finals del 8é campionat de raspall mancomunitat de municipis de la vall d´albaida.Quatretonda, juny de 2011

finals del 8é campionat de raspall mancomunitat de municipis de la vall d´albaida.Quatretonda, juny de 2011

Pepe, bon dia, des del club de raspall t’enviem el cartell de les finals de la mancomunitat de raspall que es celebraran el 18, 25 i 26 de juny al nostre poble, convidem a tot el poble a disfrutar de l’esport autòcton, del millor raspall de la vall d’albaida per a totes les edats, desde benjamins fins a seniors. També dir que el diumenge 19 apartir de les 17:30h de la vesprada es jugaran les semifinals del campionat local de raspall entre els equips de DARTACAN-LA QUINTA i TOT PER L’AIRE-PIMENTONS BADENES, jugant els guanyadors el diumenge 26 la final a les 18:30h.

7 Comentarios

  1. Maria Benavent Benavent

    M´agrada molt el cartell. Es pot saber qui l´ha dissenyat?

  2. Maria Benavent Benavent

    Igual he ficat la pata, i no es pot fer publicitat, disculpeu si és així.

  3. jordi nadal oltra

    des del club de raspall hem enviat fotos a la mancomunitat, i allí han fet el muntatge, insertant el carrer del raspallot en el carrer mig, ha quedat prou be

  4. Maria Benavent Benavent

    Gràcies, Jordi.

  5. David Mahiques

    Felicitar al club de raspall per este cartell tan ben fet. Eixe muntatge entre el carrer de la pilota i el campanar vist des de la plaça de l’oliver està molt be.
    Molt be.

    David

  6. Pepe

    La veritat. que m´agrada aquest muntatge. És significatiu i artístic. Desconec si a la fi tots els cartells relatius a activitats del poble s´arxiven a algun lloc. doncs crec que són com pinzellades de la nostra història. Sincronies de moments molt nostres. Aquest m´agrada molt. Altres també. com alguns que han fet els Amics del Buscarró, per exemple. A la llarga. es podrien fer en temps i forma exposicions…i qui sap…els més bonics, decorar parets d´organismes i llocs públics del poble. No us sembla ?

  7. jordi nadal oltra

    NO SE SI ALGÚ DELS QUE ENTREN EN AQUESTA WEB, POT TINDRE FOTOS ANTIGUES DE PARTIDES DE FRONTÓ O RASPALL A QUATRETONDA, SI ALGÚ EN TÉ, ELS AGRAIRIEM QUE ES POSAREN EN CONTACTE AMB ALGÚN MEMBRE DEL CLUB DE RASPALL, O PER INTERNET EN ALGUN COMENTARI AL NOSTRE BLOG
    http://raspallot.blog.cat/

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES