Natura, Respecte i Llibertat

Natura, Respecte i Llibertat

Fugidisses i mestres en amagar-se davant la més mínima sospita, aquestes xicotetes i negres aus, patets en miniatura, desconfiats i porigosos, s´han deixat acaronar per la càmera del passejant, durant la seua i diària ruta contra el colesterol i altres efectes del sedentarisme. Molt a prop de la “senda del poeta” (de la qual ja s´ha parlat en aquestes pàgines), el passejant contempla cada dia aquestes imatges i les ha volgut compartir amb els seus lectors i visitants amb la intenció de poder transmetre el sentiment que experimenta al contemplar aquest tros de natura tan fresc i bucòlic. La nota negra, un patet mort vora el camí del pont, a saber per quines causes. I és que, la mort forma part comsubstancial amb la vida.

pepe romero-nieva

4 Comentarios

  1. Rosa Mahiques

    Queda molt guai això del» sedimentarisme» senyor Romero de la Fuente.

  2. Pepe

    Estimada amiga i companya.Esposa meua. Si em permets, la sedimentació és més proclive a produir-se en estats de quietud i immovilisme. Per això, quan no et mous, es sedimenta a les artèries el colesterol, el sucre, els triglicèrids i altres animalets. Si haguera volgut dir sedentarisme ho havera fet. per tal cosa i jugant amb el llenguatge, en l´escrit dic sedentarisme i en el vídeo sedimentarisme. Jugar amb les paraules m´encanta.
    Teu per sempre

    pepe romero-nieva

  3. pura invalida

    pepe: m´ha agradat molt este trosset de reportatge .Ja el faré la visiteta. Molta salut que tingues per anar fent coses….

  4. Pepe

    Moltes gràcies, Pura. I per a tu també molta salut per a que pugues visitar-nos i veure-ho. De la visiteta que tenim pendent…quan estimeu oportú, Un abraç !

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES