Seleccionar página

«EL PRIMER VOLER», D’ ESTANISLAO ALBEROLA

«EL PRIMER VOLER», D’ ESTANISLAO ALBEROLA

La setmana cultural 2011 arranca am força amb la representació del sainet «el primer voler» d´un dels fills d´ aquest poble més universals, Estanislau Alberola, del qual celebrem aquest any el  150é aniversari del seu natalici. Amb una Plaça del Campanar de gom a gom, el grup  de teatre «Terres Secanes» ,( nom agafat d´una de les obres de l´Estanislau) ha commemorat aquesta fita de la millor manera: representant una obra seua.

Hem obsevat que molta gent ha estat obligada a estar de peus al faltar seients. El marc el·legit, la Plaça del Campanar, ha estat un encert,  i la gran voluntarietat dels actors i organitzadors ben val un fort aplaudiment i paraules d´ànim i recolç pel sacrifici i temps dedicat  en aquesta tasca cultural tan arrelada en aquest poble. Si bé el guió de l´obra només pretén entretindre i provocar somriures i distracció, sense massa profunditat ni alts vols, els assistents hem estat molt a gust i satisfets.

En definitiva, manifestacions teatrals populars, del poble, prop del poble, per al poble i en el poble. A més, l´autor del poble. Algú dóna més ?

 13,675 Visites totals,  6 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

5 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Hem estat tan bé, que quan Hilari ha aparegut en escena per despedir-nos i demanar un aplaudiment per als actors i la resta de components del grup de «Terres Secanes» ens hem quedat «despagats». Se’ns ha fet molt curt. Des d’ací un fort aplaudiment i gràcies per fer-nos passar un ratet tan divertit.

 2. fabian vidal bataller

  Quina llastima!! No vaig poder anar,i m’ho vaig pedre… com que tampoc ho feien per la TV…jejeje.

  Enhorabona al grup de teatre,espere que es repeteixca l’obra,i que siga un dia que puga anar.

  • enrique benavent Barranquero

   tranquil que l´obra es repetira el proxim dia 26 de setembre, junt a altres grups de la vall per commemorar l´any estnislao Alberola, espere voret

   • fabian vidal bataller

    Bon regal de natalici tindre!!! Jo espere tenir-lo lliure.

 3. Hilari

  És cert, l’obra era una mica curta, tot i que us promet que darrere, amb tants nirvis i canvis de micro, la sensació va ser de què no ho era tant.

  Vaig tornar a eixir al final (cosa que no estava pensada) perquè ens vam adonar que la gent no marxava, que esperava que continuara… calia dir que allò era tot, jeje. D’altra banda, això ens dóna a entendre que va agradar, no?

  Com ha dit Enrique es tornarà a representar al poble i després a la mostra de Teatre Amateur que enguany és a Benigànim, així que hi ha més oportunitats.

  D’altra banda, el que no vaig dir és que el grup sempre està obert a qualsevol persona que li agrade el teatre… fins i tot no cal actuar si no es vol.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics