programació setmana cultural Quatretonda 2011

programació setmana cultural Quatretonda 2011
                                       Us presentem en primícia  la programació de la setmana cultural 2011  la programació de les festes patronals de quatretonda 2011 gràcies al nostre equip d´ investigació. Com a plats forts, la presentació de la nova pàgina web de l´ajuntament, a la qual desitgem llarga vida, èxit i funcionalitat per a la ciutadania. També destaquem la presentació del llibre «Acabaren com Camot« de Manel Arcos al voltant el bandolerisme a Xàtiva als passats segles. Així mateix, també promet la representació de l´obra teatral d´Estanislau Alberola «El primer voler».  Temps hi haurà per a valorar i comentar cadascú dels actes.
 
 
 
 
ENTRADES RELACIONADES :
 
 
 
 

 

9 Comentarios

 1. vicent benavent.

  no podieu posar-ho mes complicat?

 2. Pepe

  Vicent, si t´explicares una mica més, sabríem a què ve la teua pregunta.De tota manera, aquest és el Programa Oficial de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida, tal qual ho han publicat ells. Si tu trobes o vols donar una explicació més bona, doncs ens la podries enviar o suggerir. Salutacions.

 3. David Bellver Benavent

  Hola Pep, bon dia.
  Avui a les 07:00 del matí estaven repartint els programes de la setmana cultural, en este de la Mancomunitat hi ha algunes errades, supose que seria el provisional a falta de concretar alguns dels actes, horaris i llocs.
  Cal que penges a la web l’altre i llevar este ja que pot portar alguna que altra confusió en quant a horaris i llocs.

  Gràcies

 4. Pepe

  Hola David. Aquesta programació és l´oficial de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida. Res de provisional.Si després s´han fet alguns canvis, doncs ja s´hauran adonat els veïns. Fins i tot el programa que heu repartit aquest matí, és susceptible de canvis, ja ho diu el mateix programa. De tota manera, si em lliureu un PDF ho penje aquí i ja està tot resolt. Salutacions.

 5. Rosa Mahiques

  Algunes vegades hem llegit en QD com el nostre col·laborador rbenavent troba a faltar en les processons de festes i sobretot la del dia del Crist, eixos cobertors (alguns autèntiques joies) que les dones treien per engalanar els carrers i que han sigut substituïts per eixos estendards tots iguals que poca cosa aporten. Segurament alguns d’aquestos cobertors solament veien la llum i l’aire els dies de festes i últimament, excepte una o dos cases, ja no els utilitzen. Una proposta per a la pròxima setmana cultural de l’any 2012, seria l’exposició d’aquestes obres d’art, als balcons dels carrers principals i al mateix temps si fóra possible, recuperar eixa tradició dels «cobertors als balcons» en les festes patronals, dia del Corpus i al Novenari del Crist de la Fe.

 6. miguel miñana

  Sr. director i resta de visitants d’aquesta pàgina, des d’ací vull informar que el pròxim dimarts dia 23 a les 20:30 en la porta lateral de l’església tindrà lloc una xicoteta actuació de la bandeta jove de la U.M. LA NOVA, si no apareix en la programació de la SETMANA CULTURAL, no es per oblit de la regiduria de cultura ni decisió d’última hora, és simplement perquè no sabia si es podria fer o no ja que els components de la bandeta porten tot l’estiu embolicats en mil activitats i no sabíem del grau d’implicació d’estos, arribat el moment pensem que alguna cosa sí podem fer, si no tots, almenys una part dels alumnes que componen la bandeta i que han cumplit en tot el que han pogut, i amb molta il.lusió. Esperem ajudar a completar una setmana molt cultural i amena, també vull donar les gràcies a l’Ajuntament tot i que no entrar dins de la programació ens han oferit tot el seu recolzament en tot el que necessitem.

 7. Pepe

  REFLEXIÓ PERSONAL.- A mena de «monòleg» molt personal, i des de personal punt de vista, de la SETMANA CULTURAL 2011, cares i creus, com tot en aquesta vida. Per exemple, actes d´ alt contingut cultural, com la interessant presentació del llibre «Acabaren com Camot»de Manel Arcos, n´erem 25 persones comptant autor, familiars i acompanyants.En la presentació del la Nova WEB de l´Ajuntament, n´erem unes 30 persones en total.Brillantíssima exposició de Juan Miguel i interessantíssim projecte, Però jo, molt impacient,somiador i una mica ignorant m´imaginava poder ja consultar les actes dels plenaris. Consultar quant ha costat , per exemple l´actuació de l´ Òscar Tramoyes. Saber el pressupost i despeses totals de la Setmana Cultural per capítols…i moltes coses més. Ja se que si vaig a l´ajuntament m´ho diuen. Però voldria saber-ho sense demanar-ho. Ja se que temps al temps. Però com que tinc la meua edat… El mercat Medieval… un èxit ! i es…que…quan de menjar es tracta…ja ho deia Larra allà pel segle passat ! i que dimonis! el menjar és cultura de supervivència…diria jo que el primer de tot. Les exposicions, art i expressió de les ànimes, molt interessants totes. Les motos i els cotxes trossos d´històries i vivències.Un plaer va ser parlar amb alguns organitzadors. Enfí, voleu que us diga ! El remat del còmic Oscar Tramoyes…una mica vulgar en paraules dels assistents. la veritat que un humor de cichi i nabo, de tertúlies d´amics però crec que no per a una Setmana Cultural. Ah ! hem perdut una oportunitat única per a honorar a l´Estanislau Alberola, que llevat del grup de teatre «TERRES SECANES», ningú s´ha enrecordat d´ell. He dit.

 8. Vicent Benavent

  Passada ja la setmana cultural,dir que estic totalment d’acord en el que diu el sr director de QD,una llàstima justament dos actes carregats de cultura fer-los el mateix dia i quasi a la mateixa hora,no podem partir-se en dos crec jo, parle de la presentació del llibre de manel » acabaren com camot» i del concert que va fer la bandeta jove de la nova, jo haguera volgut poder assistir als dos però… D’altra banda les exposicions molt be, el mercat medieval doncs com tots els anys,la presentació de la pàgina web em va pillar fora,(qüestió de treball), i pel que fa a la nit de l’humor doncs això… fora de context, per no parlar de l’obra de teatre ixa de » Cabarete Nasional» (collons)! no hi havía altra? en definitiva una setmana més què ens costarà rascar-se la butxaca, ara què igual han actuat debades? jo què sé? com ara tot és tan bonic !!!

 9. Rosa Mahiques

  Estic d’acord en quasi tot excepte en que vosté diu que l’espectacle de Tramoyeres va ser vulgar… Possiblement fóra així, almenys la gent del voltant d’on estavem nosaltres així ho va manifestar, però he de dir que el senyor Oscar va ser respectuós amb el públic, a diferència d’aquell cómic «del castell» que ompli places, carrers, balcons i terrats, clavant-se no sólament amb els polítics locals, autonòmics i nacionals, sinó amb el públic, les seues tradicions, creences… No he entés mai, ni ho entenc com a la gent li agrada això, però clar! «para gustos, colores! Aprofitant que he dit açò, també vull manifestar la meua opinió sobre les vedettes dels espectacles de «variatets» ( que crec que ja algun comentarista se n’ha fet resó) que fan el seu show a base de «burlar-se» de la gent del públic, baixant de l’escenari i refregant-se normalment per damunt d’algun senyor major… Si no saben guanyar-se el pa cantant, ballant o ensenyant el cul si volen ( però sense molestar al públic) doncs que es queden a casa.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES