Seleccionar página

bicis i cotxes

bicis i cotxes

Bicis i cotxes han animat els carrers del poble aquest matí. Una nota de color, moviment, esbarjo i alegria. Xiquets, mares, pares. Grans i menuts. Bicis i cotxes de tots els estils. Ritmes i vehicles han trencat la monotonia d´un dia d´aquesta tardor assolellat i més bé calorós. Sense gota d´aigua,malgrat les prediccions meteorològiques. L´oratge té poca lògica.Enfí, un any més el dia de la vila s´ha deixat acaronar i voler pels seus.

 134 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics