agraïment al poble de Quatretonda

agraïment al poble de Quatretonda

HOSPITAL GENERAL DE VALÈNCIA. 25 D´AGOST 2011.
 
Estimats amics i amigues del poble de Quatretonda, vullc traslladar-vos en nom de Juanvi, el seu agraïment a les mostres de recoltzament, ànim i suport moral que estem tingent per part de tots vosaltres en aquestos díes una mica delicats.
 
Han sigut moltes les cridaes, incontables mostres d´estima i recoltzament.  De tot cor us donem les gràcies a tots, familia,  amics i veïns per estar al nostre costat.
 
Nosaltres des d´ací sols podem estar contents i agraïts per comptar amb un poble com Quatretonda i estar feliços perque avui ho podem estar contant.
 
Gràcies a tots i ens vegem prompte.

 
JUANVI I CAROL.

4 Comentarios

  1. Pepe

    Ens alegrem que tot quede en un malson. I que tot torne prompte a la normalitat, A la santa rutina del cada dia. A veure´ns de tant en tant en el lloc que vosaltres sabeu. Amb la menuda fent-me carasses. QD, la vostra casa, us desitja ràpida recuperació, com tots els del poble i us agraix la vostra visita de d´allí. Vinga ! Ánims i avant el carro !

  2. Rosa Mahiques

    Nosaltres sabiem (per amics comuns) que la cosa anava prou bé .Sabiem que estaveu rebent moltes cridades i que ho agraíeu. La gent del poble està amb vosaltres. Juanvi és un xic prou conegut i la gent l’estimem. Rebeu una abraçada i esperem veure-vos prompte «al cafenet».

  3. sonia oltra

    m’alegre de llegir aquestes paraules ja que sembla que la cosa vaja bé, molts ànims!!!

  4. Juan Caballero Benavent

    Te deseo un pronto y satisfactorio restablecimiento. Soy un ex-ciclista y se de los peligros de la carretera. Animo y adelante!!!!!!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES