Seleccionar página

aclaridora carta de Violeta Montoliu

aclaridora carta de Violeta Montoliu

                                 Com que aquesta comunicació té relació amb l´article de QD  http://www.quatretondadigital.es/?p=2950 , hem cregut convinent i oportú publicar aquesta aclaridora carta oberta als veïns de Quatretonda de la senyora Violeta Montoliu Soler que  l´ha feta arribar als veïns físicament.  Com que ens consta que tenim lectors que no hi viuen al poble i estan assabentats del tema a través d´aquest medi, l´hem inclosa aquí.

 

 364 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

 1. Nieves Vidal

  La carta està molt bé però mai he sigut partidària de «tirar la pedra i després preguntar», i menys quan es tracta de «m’han dit, m’han comentat…». Recordant un article ací publicat (per Salva, crec), he de dir que les coses es fan bé o malament i aquesta va estar malament. Així i tot, ha tingut un bon gest al reconéixer públicament el seu error, ja que el mateix el va fer també de manera pública i era la via més correcta de posar-hi remei.

  P.D: Ja fa temps que no escric, i és que sembla que la calor espessa les idees i no tinc massa per aportar. Bon estiu a tots!

 2. joanjo oltra cuquerella

  A bones hores… les coses es pensen abans de fer-se, i hom s’informa abans d’acusar algú d’alguna cosa… Aquesta carta em pareix una «pantomima» per tal de «quedar bé» davant la gent del poble després de veure que s’ha equivocat la «senyora» aquesta…

  Però cadascú que pense el que vulga.,

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics