XXIII Trobada d´escoles d´adults de la Vall d´Albaida

XXIII Trobada d´escoles d´adults de la Vall d´Albaida

XXIII TROBADA D’ESCOLES D’ADULTS A LLUTXENT

Ahir dissabte 11 de juny, les Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida celebrarem a Llutxent la XXIII Trobada amb un munt d’activitats.
L’acte començà a les 17,30h amb una cercavila des de la plaça Major fins a l’avinguda del Poliesportiu, formada per tots els participants de la Trobada acompanyats per un grup de percussió, on s’hi trobaven les escoles d’Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Castelló de Rugat, Fontanars dels Alforins, Llutxent, la Pobla del Duc, L’Olleria, Montaverner i Quatretonda. Allí començaren els diversos tallers oferts per cadascuna de les escoles comarcals.
Pel que fa a la participació de l’EPA de Quatretonda, a més de realitzar dos tallers, un de confecció de clauers i l’altre de “degustació de dolços per l’any Estanislau Alberola”, es preparà una exposició bastida amb materials aportats pels diferents cursos que es desenvolupen a ca nostra, com pintura, alfabetització, tall i confecció, etcètera. Aquesta exposició, ha estat oberta tota la setmana fins avuí diumenge, en horari de 17 a 20h al menjador del Col•legi de Llutxent.
La vesprada fou arrodonida amb la participació d’una dansada a càrrec del Grup de Danses Popular de Quatretonda acompanyats per membres de la Unió Musical “La Nova”, així com dels grups de danses d’Albaida i la Pobla del Duc. Als quals seguí una actuació d’un Grup de Ball de Saló format per membres de Llutxent i Quatretonda, així com l’entrega de detalls a les institucions i escoles comarcals que han fet possible aquest esdeveniment.
L’acte conclogué amb un sopar de germanor al patí del Col•legi “Ausiàs March” de Llutxent i una revetlla a càrrec del grup d’animació de Montaverner.

Amparo Blas Núñez
Responsable de l’EPA de Quatretonda

1 comentario

  1. Jose Luis Oltra

    El taller que major acceptació va tindrer, sens dubte, va ser el de Quatretonda.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES