interessant proposta del grup socialista de quatretonda

interessant proposta del grup socialista de quatretonda
                  Interessantíssima proposta dels regidors del  Grup Socialista, per la qual es demana la gravació-retransmissió per internet dels plenaris de l´Ajuntament. Proposta que QD recolza plenament al posar a l´abast de la ciutadania les conseqüències dels avanços de les Noves Tecnologies  i els seus beneficis. Esperem que aquesta proposta tinga el recolçament  del  Plenari i ben prompte pugam veure des de casa aquestes intervencions públiques.
                 Tampoc estaria de més que hi haguera un tauló d´anuncis virtual a la WEB del nostre ajuntament on es penjaren totes les disposicions i documentació que se solen penjar al tauló físic, així com les actes dels plenaris i altra documentació d´interés. Seria un servei molt bo per al poble. Un altre servei molt valuós i d´un cost pràcticament zero, seria el posar a disposició de la ciutadania al l´entrada de l´edifici de l´Ajuntament d´almenys un ordinador connectat a la xarxa per a què qualsevol ciutadà i a hores d´atenció pública  poquera consultar. 
 
 

4 Comentarios

  1. jordi nadal oltra

    El bloc recolçarà la proposta, jo mateix ja ho vaig comentar ací, no se ara bé quin dia, però és una forma d’apropar a la gent a la política local utilitzant una ferramenta que està a l’ordre del dia, ja que als plenaris va molt poca gent, alguns perque no poden, d’esta manera ho podran veure desde les seues cases.

  2. Angel Mahiques

    En principi sempre he pensat que les idees son bones o males, independentment de qui les formula, sols atenent al valor de les idees. I aquesta idea crec que és una bona idea. Tant és així que crec recordar que Jose Luis, quan estava en la oposició també la va plantejar en QD, sense obtindre resposta (pels mateixos que ara la plantegen com una idea original i que han tingut dos anys per a posar-la en marxa), però independentment d’això, en el programa electoral que va presentar l’actual equip de govern, hi havia un apartat que deia més o menys: “ASSISTIR DE FORMA VIRTUAL ALS PLENS DE L’AJUNTAMENT”… i quina millor manera d’assistir de forma virtual que retransmetent els plenaris per Internet, tal i com se van fer en alguns actes abans de les eleccions, com el cara a cara dels candidats, que en el seu moment va plantejar el BLOC (i també fou una molt bona idea, tal i com va quedar demostrat per l’èxit d’assistència).
    Dir també que l’actual equip de govern, va parlar amb la persona que va fer possible la retransmissió en directe d’estos esdeveniments, però va dir que de moment per motius laborals, no podia comprometre’s, no obstant a això, també va dir que seria recomanable dotar al ajuntament d’una zona wifi per a facilitar la retransmissió; zona wifi que per altra banda, porta funcionant uns quinze dies al Ajuntament (sense ocasionar costos extres al ajuntament, de fet, estem donant de baixa un dels ADSL que te contractat l’Ajuntament per a reduir costos).
    Finalment, per acabar, dir que ja hi ha gent treballant en la futura pàgina Web de l’Ajuntament, pàgina que esperem que quan estiga en funcionament puga donar cabuda a la retransmissió dels plenaris de l’Ajuntament.

  3. David Mahiques

    Bona vesprada.

    Estava en un curset de la Universitat d’Estiu a Gandia i no tenia massa temps. Però ara tinc temps i m’agaradaria parlar. La nostra proposta era una idea quer tenien de ja fa temps el que passa era que no sabiem massa be com tirar-la endavant i altres feines sempre ho ajornaven. Però en veure com es va retransmetre el debat durant la campanya electoral i desprès el recital sobre Estanislao Alberola de les dones de l’EPA, ja ho teniem més clar i per això la proposta del grup socialista.
    M’alegre del que diu que esta fent Angel i em pareix molt be. Respecte a la pàg Web de l’ajuntament també em pareix molt be el que esta fent. Nosaltres també voliem iniciar-ho i de fet varem demanar pressupost del cost, per què el tema no es fer una nova pag Web sinò mantenir-la i especialment el forum de participació ciutatana dins d’esta pàgina. Sinó es va fer abans va ser perquè la diputació va fer pàgines Web per als ajuntaments i això va permetre eixir del pas i estudiar millor el tema posteriorment.
    De tota manera, intuix en les paraules d’Angel un cert cabreig o malestar. Com a aquell que el pillen en un mal moment. Tranquil li recomene que s’agarre les coses en paciència.

    David Mahiques

  4. Juan Carlos Espí

    No estaria gens malament, que a aquesta nova pàgina web de l´ajuntament és publicaren els » Bandos » diaris, (al dia ) ja que hi ha molta gent com jo, que treballem fora del poble
    i a l´hora del » Bando » no estem en el poble.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES