Seleccionar página

fòrum general participació ciutadana. setembre-octubre-novembre 2011

fòrum general participació ciutadana. setembre-octubre-novembre 2011

 SETEMBRE-OCTUBRE-NOVEMBRE 2011

Aquí podràs reflectir qualsevol assumpte que consideres oportú i escaient, del tema que siga i tot allò que consideres convinent. L´única condició : que t´identifiques amb nom i cognoms vertaders i que els teus escrits no atempten contra la dignitat de la persona.

 

ALTRES MESOS

FÒRUM GENERAL PARTICIPACIÓ CIUTADANA MES DE MAIG DE 2011

FÒRUM GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA JUNY, JULIOL I AGOST DE 2011

 

 757 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

35 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Altres anys, després del dia de les carrosses, em passava 15 o 20 dies agranant «confeti» al meu carrer . A dia de hui, puc dir que ni un sol d’aquests paperets ha arribat a ma casa. No sé si ha sigut una actuació de la gent que treballa per l’ajuntament o simplement que he tingut sort de que les corrents d’aire no els hagen dut cap ací. Si és la primera opció que he dit, cal felicitar a qui corresponga i si és la segona opció, doncs espere que l’any que ve torne a ser agraciada per les corrents d’aire.

 2. Isaac Garrido Benavent

  Per a qui corresponga de l’ajuntament:

  Es pot tindre accés al document on queden especificades les normes d’ús i gestió del Paratge Natural Municipal de la serra del poble? És un document en versió digital que es pot conseguir lliurement a l’ajuntament? A qui hi ha que adreçar-se?
  Moltes gràcies!

  Isaac

 3. Jose Luis Oltra

  Crec que deu ser un document al que es puga accedir, però en este moment no queda ningú que ho puga confirmar. Si et ve de gust, vine el dilluns pel mati a l’Ajuntament i busquem tot el que hi ha del paratge natural.

 4. David Mahiques Alberola

  Hola Isaac:

  La documentació sobre el paratre la pot veure a l’ajuntament. El que nop puc assegurar-te, és si està en suport digital. De tota manera la normativa sobre el Paratge Natural a Quatretonda, està dins del que te regulat la conselleria al respestre en paratges naturals municipals.
  El que també cal que veges també, són les normes urbanístiques. Per això res millor que parlar amb Paco, l’aparellador municipal.
  Ves a l’ajuntament i veges el que hi ha.
  Adeu
  David

 5. Rosa Mahiques

  Les normes urbanístiques, si es volen consultar, es poden consultar però el que cal veure és el compliment que es fa d’elles, ja que segons «qui» són d’una o d’altra manera. En aquest comentari no vull que cap corporació municipal es done per al·ludida.

 6. Pepe

  Aquest interessant document queda arxivat al « Arxiu Documental de QD » per a la seua consulta quan així convinga.

 7. Isaac Garrido Benavent

  Precisament este matí ho havia trobat a la web de la consellería de Territori i Habitatge, tal com va dir David. 25 fulls de text. Resulta que el paratge ja té 5 anys!!! Quina notícia!!!
  gràcies

 8. Rosa Mahiques

  He estat veient les notícies de C9 i crec que caldrà cridar-los per aclarir-los que Quatretonda no és d’Alacant. Cal reivindicar que pertanyem a València, ja que últimament quan hem eixit a la TV C9, sempre diuen que som d’ Alacant. Ja ho tenen bé!! Quants sous inútils es donen sense trellat.

 9. Benavent

  Tant de bo no hagueren existit mai les províncies, i quin poder despersonalitzador han tingut i tenen encara! Ja podrien després d’eliminar les Dipus acabar amb aquestes divisions, no és fàcil, ni voluntat n’hi ha. Allò cert, però, és que la Vall d’Albaida en general, i Quatretonda en particular, queden molt lluny de la redona dels hamets, en el limes fronterer i muntanyós, cosa que ve augmentada, en el nostre cas, per la coincidència de dos topònims: Quatretonda de València i Quatretonda d’Alacant (aquesta contradicció conceptual és meua, sóc conscient).

  El peix gran es menja el menut, així que més enllà de Madrit no hi ha res, llevat que isquen els de Madrit, clar, i més enllà de València, ja ho hem dit, tampoc, i així successivament, però això, evidentment, no és cap excusa, més encara quan parlem de la TV d’ací, perquè, no pensarem que la confusió tinga relació amb el fet, ja històric, que els quartondins de 1830 i pocs foren durant alguns anys alacantins de debò, vaja, veïns de dret de la província d’Alacant, seria massa!

  rbenaventbenavent

 10. David Bellver Benavent

  Bona vesprada, canviant un poc de temàtica, sobre actuacions que s’han realitzat des del Ajuntament de Quatretonda, reivindicades abans de les eleccions i després, per este mitjà i desconec si per altres mitjans també han estat reivindicades, la qual cosa em du a la conclusió que QD és efectiva, els guals que no pagaven impostos han estat retirats, ara desconec si hi ha d’altres, correspondria a l’Ajuntament comprovar si els que hi ha són els que s’estan recaptant, seria interessant saber-ho, no cregueu??

  Per als següents comentaris, li he enviat unes fotos al director de QD, per a que les penge on considere oportú.
  ACTUACIÓ FONT DE MAHIQUES: enhorabona a qui corresponga, s’ha arreglat el camí, tapant els forats que hi havia, s’ha netejat part de l’entorn, s’ha construït una “passarel•la o pont” per a facilitar el pas de vianants. Però el que no pot ser es que els sacs del material utilitzat en la construcció els hagen deixat en la bassa de baix del camí. I després parlant amb gent que es entesa en construcció, jo no entenc gaire, m’han sorgit els dubtes de si la passarel•la aguantarà molt de temps passant l’aigua per damunt del camí, és a dir, si serà eficaç o no???. Ja que en les primeres pluges, mentre no siga netejada la part de dalt del camí amb una retroexcavadora, l’aigua tornarà a passar per damunt del camí emportant-se per davant tot el que troba al seu pas, així és l’aigua.
  ACTUACIÓ ECOPARC: Enhorabona, a qui corresponga, s’ha cercat el Ecoparc dificultant l’accés a persones que no en fan bon us. Però la meua sorpresa ha estat quan vaig anar a vore’l, i estan els contenidors caramull i muntanyes de deixalles pels voltants.
  ACTUACIÓ ACCÉS FONT VELLA: Enhorabona per la instal•lació de les tanques que s’han posat per a limitar l’accés de vehicles de quatre rodes a la Font Vella, tanques de “quita i pon”, la qual cosa aplaudisc, ja que en cas d’emergència o necessitat s’hi podria accedir amb vehicles de quatre rodes. Crec, que entre les dos tanques caldria posar una porteta, ja que les actual tanques no limiten l’accés de ciclomotors i motocicletes, i crec sincerament que molta de la gent que pot fer mal en la Font Vella, es desplaça amb vehicles de dos rodes.

  Les fotos que he enviat al director de QD, van ser preses la setmana passada, desconec si les actuacions estaven finalitzades o no la setmana passada, o s’ha fet alguna millora.

  Una forta abraçada per a tots els lectors i col·laboradors de QD,

  Fotos a les quals fan referència aquest escrit : https://picasaweb.google.com/unaveudequatretonda/FontVellaFontDeMahiquesILEcoparc?authuser=0&feat=directlink

 11. Rodolfo

  Hasta el servicio de correos cuando no estaba codificado, era un problema enviar una carta de Alicante a Quatretonda, porque a pesar que entre paréntesis se indicaba (Valencia), borraban valencia (como por error) y la enviaban a Quatretondeta). De eso lo saben muy bien los jóvenes de Quatretonda, que en aquel tiempo hacian el servicio militar en Alicante, y a veces sus cartas tardaban semanas en llegar a sus familiares.
  Quatretondeta, pertenece a la provincia de Alicante, comarca de Concentaina, partido judicial de Alcoy. Allí nació el celebre escritor Rafael Pérez y Pérez, especialmente sus conocidas novelas (rosas), en la primera mitad del siglo pasado tuvieron mucho éxito.
  Salutacions desde Alacant, Rodolfo Canet Marín

 12. Benavent

  I a la vicenteversa també,eh, que algunes cartes de la Quatretonda de la Vall de Seta arribaven primer a la de la Vall d’Albaida.

  Salutacions, també per al viatger setembrí (que la lluna setembrina set altres endevina, tot i que jo no li he capit massa l’entrellat, sóc de terra de tap!)

  rbenaventbenavent

 13. Roberto Benavent

  Pep, escric aquestes línies sols per donar l’enhorabona a JB Produccions Per la feïna realitzada a Quatretonda Virtual.

  Destacar la incorporació de Farmàcies de Guardia a Xàtiva incloses a un calendari que clickant d’amunt d’ell Podem veure el día i la dirección amb el telèfon asignat a la farmacia de guardia en questió.Supose que estará Programat per a tot l’any.

  També destacar que tot el que clickem (opcions de menú) ho veurem desde la mateixa pantalla sempre, sense Perdre de vista a Quatretonda Virtual.

  Salutacions.

  PD: Esperem que el seu manteniment estiga a l’altura del projecte.

 14. Joan Benavent i Gomar

  Venint d’un expert en aquest camp, és un comentari que s’agraeix molt. Gràcies..

 15. Jordi Oltra Benavent

  Bona nit, escric aquest comentari per a informar-me sobre l’accés que podem tenir a les instal·lacions del poliesportiu a les èpoques de l’any que no hi ha accés a la piscina, concretament parle de la possibilitat d’accedir a l’edifici del gimnàs per a fer us de la taula de ping pong.

  Hi ha alguna manera de sol·licitar una clau o algun lloc per a recollir-la cada cop que es vol fer un us?

  Hi ha bastant gent interessada en practicar aquests esport i estaria be poder continuar tot l’any

  Moltes gracies

 16. Justo Oltra Benavent

  Perdó pel retràs en contestar-te Jordi. Respecte a la teua pregunta dir-te que per sol·licitar qualsevol instal·lació municipal cal demanar permís a l’ajuntament, per això existeix una instància que pots trobar a la web de l’ajuntament, et pose l’enllaç:
  http://quatretonda.es/sites/quatretonda.portalesmunicipales.es/files/presencialinstanciageneral.pdf
  En ella has de demanar la instal·lació que vols utilitzar i els dies que siguen, després l’has de dur a l’ajuntament per a que entre pel registre d’entrada i així poder donar la corresponent autorització i contestar-te amb una còpia per a tu.
  Una vegada tingues la còpia, pots anar a la biblioteca i demanar la clau a Encarna i a l’acabar la tornes, per a poder utilitzar-la una altra persona.
  Dir-te també que des de l’ajuntament no tenim cap inconvinent en deixar cap instalació, es més, estan per a fer-se’n ús d’elles, però sempre cuidant-les, per que tots ho puguem disfrutar.
  No sé si m’he explicat bé, però si tens qualsevol dubte m’ho pots tornar a preguntar quan vulgues i ho torne a explicar.
  Salutacions.

 17. Glòria Vidal Oltra

  Quina sort tenir aquest web. Qui estem fora ens assabentem de tot el que passa pel poble amb la tranquil.litat del bon criteri de la gent que porta aquest web. Per molts anys!!

 18. Pepe

  La sort és nostra de tenir visites com la vostra. Benvinguda a QD, ta casa ! i que no siga l´última vegada que deixes la teua petjada !

 19. David Mahiques

  Publicado 7 noviembre, 2011 en 5:18 PM
  Hola Joanjo:

  Bona vesprà. Fa ja cert temps arrere, vas fer menció d’un article de Paul Krugman sobre el cas d’Islàndia on no es va rescatar als bancs. Això es aixina, però també diu que la gent ho ha pagat igualment amb una disminució de renda i també increment de l’atur. La sort es que no s’han produït restriccions en les prestacions de l’estat del benestar.
  Però cas de que l’estat salvara als bancs de l’enfocament, això no implica que haja que reduir les prestacions de l’estat del benestar, ni permetre fer negoci amb la sanitat per exemple. El evitar l’enfocament del bancs es per garantir la disponibilitat de crèdit, l’estat el que té que fer es que els bancs tornen els diners que l’estat els ha prestat per salvar-los.
  Eixa idea que degut a les dificultats econòmiques la gent tindrà que pagar quan vaja al metge, (copago) o que tindrà que pagar-se les medicines, o que l’estat no podrà fer front al pagament de l’atur, … Això es mentida, això és el que intenten els partits de dretes fer creure a la gent per justificar després la seua política. Com diu Felipe Gonzalez si varem ser capaços d’incrementar i consolidar l’estat del benestar en els anys vuitanta del segle passat amb 10.000 de renda per càpita per què ara en 30.000 no som capaços de fer-ho?
  El que es vol es aprofitant les dificultats econòmiques fer negoci amb serveis bàsics de la població.
  Però hi ha una altra afirmació en l’article que és molt més important i marca les diferències entre dreta i esquerre davant de l’actual crisi.
  Paul Krugman, referint-se a la idea que defensen alguns economistes (conservadors) que la reducció de la despesa pública es la peça fonamental per la recuperació econòmica diu “ … y tambien afirmando que la asuteridad fiscal en realidad crearia empleo. La idea era que los recortes del gasto harían aumentar la confianza de los consumidores y las empresas. Y, supuestamente, esta confianza estimularia el gasto privado y compensaria de sobra los efectos depresores de los recortes gubernamentales” Evidentment, acaba afirmant que això generarà més crisi econòmica.
  I ací, es on vull parar-me. El PP ens està diguent que l’estat deu reduir els gastos i deu disminuir els impostos. Es a dir, que el PP planteja reduir gastos, disminuir impostos i això farà que despegue l’economia. Això hi ha algú que s’ho crega? Si no hi ha inversió privada per que ningú consumeix, si damunt d’això l’estat redueix la despesa, si l’estat no contracta gent, si l’estat no fa obres, al final encarà hi haurà menys demanda i la crisi serà més forta. Això és el liberalisme econòmic on l’important es disminuir els preus per que hi haja més consumidors. I dic jo, però si els preus ja estan per terra. L’únic que augmenta és el preu de les matèries primeres.
  Si l’estat no inverteix en l’economia la crisis encarà serà major.
  I el PP quan arriba a este punt diu, però al reduir els impostos l’estat dona confiança i amb confiança tot es refarà. I una persona un poc intel•ligent, diu estos tios estan venent-me la burra vella.
  I tot seguit el PP diu i, a més, mantindrem les pensions, la sanitat, invertirem en obres públiques. … Es a dir, reduirem impostos, pagarem menys i damunt no redirem en sanitat, educació, pensions, inversió en obres públiques, etc.
  La burra a més de ser vella, està flaca i sense dents.
  A tots salut que de segur que ens farà falta si guanya el PP.
  Joanjo, escric al forum perquè no trobe on està el comentari teu de l’article de Krugman
  Adeu
  David

 20. Joanjo Oltra

  Hola David:

  Recorde l’article del qual parles, però afirmaria (sota risc d’equivocar-me, que ja saps que la memòria ens sol jugar males passades) que no vaig ser jo qui el va penjar aci, el d’Islàndia dic.

  I si vaig ser jo (què ja et dic que tinc moltes coses al cap, i no totes bones) no recorde a quin apartat es troba. Però de segur que hi ha alguna ànima caritativa que ens pot tirar una maneta.

  Salut

 21. Benavent

  No sé si haurà passat res a les 11 i 11 del dia onze del … a la gana d’onzes recristinamón, tants que a la fi m’ha vingut al cap allò del “pueblo chiquitínnn”, com no podia ser d’altra manera. Ara bé no entenc, o potser sí, perquè celebrem sant Martí a la seu parroquial, ja sé que pot ser lloc escaient si es tracta de mantenir tan pròpia tradició mentre esperem temps millors, ni sé l’estat en què si troba l’ermita. Tal volta però, se m’ocorre que hauríem de fer més cas a la proposta que li vaig llegir a l’amic Oriola, em sembla que en aquestes mateixes pantalles, i ja fa dies, de passar la dita festa al cap de setmana. És dur celebrar-ho el dia que no pertoca sí, però fóra del seu context, em sembla que tampoc té el seu què.

  Hala, bon dia de sant Martí!

  benaventbenaventr

  P.S. Sr. Director crec que hi havia per ací una entrada relativa a la tradició martina, però no sé per on para ara, per tant ho he servit ací. Però més important que açò és un encuriosiment que em té una mica capficat, del qual, supose que només vosté em traurà l’enfilall, que no és altre que aquesta informació o classificació de les visites o lectors entre “visitants” i “cercadors”. Igual ho ha explicat alguna vegada, espere que em sabrà perdonar, però no me’n sé avenir. Què vol que li diga!

 22. quatretondadigital

  Bona vesprada, senyor Benavent.

  PRIMERA QÜESTIÓ:

  EXEMPLE:
  EN LÍNIA CONNECTATS ARA : Pepe, 4 visitants, 3 cercadors. Vol dir que el senyor director està en eixos moments connectat, A més, 4 visitants han accedit a QD clikant l´adreça electrònica a la barra d´adreces (http://www.quatretontadigital.es) i 3 visitants han accedit a QD mitjançant qualque cercador : google, yahoo… Total, que en són 8 persones connectades a la revista alhora. Resumint : per exemple 3 cercadors, vol dir que tres dels visitants que estan ara en línia ho han fet a través d´algun cercador com GOOGLE…

  SEGONA QÜESTIÓ

  Quant a l´entrada de “Sant Martí”, o qualsevol article, terme, accepció o persona….QD té un cercador propi prou efectiu. Si escrius la qüestió a cercar, els sistema la cercarà i et donarà resultats…encara que no sempre són tan bons com voldríem.

  Entrada de Sant Martí : http://quatretondadigital.info/?p=843

  Espere haver sigut d´ajuda. Algun dia, crec que seria molt positiu i beneficiós per a la nostra gent fer un cicle de xarrades interactives explicant les possibilitats que ofereix QD a més d´ ensenyar a la gent a extraure-li tot el suc. Però la falta de temps, la por a veure´ns més a soles que la una o la possible manca d´interés del personal en aquestes qüestions resten força als projectes i idees i pensem : “Santa Tereseta que em quede com estic”

 23. Roberto Benavent

  paraunaveudequatretonda@gmail.com

  fecha17 de noviembre de 2011 22:41
  asunto Tonalitat Web quatretondadigital

  ocultar detalles 22:41 (Hace 1 hora)

  Hola Pepe, sols comentar 2 cosetes:

  1ª – M’agrada molt la nova tonalitat que has plasmat a quatretondadigital. Li dona un aire modern, sofisticat i a més, resalta molt més tots els articles. El negre li va be a tot. Hara tot es més vistós .

  2ª – Com de segur sabrás, al meu fill matjor EDER , l’han operat de l’apèndiz el passat disabte. Agraïr públicament a tota la gent que s’ha preocupat per ell, especialmente a l’escola, les Mestres i els companys de clase, que li han regalat un cuadernillo per a que no s’aburreixca el temps que dure a l’hospital la fe de valència.

  Bueno, sense res més que dir… salutacions

 24. Pepe

  Gràcies i esperem que a Eder li vaja bé i prompte es pose bé del tot. No ho sabíem.

 25. jordi nadal oltra

  ELECCIONS DESCAFEINADES
  Que poc ambient elctoral s’ha respirat aquestos dies, el desencant de la gent amb els politics i la situació per la que estem passant, és general. La gent que farà?, votarà a uns partits que han generat i continuat el sistema actual, que juntament a la situació economica global ens han dut on estem?
  Vorem que fa la gent si es resigna a no votar, o a fer el congrés dels diputats més plural i participatiu donant veu als partits mes pròxims a la gent, les enquestes donen un augment dels partits minoritaris, igual que un augment espectacular del PP, el qual desde la meua perspectiva de valencià, no m’explique, si donen com a exemple la gestió del PP d’ací, no ho tinc clar que ens traguen de la crisi.
  El poc ambient es fa patent en esta mateixa pàgina, que que tant activa va ser en les eleccions locals, i ara, ni un sol article i ni una sola opinió, estem acomodats?, és el famós meninfotisme valencià, que ens porta on mereixem?, passem de tot?, o simplement ja no creguem en res?
  Necessitem una mica de cafeína, o ens dormirem, o tal volta ja estem dormint…

 26. Vicent Benavent

  Hola Jordi, no t’he contestat mai però ara ho crec necessàri no per tu clar sinó pels altres. La gent de Quatretonda no crec que estiga dormint com pareix, a cas no t’en recordes de les pasades eleccions? crec que és ben patent el que passa, Quatretonda s’ha tornat Pepera i aleshores ” mut i xiton” que ho tenim guanyat, ja es vorà d’ací un any o dos i entonces es podrà parlar del que han fet. Vull acabar diguente que pot ser acuses als polítics sense saber massa per on cauen les “garrofes”, entenc que vullges que el teu partit puge el nombre de vots però saps de sobra que de ser així no farà altra cosa que empijorar la situació en la que estem i sinó viure per a vore.
  Adeu i bona sort.

 27. Joan Benavent i Gomar

  Hola Jordi i Vicent:
  Sí, els temps son difícils, els ànims curts, però el desencant ha de donar pas a la reflexió, i cadascú fà la seva.
  Jo personalment des de la perspectiva actual d’anarquia, soc conscient que no votant sols ajude a les forces del bipartidisme, que no reflexa la complexitat ideològica d’aquest paìs .. ni d’aquest estat ..
  Per altra banda el grup EB nascut a Catalunya ja ha aconseguit poltrones buides en dos ajuntaments, i, com que a València també és presenta, vaig a votar-los.
  Si, ja sé que avui està prohibit fer propaganda…, tranquils que no furtaré cap vot.. sols dic que jo votaré a EB. Han complit el compromís de no cobrar i no acostar-se a la poltrona cap vegada.
  La veu del silenci…
  La consciència de la falta de democràcia, com a lluita pacífica i sense armes…
  La dignitat front a la vergonya i al vot de càstig…..
  A la fí, governarà qui decideixca els tios del puro havà, ja que si els que guanyen no fan el que diuen aquests, els llevaran i formaran un govern tecnòcrata …
  Ala, bona reflexió

  Xé ningú ha fet una porra pal resultat de les votacions????

  Salut i bon día….

 28. David Mahiques

  Jordi bona vesprada.

  Em fa gràcia que et consideres més pròxim a la gent que la resta de partits politics. Els altres partits no estan pròxims a la gent? Son partits de gent d’un altre planeta o es que vosaltres es giteu en el poble? Com es possible dir una tonteria tan gran com eixa i no caure’t la cara de vergonya.
  Tots els altres partits poden representar opcions diferents a la teua però són reals i tenen el suport de gent.
  I una cosa com diu Rubalcada, votar a partits que volen ser molt d’esqueres o no se que, acaba fent un monopartidisme de dretes.
  Salut

 29. David Mahiques

  Joan bona vesprada

  Tota la història i especialment la història contemporània, és una dialèctica permanent entre les idees i la realitat econòmica o ls interes econòmics del que controlen o volen controlar la societat.
  No es veritat que sempre s’imposen els interesos econòmics. Precisament votant és una forma com la gent pot intentar controlar als que des dels seus interesos econòmics volen condicionar la història.

  Salut

 30. Joan Benavent i Gomar

  Hola David:

  .. i tens raó, política per frenar la voracitat del neolliberalisme que estem vivint, ..
  quí sinò els pot parar, ..
  Però, jo amb la meva reflexió interna (potser viciat per arguments de la física) entenc que les democràcies europees actuals son un berenar per al neolliberalisme, i poden fer poc (ja dic, és la meva reflexió), i la base en:
  – Paradigma de les forces nuclears fortes
  “Quan s’arriba a la massa crítica d’un combustible nuclear, aquest comença la reacció en cadena, i no pot ser frenada si no posem barres de carbó”. La massa crítica del neolliberalisme al meu parer ja ha arribat.
  – Paradigma de la gravitació en la TGR (Teoria general de la relativitat)
  “Mentre hi ha hidrògen al voltant (llegir capital) la massa més gran atrau amb força corbant l’espai-temps menjant-se tota massa menor que ella (allò del peix gran es menja al xocotet). Si menja prou, creix i te més massa, fins que es troba una massa més gran que se la menja a ella. Així la massa (capital) tendeix a ser absorbit per qui més massa te. Fins i tot aplega a tindre tanta massa que colapsa gravitacionalment en un FORAT NEGRE, d’on ja no pot escapar-se ni la llum (que com tots sabem no te massa)”.
  .. i també soc conscient que el que faig és una extrapolació d’uns coneixements modelitzats que no tenen perquè servir com a model d’una realitat socio-politica tant complexa com la que vivim.
  També vaja per davant que admire a la gent que, així i tot, lluita per evitar la reacció en cadena o el colapse gravitacional. Ja m’agradaria poder sentir la il·lusió i l’esperança de que la bona gent serà capaç, a la postre, de frenar aquest desproposit.
  .. i, si, compartim molt, compartim que les persones haurien d’estar abans que el capital, .. que la solidaritat és una força anticapitalista que cal preservar, .. que els drets han de derivar del treball i no del capital .., etc.., etc..
  Ànims i sort… de debò.

 31. Jordi Oltra Benavent

  Moltes gracies per la teva resposta Justo, m’ha quedat clar. A veure si al final ens aficionem un bon grapat de gent al ping pong.

  Bona nit

 32. Enrique Benavent

  A qui corresponga:
  He passat pel carrer Benigànim, perque anava a parlar amb unes persones que viuen per eixe barri, i he vist un “carrer privat” amb cinc fanals de llum de carrer. Voldria saber, si és que a l’ajuntament ho saben, si eixa llum se la paguen els pocs veïns (crec que no viu ningú, no ho sé) o la paguem entre tots, perque si és aquesta segona opció, que crec que és, no em sembla gens bé que tinguen tanta llum i que per exemple per davant del consultòri del metge, està ben fosc moltes vegades. Jo no puc aparcar a eixe carrer ni puc celebrar un aniversari, ni poden jugar a futbol els xiquets, ni..ni…perque és privat. Doncs si és privat, cadascú que es pague la llum.

 33. Rodolfo

  Para Vicent Benavent Vidal. Crec que huí és el teu aniversari, per la qual cosa et desitge un feliz día acompanyat de la teua familia i amics, aprofitan l’ocassió per a felicitarte també com a musicóleg pel día de Santa Cecilia celebrat el 22 de Novembre. Un amic, Rodolfo Canet

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

ESTADÍSTIQUES

 758 Visites totals,  3 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics