Seleccionar página

miquel sentandreu i juanen del forn exposen a la setmana cultural 2011

miquel sentandreu i juanen del forn exposen a la setmana cultural 2011

                                          Originalitat,  força expressiva, joc de colors i profunditats geomètriques sobre perspectives impactants  podrien definir l´obra de Miquel Sentandreu d´aquesta exposició  juntament amb certa provocació intel·lectual i sensual estètica. Olis plens de missatges encoberts que deixen al visitant alhora perplex i pensatiu en l´intent d´esbrinar allò que els seus sentiments perceben a través del ulls. No deixeu d´admirar les petites escultures, les quals llancen secrets missatges,  sobretot estats de l´esser humà que s´amaga darrere de les mans del seu creador. A més els amants de l´art i els sentits poden adquirir a preus bastant acceptables quasevol d´ aquestes pintures i escultures.

                                            Al·legories estacionals, retrats i pincellades quotidianes  així com quadres urbans amb tocs amb personalitat pròpia  podrien definir i resumir  l´obra de Juanen del Forn. Dos estils en una mateixa exposició. Dues visions-versions d´entorns paral·lels sobre murs de blanquíssima cals.

 

 122 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

 1. Vicent Benavent

  Enhorabona als dos, pintar un quadre és com composar una obra musical tens que buscar el color i la calor en l’obra per a què arribe al espectador, tasca molt difícil eixa,jo e vist l’exposició i val la pena dentindre’s un moment per poder gaudir d’aquestes meravelloses obres, de qualitat sense dubte.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics