Seleccionar página

Evocacions, contes i llegendes del Camí a Compostel·la no mai narrades d’aquesta manera.

Evocacions, contes i llegendes del Camí a Compostel·la no mai narrades d’aquesta manera.

Les germanes d’Ibañeta.
A tots ens agrada relaxar-nos, si més no, ara que estem a l’estiu; és per eixa raó que crec hauríem de llegir contes on hi haja poques cavil·lacions que fer, lectures que ens facen oblidar una mica «la que està caient» amb açò de l’oratge i, no cal dir-ho, amb la regidoria de la «res pública Hispaniarum».
Les nits passades als albergs camí a Compostel·la m’han farcit amb un cabàs d’històries i llegendes que diuen que hi passaren durant aquestos milers d’anys que duen xafant-lo els milions de pelegrins que volen anar a veure el «finis terrae», allà on s’acaba el món, on tot és màgic i on, d’acord amb la tradició, Sant Jaume volgué romandre «in secula seculorum».
Si us «tallen la llum» i es quedeu «a fosques» i voleu seguir llegint, podeu intentar fer com l’home del dibuix, és un poc arriscat però us pot solucionar el problema.
SALVA

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics