l´hortet…una opció d´agricultura ecològica

l´hortet…una opció d´agricultura ecològica

NOTA IMPORTANT : PER A VEURE-HO MÉS GRAN CLIKAR SOBRE EL TEXT UNA VEGADA

1 comentario

 1. Ana Julia González

  Estic ab lágricultura ecologica, pot ser desde la meu formació tinga més sensibilitat per este tipo de faena, ya que no nomes comporta bones practiques que conserven la biodiversitat, sino tambe, per la nostra SALUT, per la calitat del producte, per la vida que comporta esta práctica, i com no per la subsistencia i emergencia de una nova economia, que pot ser una llum per al llauraor, ya que ha aumentat la demanda en paisos com Alemanya i Holanda, on els consumidors estan prenguent conciencia de lo que menjen.
  Fara unes semanes vaig estar en una fira en BRA (Italia) productors de tot el mon, la majoria families de tots els racons, que viajaren fins allí, oferien formages, cervesses,dolços… tot natural sense aditius, com es fea abans, un mon de plaers que reunix cada dos anys un moviment emerjen y cada volta en mes força que es diu SLOW FOOD, tot lo contrari de «comida rapida» e industrializa.
  Pense que tornar a les arrels ens fara disfrutar tant nosatros com per als nostres descendents molts mes añs del mon que hem heretat…

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

 • Pepe 25 mayo, 2024 a las 11:27 am en A TOTS AQUELLS QUE ENS HAN DEIXAT DE COSTATGràcies!
 • RAFAEL BENAVENT 25 mayo, 2024 a las 11:22 am en A TOTS AQUELLS QUE ENS HAN DEIXAT DE COSTATDensitat i sensibilitat que quasi es poden tallar en ganivet. (M'ho he rellegit). Hi han coses que no es poden dir ni transmetre si no han estat vivenciades. I tots en som portadors. INTENTAR posar en paraules, pintura, solfa o
 • Rafael BENAVENT 21 mayo, 2024 a las 12:49 pm en AQUELLS TEMPS QUE VAIG VIURE ACARONATSí senyor! Que de records no es viu però ens ajuden a viure! Res millor que sentir-te estimat pels que ens han precedit i pels que encara ens acompanyen: Amics, família, companys,, veíns.... Ens reafirmen. Segons algú ha dit, "
 • Pepe 19 mayo, 2024 a las 4:27 pm en AQUELLS TEMPS QUE VAIG VIURE ACARONATNostàlgia en estat pur. Jo també tinc eixos moments, cada vegada més. Sempre acabe dient: "Pepe, agua pasada no mueve molino", pero te ayuda en el camino que queda por andar.
 • Rafael Benavent Benavent 7 mayo, 2024 a las 8:28 pm en BELITA ESTÀ EN ZELSe m'ocorren bromes, però, crec que no és l'ocasió. La companyia i l'atenció són bona medicina, i no crec que li'n falte.

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES