Seleccionar página

llocs amb encant : la senda del poeta

llocs amb encant : la senda del poeta

 

 

«La senda del poeta»  és per a xafar-la en solitari. Sense presses. Amb els sentits alerta, vigilants. A les primeres clarors del dia o als ùltims rajos del sol, quasi ja en la foscor. Millor a l´hivern que a l´estiu. El caminant i el seu jo. A escassos minuts del poble. Un luxe impagable. Encara pràcticament verge i sense signes de atemptats ambientals. Ni un paper. Ni un preservatiu. Flora i fauna autòctona. Amb conills al teu pas, pardalets cantarins que inspiren al que camina i sent la presència de la vida en estat pur. Una colònia de fotges salvatges -menudes i negres- animen i desperten la curiositat . Com  s´amaguen les condemnades !  Tot natural. Sense trampes. Com la Mare Natura ho ha parit. Criada amb llet materna i amb aigua de la pluja.


The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

 1. Maria Benavent Benavent

  Unes fotografies magnífiques, Pepe, d´una extrema bellesa. Es curiós, tenim el paradís a prop nostre i, de vegades, l´ignorem. Caldria dirigir la mirada cap a la direcció adequada, si volem que la Mare Natura continue oferint-nos el seu miracle quotidià. Felicitacions.

 2. Josefa

  Unas fotografías magnificas parece que no es de aquí Pepe.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics