nota de premsa PSOE Quatretonda : Salari Jove.

nota de premsa PSOE Quatretonda : Salari Jove.

8 Comentarios

  1. Jose Luis Oltra

    M’he quedat bocabadat en llegir este escrit. El primer en incomplir eixe acord de plenari va ser l´ Alcalde que teníem, que era del PSPV. I ho va fer per a contractar a les televisions comarcals per allò de l´auto-bombo. Ara no se´n recorda d´ allò.
    Els festers i els veïns no són responsables de la ineptitud d´ eixa corporació, a l’ hora de gestionar els recursos econòmics, recordeu que ens han deixat un deute a proveïdors que sobrepassa els 300.000€, en els dos anys que han governat. Per això hem tornat a posar llums, això si, en la meitat de cost que quan ells ho varen gestionar per a festes de 2009 (que va costar 6.000€). Pel contrari, no pensen gastar diners en l´auto-promoció de la premsa i la tele, això he deixem per a ells.
    I com en el circ, el més difícil encara, el salari jove es va gestionar quan el PP estava a l´oposició. Qui l’ha gestionat? Doncs ells seran els culpables. Potser siga per això que el poble se n´ ha fartat.

  2. Jose Luis Oltra

    I més coses: ningú d´aquest equip ha descartat la possibilitat d´ oferir el servei de ludoteca. A les úniques persones que se´ls ha comunicat la inexistència de persona de salari jove ha sigut a l´ Ampa, que curiosament ja estaven sabedores. Això vol dir que l´ anterior alcalde, que ara ens vol encasquetar el paquet, també ho sabia i no li va posar remei. L´ única raó de ser de la reunió amb l´Ampa va ser per a buscar sol.lucions i mai per a impedir la realització de la ludoteca.
    I per cert, m´agradaria saber, qui és eixe Jose Luis oltra tan amic de Camps, perquè si la memoria no em falla jo sols he dit que el conec. Ara, com que tinc un greu problema de comprensió…

  3. Joanjo Oltra Cuquerella

    No pensen gastar diners en l’auto-promoció de la premsa i al tele i duen al programa electoral la creació d’una espècie de gabinet de premsa, publicitat i marketing? això com es menja?

  4. Vicent Benavent Vidal

    Crec honestament que el sr Alcalde no ha llegit be el comunicat, crec no ho se però jo almenys veig que diu » Degut a la modificació de la convocatòria » o siga des del Govern que tenim a València, » demana que cada municipi ha de tindre més de 100 jovens desocupata» o siga que el sr Camps ha fet una retalladeta com moltes altres que en farà. Per tant no entenc com li tira els trastos al cap, si no hi han duros i això feia temps que ho diem, per cert que encara no es creguem que som els més endeutats de tota Espanya, La comunitat Valenciana governada des de fa ja 12 anys i ara més pel PP.
    Qui no vullga pols que no vaga a l’era, ara que venen bous…

  5. David Mahiques

    Bona nit:

    Açò d’Internet es immediat. He entrat en Quatretonda digital i quina es la meua sorpresa que el sr Alcalde no contesta una vegada sino dos. Pareix ser que a les 4 de la vesprada i a les sis. Pareix ser que al principi de manera impetuosa i després ha tornat. Igual s’ha posat nerviós i li hem donat un mal dinar. Es sap mal.

    Està clar que el sr president Francisco Camps ha tret les tisores. I esta setmana els funcionaris de l’ajuntament m’han dit que enguany no hi ha salari jove i això passa en altres ajuntaments també per les averiguacions que he fet parlant en alcaldes d’altres llocs.
    Ho dic una vegada mes, fins ara i des de que estic en l’ajuntament tots els anys ha hagut salari jove i això ens ha permès fer la ludoteca i el telecentre. I estos serveis perillem al no haver salari jove.
    I un altra cosa, si abans de les eleccions eren un poble molt endeutat segons el PP i desprès de les eleccions ja tenim diners per a festes, jolgorio i alegria. Cosa que a tots ens agrada. També tenen que haver diners per mantenir la Ludoteca i el Telecentre.
    No anem a consentir que estos serveis desapareguen.
    Anem a col•laborar per trobar una solució, cosa que el PP no sol fer quan està en l’oposició.

    David Mahiques

  6. David Mahiques

    Hola Vicent:

    Et passe la ordre de la Conselleria que regula el tema del salari Jove per al 2011.
    I també et passe l’article 2 on es diu que tenen que haver inscrits més de 100 joves d’un municipi per poder accedir a la subvenció.
    Efectivament com tu molt be dius això és una norma nova de la Generalitat per retallar prestacions de serveis. I en este cas els que ho paguem són els pobles més menuts.
    I açò crida l’atenció en que continuen gastant-se els diners en los “grandes eventos”.
    Per cert, hui venia en la premsa que la Confederació Empresarial Valenciana ja esta diguent-li a la Generalitat que els deixe de gans eventos i que pague als proveedors.

    Bona nit i salut a tots.

    David Mahiques

    Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació Conselleria de Economía, Hacienda y Empleo
    ORDRE 61/2010, de 30 de desembre, de la Conselleria
    d’Economia, Hisenda i Ocupació, per la qual es convoquen
    les subvencions del Programa de Foment d’Ocupació
    Salari Jove, per a l’exercici 2011. [2011/253]

    Article 2. Beneficiaris de les subvencions
    Podran ser beneficiaris d’estes subvencions:
    1. Les corporacions locals de la Comunitat Valenciana o les entitats
    dependents o vinculades a estes que realitzen actuacions dirigides
    a promoure la generació d’ocupació, en el territori de la qual figuren
    inscrites com a persones desocupades més de 100 joves, segons dades
    estadístiques del mes de novembre de 2010.

  7. Nieves Vidal Bataller

    A mi també em va cridar l’atenció el fet que, passejant un dia d’esta setmana pel carrer, els carrers estigueren plens d’enllumenat degut a les festes de bous… de sobte em va vindre al cap la resposta del senyor José Luis respecte a la seua ferma intenció de «reduir despeses» una vegada al capdavant de l’alcaldia, al respondre a la meua pregunta de com pensaven fer-ho i, crec recordar que una d’elles feia referència a l’enllumenat… Encara que siga més econòmic respecte a altres anys (com es diu més amunt), és una despesa més que, en la meua opinió, no era necessària ara a bous; tal volta en les festes patronals sí, però ara…

  8. Vicent Benavent Vidal

    No patiu Nieves,estem a QUATRETONDA MUNDO ILUSIÓN que no t’en recordes? no pasa res, el sr Alcalde i la seua cort fallera tenen solucions per a tot o és que no hem llegit el seu programa electoral? ja,ja, això era abans diran de segur alguns » inocentens» que no saben ni el que diuen, ala, ja venen els bous a disfrutar…

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES