Seleccionar página

fòrum general de participació ciutadana desembre de 2011

fòrum general de participació ciutadana desembre de 2011

 

DESEMBRE DE 2011

Aquí podràs reflectir qualsevol assumpte que consideres oportú i escaient, del tema que siga i tot allò que consideres convinent. L´única condició : que t´identifiques amb nom i cognoms vertaders i que els teus escrits no atempten contra la dignitat de la persona.

ALTRES MESOS

FÒRUM GENERAL PARTICIPACIÓ CIUTADANA MES DE MAIG DE 2011

FÒRUM GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA JUNY, JULIOL I AGOST DE 2011

FÒRUM GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA  SETEMBRE, OCTUBRE I NOVEMBRE DE 2011

 1,152 Visites totals,  8 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

38 Comentarios

 1. Vicent Benavent

  Bon dia Rodolfo,moltes gràcies per felicitar-me en un dia tant assenyalat per a mi, tot un detall que t’agraïré sempre,gràcies.

 2. Vicent Benavent

  LA CARN VOL CARN
  Carta oberta al 53% dels votants
  ANTONI RUBIO
  25 novembre 2011
  Al veí del segon pis, a l’antic company d’escola, a la xica d’ulleres que veig cada matí
  al metro, al cambrer que em posa el cafè, a la conductora de l’autobús, a la senyora gran
  a qui li aguante la porta en eixir de casa, a l’encarregat del videoclub del barri, al que
  mira sense fer res des del balcó… A tu, votant fidel o casual del PP, a tots vosaltres…
  Abans de res, bon dia. Esteu bé? Tranquils? Sí? Me n’alegre, de tot cor. Per on voleu
  que comencem? Ho fem per comarques o per ordre cronològic? No. Millor encara: per
  temes. Començarem, per exemple, per l’economia, ara que esta tant de moda. Parlem
  del Banc de València, que ha fet figa, però que abans va deixar dos milions d’euros a
  Jaume Matas perquè no el clavaren a la garjola. Que què és la garjola? Doncs, la presó,
  la càrcer, el forat, el trullo… O, si no, xarrem de la CAM, amb dirigents que pagaven
  prostitutes a 2.000 euros la nit amb els teus diners, i amb els teus, i amb els teus, i també
  amb els teus…
  Amb tot, són gent de classe, d’aquesta que va en Ferrari, i en barco, apassionats de la
  Fórmula 1, de la Copa América, de l’hípica, del tenis i dels camps de golf. Per això era
  que necessitaven l’aigua! No recordes quan et convidaren a paella?
  D’això, company, se’n diu corrupció. És allò que passava amb Gürtel i els amiguitos del
  alma, ja saps: Camps, Costa, Correa, el Bigotes, Víctor Campos, Betoret, la panda
  d’Orange Market… O amb Brugal, o amb Emarsa, o amb la història aquesta
  d’Urdangarín. Mira, perquè ho entengues, és com Fabra, aquell home que sempre
  guanyava a la loteria i que va fer un aeroport caríssim sense avions, o els negocis de
  bordell del cas Majestic, o els milions regalats a Calatrava. O a Julio Iglesias.
  Parlem ara d’urbanisme. En fem una llista? Apunta-hi: Nou Mil·lenni, Nou Mestalla,
  Porxinos, el Manhattan de Cullera, el pla Rabassa, Marina d’Or… Com? Que no te’n
  recordes? Que no ho vas veure a la tele? Ah, és clar, la manipulació de Canal 9, el
  tancamente de TV3, el setge a Info TV, el repartiment de llicències de TDT als amics…
  No ho podies saber… Com puc ser tan babau d’oblidar-me’n?
  Doncs, mira, t’ho explicaré: això passa perquè ens governa gent com Cotino, que ha fet
  calerons amb les residències de la gent gran, i Blasco, l’amic de les ONG, i un tipet
  molt simpàtic dit Alfonso Rus, que promet “xampany i dones”, se’n fot dels
  minusvàlids, insulta els professors i us diu “burros” per creure en la seua paraula.
  També estava Font de Mora, que va fer un colp d’estat en l’AVL i volia suprimir les
  línies d’ensenyament en valencià; això, però, és normal perquè es tracta de gent que
  pensa que parlar valencià és un “defecte” o que té una consellera de Cultura que diu que
  el Tirant lo Blanch és obra d’Ausiàs March.
  Amb tot, són gent de classe, d’aquesta que va en Ferrari, i en barco, apassionats de la
  Fórmula 1, de la Copa América, de l’hípica, del tenis i dels camps de golf. Per això era
  que necessitaven l’aigua! No recordes quan et convidaren a paella? Sí, home, allò
  d’espoliar l’Ebre i el Xúquer a canvi d’un bon socarrat i quatre garrofons! Bé, com et
  deia, són els que se’ls gasten per a la visita del Papa… Es gasten els diners de tots
  plegats, vull dir.
  En realitat, no tinc espai suficient per a explicar-te també que són la gent amb joves que
  insulten diputades, persones que tiren els veïns de les seues cases al Cabanyal o a La
  Punta, o que permeten vessaments en L’Albufera. Persones sense entranyes ni cor que
  menyspreen les víctimes de l’accident de metro més greu de la història. De fet, ara que
  ho repasse tot d’una, quasi juraria que se m’està regirant l’estómac.
  A vosaltres no us passa? No? De veritat esteu d’acord amb tot això? De veritat també
  sou així? De veritat us sembla normal? De veritat els creieu? De veritat us en sentiu
  orgullosos? De veritat no en dubteu? De veritat no us entren ganes de boçar?
  De veritat?
  Tenim el que volem? o no sabem el que volem!!

 3. joanjo oltra cuquerella

  Joanjo Oltra Cuquerella

  Publicado 1 diciembre, 2011 en 11:32 PM

  Ala, pren. Se li ha oblidat posar que el senyor Cotino, també instal·la plantes de crema d’animals mitjançants amiguets alcaldes i maniobres d’encobert, les quals són molt contaminants i perjudicials, tot per tal de lucrar-se… Això, a banda de dir-se corrupció, fa un “tufo” a Mafia a l’estil “Don Vito” que “tira de tòs”.

 4. Rosa Mahiques

  Seria possible que a l’encreuament entre el carrer Rei En Jaume i carrer Nou es regulara l’aparcament de manera que la visibilitat fóra la correcta per a no sofrir cap accident?
  He tingut, com a conductora ,alguns ensurts degut a que sempre hi ha cotxes aparcats on no deuen i tapen la visibilitat. També com a vianant he vist altres conductors que quasi s’han accidentat pel mateix.
  I si no és molt demanar…seria possible que s’aparcara solament a un costat del carrer? És molt incòmode si et creues amb una furgoneta o un camionet repartidor perque no caben els dos vehicles en el carrer. Altre carrer que li passa el mateix és el carrer 1er de Maig…però això ja és farina d’altre costal perque em consta que havent estat les senyals de prohibició col·locades i tot, s’han hagut de llevar degut a queixes veinals.

 5. Benavent

  Ma que sou joves vosaltres, la Casilla dius, la costera de la Casilla! però si jo haguera afirmat que encara estava dempeus fa, com aquell que diu, quatre dies quan allò cert és que ni les runes apunten ja per sobre del brossam; tanmateix em pregunte com denominarien dita costera els quartondins d’abans, d’abans que plantaren dita casilla, dic, la costera de la Torreta potser?

  Per què l’enderrocaren no ho sé, sempre he pensat que serien motius de responsabilitats, prop del poble però fora del poble, qui se’n fa, de càrrec, si passa qualque accident, no sé, “prò” unes bones portes i en paus, a més, allò ver és que la caseta dels peons i adobacamins del Pla de Pastor allí que s’hi troba, mal que bé, encara, dins lo nostre, massa lluny, pro patrimoni si més no. De la de Llutxent, i per continuar en el terreny de les hipòtesis, potser només siga qüestió de sort, de trobar-s’hi dins del casc urbà, vaja que a alguns les rates els crien conills.

  Ah, i si parlàveu de llops, les lletres de Salva m’han fet recordar paraules de mon pare, d’aquelles que ja no saps si les has escoltat o les has llegit per qualque lloc, i encara que no ho tinc massa clar sé que feien esment a l’entrada de llops al poble per la nit i alguna ocurrència amb aquests animals a la plaça de l’Oliver, més detalls no guarde, així que devia ser allò referit ací per l’Alberola. Ara que allò que també recorde, i anava amb la mateixa contarella dels llops, és el referit a què la plaça de l’Oliver, la seua fesomia concretament, no era en aquells temps vells com la coneixem ara, sinó més menuda, en el sentit que la galta de ponent del carrer del Mig i el de sant Vicent anirien més enllà d’on són avui per la banda de migdia. I jo no he de negar-ho.

  Romanços de vida.

  Benavent (Simat de la Valldigna)

 6. Angel Calorí

  Angel Calori
  Publicado 2 diciembre, 2011 en 4:11 PM
  Bon dia Rosa,

  és veritat que actualment aquest encreuament que comentes és un poc perillós, segurament degut a que s’estan realitzant dues obres molt prop (que dificulten el transit i l’estacionament). Des de l’ajuntament ja hem informat als policies d’aquest punt conflictiu, per a que intenten regular-lo de la millor manera possible, així mateix demanar des de ací, un poc de comprensió a tots els veïns, mentre duren aquestes obres, i que extremen les mesures de precaució, ja que si no m’equivoque en aquest punt hi ha un STOP que molta gent s’oblida de fer.

 7. Vicent Benavent

  Anem a fer un desvio una mica més pronunciat per a què ningú es bote l’stop va. Com dia la cançó,” hay que joderse” és molt més fàcil girar el cap i quan vinga la “trompà ” doncs ja vorem que passa.

 8. Rosa Mahiques

  El problema no són les obres,Angel, som les persones que no respectem els senyals que ens prohibeixen aparcar.
  Si vens des de les escoles velles cap al carrer Rei en Jaume, difícilment podràs anar pel carril assenyalat per a tal menester degut a que n’hi ha 4 o 5 vehicles estacionats i aleshores et veus obligat a incorporar-te pel carril destinat als cotxes que venen en direcció contrària, amb el consegüent perill d’accident. No és cosa nova d’aquest consistori, abans també passava, no estic tirant-vos les culpes, sé que governar és difícil i és impossible contentar a tots, però açò és una qüestió de seguretat vial i per a previndre que passe algun accident del qual després ens lamentariem.
  Les obres poden durar 2-3 setmanes o 2-3 mesos i comprenem que durant aquest temps hem d’anar amb més precaució, però si aparquem on no devem podriem ser reponsables si es produira un accident ( que esperem que no passe mai i que tot siguen precaucions d’una mare-mestra que sempre estem atentes a vore on pot estar el perill per evitar-li’l als nostres fills o alumnes)

 9. Angel Calori

  Hola Rosa,

  complentament d’acord amb tu, com ja he dit hem informat als policies d’aquest punt conflictiu, per a que intenten regular-lo de la millor manera possible (que en la pràctica espere que es traduisca en que fasen llevar els cotxes mal estacionats en eixe punt), però ells millors que ningú sabran com posar-li solució.

  PD. demane disculpes si en algun moment, com pareix ser que ha sigut el cas, he donat a entendre que la culpa era de les obres, en cap moment eixa era la meua intenció.

  Bon cap de setmana

 10. Benavent

  Supose que la pregunta final és retòrica, la vritat fa pena, i més encara que s’excusen amb què tots són iguals, els altres també, i els que no ho són ho són d’honrats només perquè no toquen pèl, és a dir poder, i això fa molta pena, pel comú en general i per tots aquells polítics, que n’hi ha, que s’hi dediquen i són honrats.
  Hi ha una frase, potser més vella que l’arna, que deia: “Furtar al comú és com furtar a ningú”. I potser ho portem al moll dels ossos, perquè en ser important allò de “posar la mà en la caixa”, important i punible, no només és això, ja que quan fem malbé qualque cosa que és del general i comú dels veïns, siga el que siga, estem menyscabant el que és de tots i, no, no és com furtar a ningú, menys encara en política on, i pel que llegim i sentim, alguns no només han furtat, que han saquejat.

  Almenys, sempre ens quedarà la justícia!

  bnvnt

 11. Joanjo Oltra Cuqueerella

  Hi ha una frase molt bona de Martin Luther KIng, que resumeix molt bé allò que està passant actualment :

  “Nuestra generación no se habrá lamentado tanto de los crímenes de los perversos, como del estremecedor silencio de los bondadosos.”

 12. Vicent Benavent

  Raó te sense dubte sr benavent,només i si m’ho permet m’agradaría fer un apunt; la situació a Espanya és la que hi ha però la de la nostra comunitat o país valencià com n’hi han que volen dir,amb tot i això si tinc que ser sincer et dic què em dona igual, día que ací és més patètic si cal,només un apunt. De polítics ja sabem que hi han a tots els llocs,pel que fa al PSOE més d’un alt càrrec a tingut que destituir en més o menys pes judicial,ací, a València en canvi pareix ser diferent, al sr Fabra han tingut que dur el cas al tribunal superior i així i tot vorem com queda, al sr Camps li acaba de fer el mateix partit una espècie de blindatge per a que ixca el menys perjudicat possible, al sr Cotino vorem que passa…en quan els apreten una mica ixen i diuen que tot es una trama de ves tu a saber, em sembla que hi ha una gran diferència entre uns i altres però… sempre estem en els peròs dels (…).
  M’agradaria que d’una vegada almenys saberen estar a l’altura de les circumnstàncies, allò que diuen ja saps ” las cagà santo tomàs” per tant assumix el que has fet en compte de desviar l’atenció al ciutadà. Bo,no ens queda altra per lo vist,indignació,indignació i més indignació. Com vosté molt be diu i deixe constància de que m’agrada sr “br”.
  Salutacions corals.

 13. Rosa Mahiques

  Publicado 3 diciembre, 2011 en 2:39 PM
  O París!!!

 14. Enrique Benavent F.

  Grata sorpresa al vore que la “calle de las cinco farolas” ja en te solament 2. Un 10 a l’ajuntament.
  I per altra banda i encara que no vaig fer jo la sol·licitut per a que es controlara l’aparcament de cotxes en l’encreuament del carrer Nou i el carrer Rei En Jaume, veig que la circulació s’ha facilitat amb el control de cotxes aparcats. Un altre 10 per a l’ajuntament.

 15. M. Amparo

  A qui corresponga:
  En el carrer de “las cinco farolas” com algú l’ha anomenat, viuen tres famílies que paguen la contribució igual que la resta de veïns del poble al igual que l’amo de la resta de les casetes. I per a informació d’alguns en el plaç de tres mesos lleven la llum en eixe carrer. Jo no se si eixe carrer és privat o no, però mai s’ha negat l’accés a ninguna persona. I si l’ajuntament en el seu dia va posar les faroles per algo serà.
  Gràcies

 16. Enrique Benavent F.

  Si l’ajuntament va posar la llum a un carrer privat, mal fet, siga del color que siga.
  Açò no és un enfrontament personal amb cap persona que visca allí, ja que ni tan sols sabia si eixes cases estaven venudes.
  El fet de pagar la contribució no dona dret a tindre eixa quantitat de llums a un carrer tan menut. Si l’ajuntament seguira eixe patró de posar una farola cada metro i mig, el “gasto” en l’enllumenat del poble podria multiplicar-se per 50 o 60. Si ens fixem n’hi ha carrers ben llargs i on viu molta gent, on solament hi ha 8 o 9 faroles i de segur que també els agradaria tenir més llum. I no parlem ja si es fon alguna pereta…dona-li temps per a que la canvien.
  De tota manera demane disculpes si alguna persona s’ha agarrat el tema com a un enfrontament personal, no era la meua intenció. El que jo vull és que TOTS tinguem els mateixos deures i els mateixos drets, però és clar que els interessos no coincideixen moltes vegades.
  Si les coses es feren bé des d’un principi, ara no s’haurien de refer. Quan ens han donat un dret o un bé, ens ve molt mal que ens el lleven.

 17. M. Amparo

  Si jo també estic completament d’acord amb el que tu dius i reconec que hi ha massa llum. Com està ara el carrer en estos moments em pareix que és com ha d’estar. Però ara ens van a deixar sense llum al carrer. Jo el que voldria saber (ja que en l’ajuntament no saben dir-nos res) si el carrer és privat o del poble. Perque no entenc que després de quatre o cinc anys amb alluernament públic, ara ens la lleven tota sense dir-nos res. I hem segut els veïns del carrer els que hem anat a descarar-se. Pense que almenys l’ajuntament ens deuria haver informat i per què.
  També vull dir que tot açò està fent-se degut a la queixa d’un veí del poble.
  Perdoneu si he ofés a algú.

 18. Enrique Benavent F.

  Tan mal em sembla cinc faroles com que vos deixen sense llum; en el terme mig està la virtut. Jo també pense que ara està bé el carrer.
  Per altra banda si vos van a deixar sense llum degut a la queixa d’un veí, crec que no seré jo eixe veí, ja que formalment, no m’he queixat a cap lloc. I si és pel que s’ha dit ací, també vull dir-vos que altre veí s’ha queixat de que alguns funcionaris/es de l’ajuntament arriben tots els dies tard i després d’una defensa ¿? encesa de l’alcalde, done fe de que continuen arribant tard; per tant, eixa excusa no val.

 19. José Luis Oltra

  Es tracta d’un carrer privat, i per tant, i segons el criteri dels tècnics municipals, és l’amo del carrer qui ha de córrer amb les despeses que este genera, seguint un principi de solidaritat amb la resta de veïns. Els fanals les va posar el constructor de les vivendes i no l’Ajuntament.
  I sobre este tema, tan sols hem mantingut una conversació, ahir, amb el constructor, per a fer-li saber que rebrà un escrit donant-li un termini de tres mesos pera regularitzar la situació.

 20. Rafel B Vidal

  M Amparo, pel que pareix tú vius pel carrer. Deuries saber si el carrer es public o privat. En tot cas, pergunta-li al que t´ho va vendrer que segur que ho sap.
  Jose Luis, no creu vosté que també li deu de dir al constructor que torne els diners que ha consumit els últims cinc anys (dic cinc perquè M Amparo ha dit cinc o quatre, jo no ho se) ??? Es lamentable que estiguen quatre o cinc anys (o mes) gastant llum que paguem tots i encara li donen tres mesos mes per regularitzar la situació.

 21. M. Amparo

  Jose Luís, jo vaig fer un escrit concretament esta setmana passada per a que em diguereu que passava que havien llevat llum del carrer i no se’ns havia dit res. També varies vegades he anat a l’ajuntament preguntant sobre el tema del carrer, contribucions…. i no ens han aclarit res. El constructor tampoc ens trau trellat. Hi ha alguna menera de poder solucionar este tema?. Ens han dit que es pot cedir el carrer al poble. De tota forma estes vacances passaré per l’ajuntament i ho parlarem.

 22. Jose Luis Oltra

  M. Amparo, a hores d’ara no m’ha arribat cap escrit sobre el tema. Estaré encantat d’atendre’t quan et vinga bé passar per l’ajuntament. El que pretenem és aclarir este tema.

 23. Joanjo Oltra Cuquerella

  Tantes hores que fas a l’ajuntament, que et dediques “en cos i ànima”, i aquesta dona diu que ha enviat un escrit i que ha anat diverses vegades a l’ajuntament i tu encara no en tens notícia, ni li heu aclarit res?? Per a aquestes coses anem a pagar-te entre tots els veïns un sou tan elevat?? ai mare..

 24. Pepe

  Potser ha coincidit en un dia en què he anat a València, com per exemple en passat dilluns en què vaig ser a firmar un conveni amb València Terra i Mar per a aconseguir 14.000 EUR per a l’ajuntament.

 25. Vicente Benavent B.

  Tamé pot ser que qui hasga de pasar els escrits a l’alcalde, no hu hasga fet. En una semana en tanta festa a lo millor san despistat.

 26. joanjo oltra cuquerella

  S’han despistat? com que s’han despistat? és la seua feina! Açò si que està bò…

 27. Marien Esquer

  Bona vesprada, Rafel jo tambè visc en el carrer. En un principi resulta que anava tancat, després és va quedar obert. I quan li vam preguntar al constructor sobre el tema de la llum, ens va dir que estava clar amb l’ajuntament, i bendita ignorància la nostra de no averiguar més. Ara les explicacions del constructor no tenen ni cap ni peus, i al final arribes a la conclusió de que ell va fer una mala gestió d’aquest tema i som els veïns els que ens trobem amb el problema.

 28. David Mahiques Alberola

  Si un carrer es particular això no vol dir que no té que tindre llum i una sol.lució li se pot donar. Els veïns poden plantejar cedir-lo a l’ajuntament, amb totes les conseqüències per ambdues parts.
  Actuar immediatament i sense consultar als afectats a la primera queixa sol portar al que estem veient, a banda de demostrar una certa xuleria, que no serveix per a res. Si per vestir un sants, en despulles un altre , mal cami.

 29. Jose Luis Oltra

  Mira, jo estic en el càrrec des de fa sis mesos i en quant s’ha plantejat este problema hem intentat abordar-lo. Ens pareix raonable donar un termini màxim de tres mesos per a arreglar la situació, que esperem siga més curt. El que hem fet ràpidament és reduir el consum al mínim raonable, no podem deixar estos veïns a fosques.
  Quant a cobrar els retards, el problema és quantificar amb exactitud la quantitat i no podent-la calcular seria augmentar el problema. A més pareix que estos anys hi ha hagut una certa permisivitat respecte d’això. Intentem per tant, mirar cap avant.”

 30. Enrique Benavent F.

  Crec que ha quedat prou clar que no ha sigut per una queixa d’un veí. Els tècnics de l’ajuntament han dit el que s’ha de fer. Potser haurien de demanar explicacions a l’amo del carrer, el constructor. Ha estat una coincidència la queixa i l’actuació que s’ha fet. No han desvestit cap sant per vestir cap altre. No anem per mal camí. Continúe posant un 10 a l’ajuntament, que està intentant equilibrar els interessos dels veins del carrer (que al meu parer han estat pressumptament enganyats) i la resta de veïns. Torne a dir que no em sembla bé que els deixen sense llum, no està bé. De segur que es podrà trobar una solució equilibrada. No he vist cap xuleria ni per part de l’ajuntament ni per part dels veïns, solament he vist angoixa per part dels veïns i predisposició a escoltar-los i veure que es pot fer per part de l’ajuntament.

 31. jordi nadal

  Algunes propostes de Compromis als pressupostos de la Generalitat:
  El síndic de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha presentat aquest matí a Ontinyent les esmenes que la formació proposa introduir en els pressupostos de la Generalitat referides a la comarca. Entre altres, es recullen reivindicacions com les construccions de centres educatius i sanitaris, i millores en infraestructures. També s’hi inclouen activitats de caire festiu i cultural, i com és evident, l’hospital d’Ontinyent.
  Per a la rehabilitació del Centre de Salut de Quatretonda se sol·liciten 100.000 euros per a 2012 (i 425.000 per a 2013).
  Les esmenes recullen propostes de caràcter festiu i cultural, com les que es dediquen als Moros i Cristians de Bocairent, els de l’Olleria (100.000 euros per a cadascun), i d’Ontinyent (150.000 euros), i les festes del Crist de la Fe de Quatretonda (50.000 euros).

 32. jordi nadal

  Algunes propostes de Compromis als pressupostos de la Generalitat:
  El síndic de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha presentat aquest matí a Ontinyent les esmenes que la formació proposa introduir en els pressupostos de la Generalitat referides a la comarca. Entre altres, es recullen reivindicacions com les construccions de centres educatius i sanitaris, i millores en infraestructures. També s’hi inclouen activitats de caire festiu i cultural, i com és evident, l’hospital d’Ontinyent.
  Per a la rehabilitació del Centre de Salut de Quatretonda se sol·liciten 100.000 euros per a 2012 (i 425.000 per a 2013).
  Les esmenes recullen propostes de caràcter festiu i cultural, com les que es dediquen als Moros i Cristians de Bocairent, els de l’Olleria (100.000 euros per a cadascun), i d’Ontinyent (150.000 euros), i les festes del Crist de la Fe de Quatretonda (50.000 euros).

 33. M. Amparo

  Enrique, vaig dir que tot açò era degut a una queixa d’un veí, ja que el constructor ens va dir que tot açò estava passant perque nosaltres haviem tirat del carrer uns xiquets que estaven jugant a baló i el pare d’un d’ells s’havia queixat. Jo a hores d’ara no em crec res del que em diga esta persona. Pense i espere que si, que l’ajuntament farà tot el que estiga de la seua part per solucinar este problema. Gràcies pel teu suport.

 34. Jose Luis Oltra

  Ahir a la vesprada varem mantindre una conversació amb algun dels afectats, i crec que almenys hem aclarit les postures així com algunes afirmacions que s’havien fet de manera errònia.

 35. Enrique Benavent F.

  Un 10 per a l’ajuntament.( Malgrat que a algú li pese )

 36. Rosa Mahiques

  Em sembla molt bé el ccnveni que ha signat l’ajuntament amb la fundació ECOPILAS, per arreplegar tota classe de piles i així evitar la contaminació que es produeix si no les aboquem on toca. Sempre les recollia i feia la intenció de reciclar-les, però com que no sabia on dur-les ,acabaven on no tocava i, creiu-s’ho, però eixa nit no dormia.
  Segons la informació que ha penjat l’ajuntament en el facebook, podrem anar a deixar-les en llocs determinats, així com també n’hi haurà un contenidor per a fluorescents.
  L’ajuntament diu:

  L’Ajuntament de Quatretonda i la Fundació ECOPILAS han signat un conveni per a l’implantació al nostre municipi d’un sistema de recollida sel·lectiva de residus de piles i acumuladors portatils que permetrà la seua adequada gestió ambiental posterior. Per a tal fi s’han instal·lat tres contenidors anomenats RECOPILADORS a l’Ajuntament, al Centre Social i al Col·legi Public Rafael Altamira.

  Igualment a l’entrada de l’Ajuntament hi ha instal·lats 2 contenidors, a disposició de tots/es els veïns i veines, per a la recollida i gestió de fluorescents i bombetes de llum de baix consum, mitjançant el conveni signat entre aquest Ajuntament amb AMBILAMP I VAERSA.

  http://www.scribd.com/doc/75702377/folletoinformativo#source:facebook
  http://www.scribd.com

 37. Angel Calori

  Hola Rosa,

  crec que hi ha hagut una errada, finalment el contenidor del centre social estarà situat a la biblioteca (disculpeu les molèsties). Així mateix, dir que els contenidors per a fluorescents i bombetes de llum de baix consum, no és una cosa nova de ara, més bé ja fa temps que estan posats a l’entrada de l’ajuntament.

  BON NADAL A TOTS

 38. Rosa Mahiques

  Sugeriments de cara al nou any:
  -pintar (quan es puga) les reixes o tanques de la piscina, que són de color verd-rovellat i trencat, per un altre color no rovellat i així donar bona impressió quan s’arriba al poble des de la carretera de Llutxent.
  -organitzar una carrera de San Silvestre de cara les properes festes de nadal 2012, amb les seues disfresses i premis corresponents.
  -vigilar els aparcaments indeguts a tot el poble…Carrer nou, encreuament del carrer Rei En Jaume amb el carrer nou, les places, carrer Ausiàs March…(més que res per no molestar a altres conductors o vianants)
  -llevar una caseta de la llum que es troba en una vorera del carrer Dels Furs i que degut a que es troba en un pas d’escolars, pot causar algún colp sense adonar-se’n, a xiquets o als seus acompanyants. ( I a més crec que ja no és necessaria)
  -evitar fer pintades per les parets de les façanes de cases o magatzems particulars, insultant a persones o activitats varies.N’hi ha mitjans per a formular queixes sense que els amos d’eixes cases hagen de suportar les pintades i la mala educació de qui les fa.
  -els amos de gossos o gossets que intenten evitar els regalets que ens deixen aquestos quan fan les seues necessitats al carrer que és de tots, no solament d’ells.

  S’accepten més idees per a millorar el nostre poble…

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

ESTADÍSTIQUES

 1,153 Visites totals,  9 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics