regiduries ajuntament de Quatretonda

regiduries ajuntament de Quatretonda

Hola Pepe:

T’adjunte el decret d’alcaldia núm. 272 d’enguany. En el punt 1 apareixer les regidories que hi ha actualment en l’ajuntament de Quatretonda i els regidors responsables de cadascuna.
Els concejals ja van ser informats d’este decret en el darrer plenari del 23 d’este mes. Hores d’ara deuria de ser public ja.
La meua intenció es que ho conega la gent de Quatretonda i tire ma de la teua publicació per l’abast que té, A més, també té la possibilitat de fer comentaris per part dels lectors de QD.
Fes el que penses més adequat.
I endavant en la feina que estas fent. Quatretonda és mes coneguda gràcies a QD.

David Mahiques

2 Comentarios

  1. Vicente Benavent B.

    Aisó de la regiduria de patrimoni qué és? Para qué servis? No hu entenc. I tampoc en cuadren regiduries i regidors. O falten de algun grup o en sobren de un atre.

  2. David Mahiques

    Hola Vicente:

    La regidoria de patrimoni s’encarregarà d’administrar tot el referent al que és propietat de l’ajuntament. De tota manera deuria ser l’actual alcalde i el regidor corresponent el que t’informaren de que tenen previst en este regidoria.
    Les regidories es fan per delegació de l’alcalde. Es a dir, ell pot fer les regidories que estime convenients. L’alcalde les distribueix conforme creu convenient després d’haver parlat en cada regidor responsable per si esta d’acord. No tenen per que tindre regidories tots els partits ni tots els concejals. Encarà que si que podria ser, si l’alcalde i els concejals ho estimen convenient. Es veritat que actualment hi ha concejals amb més d’una regidoria.
    Si observes tots els regidors són del pp menys el de patrimoni que és del Bloc. Això és aixina per que l’alcalde ho ha cregut convenient i supose que haurà acordat amb el concejal del Bloc concedir-li esta delegació.
    Per que fa al psoe, l’alcalde no ha parlat amb nosaltres respecte als tema. Vull dir que no ens ha plantejat si voliem alguna regidoria. Tampoc es que estem interesats. Això és decissió personal d’ell. Em pots preguntar i per què al Bloc si? No t’ho puc contestar evidentment. Això cal preguntar-li-ho a l’alcalde.
    La veritat es que l’alcalde té prou concejals del seu propi partit, que en són molts actualment.

    Espere haver-te contestat i gràcies per haver fet la pregunta.
    Adeu
    David Mahiques

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES