Seleccionar página

Natura, Respecte i Llibertat

Natura, Respecte i Llibertat

Fugidisses i mestres en amagar-se davant la més mínima sospita, aquestes xicotetes i negres aus, patets en miniatura, desconfiats i porigosos, s´han deixat acaronar per la càmera del passejant, durant la seua i diària ruta contra el colesterol i altres efectes del sedentarisme. Molt a prop de la “senda del poeta” (de la qual ja s´ha parlat en aquestes pàgines), el passejant contempla cada dia aquestes imatges i les ha volgut compartir amb els seus lectors i visitants amb la intenció de poder transmetre el sentiment que experimenta al contemplar aquest tros de natura tan fresc i bucòlic. La nota negra, un patet mort vora el camí del pont, a saber per quines causes. I és que, la mort forma part comsubstancial amb la vida.

pepe romero-nieva

 52 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

4 Comentarios

 1. Avatar

  Queda molt guai això del» sedimentarisme» senyor Romero de la Fuente.

  • Pepe

   Estimada amiga i companya.Esposa meua. Si em permets, la sedimentació és més proclive a produir-se en estats de quietud i immovilisme. Per això, quan no et mous, es sedimenta a les artèries el colesterol, el sucre, els triglicèrids i altres animalets. Si haguera volgut dir sedentarisme ho havera fet. per tal cosa i jugant amb el llenguatge, en l´escrit dic sedentarisme i en el vídeo sedimentarisme. Jugar amb les paraules m´encanta.
   Teu per sempre

   pepe romero-nieva

 2. Avatar

  pepe: m´ha agradat molt este trosset de reportatge .Ja el faré la visiteta. Molta salut que tingues per anar fent coses….

  • Pepe

   Moltes gràcies, Pura. I per a tu també molta salut per a que pugues visitar-nos i veure-ho. De la visiteta que tenim pendent…quan estimeu oportú, Un abraç !

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics