Seleccionar página

Mons. Enrique Benavent, quartondí il·lustre, administra la confirmació als joves del seu poble

Mons. Enrique Benavent, quartondí il·lustre, administra la confirmació als joves del seu poble

                    Mons. Enrique Benavent Vidal, bisbe auxiliar de l´arxidiócesi de València, fill predilecte del poble i d´entre les personalitats més il·lustres que ha donat aquest poble en tota la seua història, ha administrat el sagrament de la Confirmació a un nodrit grup d´adolescents els quals han vingut a  CONFIRMAR  i manifestar el seu compromís en la FE  que en el seu dia reberen dels seus pares, de la tradició cristiana i d´altres sagraments anteriors com el BATEIG i LA PRIMERA COMUNIÓ.

Durant l´homilia, el prelat ha exhortat als joves a la participació i continuitat en el compromís cristià i en la perseverància dels seus valors i doctrina. L´Eucaristia ha estat concelebrada pel rector del poble mossén Raül Jiménez, el qual ha dirigit unes emotives paraules al final dedicades als joves, pares, catequistes i fidels mitjançant les quals els ha felicitat, sobretot als catequistes pel seu treball d´entrega i servei. Paraules d´agraiment també per a la Coral Parroquial, la qual ha impregnat amb els seus cants més solemnitat si cap, a l´acte.

                   La celebració, a més de la solemnitat, ha estat molt preparada, participativa i sentida. Per a la Comunitat  Cristiana del Quatretonda avuí ha sigut un gran dia.

 3,135 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Enrique Barranquero

    no savia que estava penjat la confirmació avui, me ha han dit a missa i de seguida he entrat a veurer, el que hi havia. de debò que va ser un dia gran per al confirmandos i tambe per a mí, ja que aquest curs ha sigut la primera vegada que he fet de monitor i he de dir que a sigut un orgull per a mi tindre aquestos xiquets, moltes gracies al pares per el que heu fet i moltes gracies al xiquets per el que m´han fet disfrutar aquestos dos anys amb ells. gracis

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics