Impressionant, únic i històric espectacle…

Impressionant, únic i històric espectacle…

                      Impressionant, únic i històric espectacle… aquest que ens ha oferit la “LIRA” de Quatretonda per a commemorar el XXVéaniversari del seu naixement. Ha sigut un èxit en tots els sentits : en organització, en participació, en sincronització i en sentiments. Som conscients del treball que deu haver suposat l´organitzar i coordinar aquest aquest esdeveniment, però de segur que el poble ho sabrà agrair i per molt de temps. En el record. En el llibre de la seua història. De les xicotetes coses. Dels detalls valuosos.

                     Un esclat de música, color, alegria i vida han negat els sentits aquesta vesprada al nostrre poble. La novetat i quasi la sorpresa de tan alta preparació i força dipositades en aquest projecte, han sigut ingredients que han avivat i animat més si cap, la festa. I és que, amb ganes, dedicació i il·lusió està demostrat que es pot conquerir el món, i el “els de la Lira”, han sigut durant aquests dies els “Grans Cavallers de la Gran Ordre Quartondina” els quals han conquerit el seu poble i l´han regalat el millor d´ells mateixa. Han sabut prendre amb gran sentit cívic els seus carrers i omplir-los d´eixe esperit festiu que només amb l´art i el poder de la música es pot fer.

                      I és que…la veritat siga dita, espectacle com aquest no havia sigut mai vist en aquest poble. Moltes gràcies i ànims per a preparar les noces d´or !

+ FOTOS INTERESSANTS 

https://picasaweb.google.com/113960485718627299944/XXVAniversariLALIRADeQuatretonda?feat=email#slideshow/5665630631578591330

 

 

3 Comentarios

  1. Rosa Mahiques

    Mai haviem vist una festa com aquesta al nostre poble i en veritat que ha sigut espectacular i s’ha notat que heu treballat de valent per organitzar-la. Moltes gràcies i estem preparats per a la celebració dels 30 anys( i si voleu i vos apeteix, també estem dispostos a acompanyar-vos en els 26,27,28…)

  2. Joanjo Oltra Cuquerella

    Moltes gràcies als dos. Per a nosaltres ha sigut un XXVé aniversari molt especial, i ens alegrem que el poble l’haja pogut gaudir així.

  3. benaventbenaventr

    benaventbenaventr
    Publicado 16 octubre, 2011 en 9:21 PM
    He de sumar-me a les felicitacions, com no pot ser d’altra manera, que des d’ací s’han dirigit a La Lira, una felicitació que haurà de ser dobla, és a dir, pels seus 25 anys i pels actes que, sense desmeréixer la resta, han estat capaços d’organitzar aquesta setmana ara finida, l’Entrada que ens heu servit, crec, que és un d’aquells actes que perviuen en la memòria de la gent, fet que mostra com de rica és la seua saba, per la seua experiència, tan gran o més que aquella que resa en la seua medalla de plata, i per la seua joventut que és força i esperança.

    bnavnt

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES