?Tot és possible. A vegades, en lloc d'avançar anem arrere, com el carranc. El nou centre de salut és molt qüestionable ja que no afegeix CAP nou servei. Serà SUCURSAL d'altres centres més importants que tampoc se`n passen en serveis.
  • rafael benavent benavent 16 abril, 2023 a las 11:01 am en INCENDIEnhorabona als relators! I a QD! Així s'escriu la història. A les verdes i a les madures, nostre dèficit divulgatiu (i altres més importants) està en no ser MADRID. Ara, a esperar que d'aquestes cendres renasca algun projecte substitutiu per
  • Rafael Benavent Benavent 15 abril, 2023 a las 9:19 pm en INCENDIMirant les imatges m’han revingut a la memòria un altre cremat, industrial com diu vosté, no massa lluny de l’actual, a la Fàbrica, o més concretament al magatzem on treballaven els draps, activitat que durant uns anys va ser ben
  • Rafael Benavent Benavent 14 abril, 2023 a las 4:19 pm en EDICIONES D.A.J 583 (14 aniversari QD)un plaer llegir-lo D. Jesús, i açò que quede entre nosaltres, perquè com sabrà no n'hi ha res (o quasi que res, vaja), que els diners o un bon esmorzarot (a compte d'eixe futur reciclatge) no puguen arreglar. I repetisc,

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES