Seleccionar página

Natura, Respecte i Llibertat

Natura, Respecte i Llibertat

Fugidisses i mestres en amagar-se davant la més mínima sospita, aquestes xicotetes i negres aus, patets en miniatura, desconfiats i porigosos, s´han deixat acaronar per la càmera del passejant, durant la seua i diària ruta contra el colesterol i altres efectes del sedentarisme. Molt a prop de la “senda del poeta” (de la qual ja s´ha parlat en aquestes pàgines), el passejant contempla cada dia aquestes imatges i les ha volgut compartir amb els seus lectors i visitants amb la intenció de poder transmetre el sentiment que experimenta al contemplar aquest tros de natura tan fresc i bucòlic. La nota negra, un patet mort vora el camí del pont, a saber per quines causes. I és que, la mort forma part comsubstancial amb la vida.

pepe romero-nieva

 436 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

4 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Queda molt guai això del» sedimentarisme» senyor Romero de la Fuente.

 2. Pepe

  Estimada amiga i companya.Esposa meua. Si em permets, la sedimentació és més proclive a produir-se en estats de quietud i immovilisme. Per això, quan no et mous, es sedimenta a les artèries el colesterol, el sucre, els triglicèrids i altres animalets. Si haguera volgut dir sedentarisme ho havera fet. per tal cosa i jugant amb el llenguatge, en l´escrit dic sedentarisme i en el vídeo sedimentarisme. Jugar amb les paraules m´encanta.
  Teu per sempre

  pepe romero-nieva

 3. pura invalida

  pepe: m´ha agradat molt este trosset de reportatge .Ja el faré la visiteta. Molta salut que tingues per anar fent coses….

 4. Pepe

  Moltes gràcies, Pura. I per a tu també molta salut per a que pugues visitar-nos i veure-ho. De la visiteta que tenim pendent…quan estimeu oportú, Un abraç !

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics