Seleccionar página

apagada a quatretonda

apagada a quatretonda

Hola Pep, bon dia:

Com deus saber, en Quatretonda, hi ha la meitat del poble sense subministrament elèctric des de ahir a les 21:30 (aproximadament), fins a vui a les 10:00, que he telefonat a casa i m’han dit que encara continua igual. Doncs bé, com a persona afectada del incident, he estat escorcollant per Internet i he trobat un article que t’adjunte, per si vols penjar-lo en QD, accessible per tots els veïns, relacionat amb temes d’indemnizacions i reclamacions a IBERDORLA.
Si la feina m’ho permet durant el matí d’avui t’enviare una document word, per a que el penjes en QD, i que la gent se’l puga descarregar i puga tràmitar la reclamació corresponent.

Açò és el que diu la web d’Iberdrola:

Reclamaciones
Si deseas hacernos llegar alguna reclamación, tienes a tu disposición los siguientes canales de contacto IBERDROLA:
Teléfono de Atención de reclamaciones, disponible todos los días del año, las 24h: 902 20 15 20.
En todos los Punto de Atención en Establecimientos Colaboradores, donde podrás cumplimentar los impresos preparados a tal efecto.
Mediante escrito dirigido al Departamento de Reclamaciones, Apartado de Correos 61090 – 28080 Madrid.
A través de los siguientes formulario.
Toda reclamación recibida es registrada en nuestros sistemas informáticos y el cliente puede requerir información sobre la misma en cualquiera de los canales indicados.
IBERDROLA S.A. se compromete a contestar toda reclamación en un período no superior a 15 días naturales desde la fecha de recepción de la misma en nuestro centro de atención de reclamaciones. Esta contestación tiene por objeto informar al cliente de las acciones que se han tomado o se van a realizar para solucionar la incidencia objeto de la reclamación. La contestación no implica necesariamente la solución de la incidencia, ya que en muchas ocasiones puede requerir acciones en las que el tiempo supere el fijado para la contestación.

Carta reclamació Iberdrola

David Bellver

 340 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Rosa Mahiques

    Moltes gràcies David, de segur que n’hi ha gent que no sap que es pot fer una reclamació. Moltes vegades el que passa és que no sabem com fer-ho i on adreçar-nos, pensem que per al que va a valdre no cal molestar-nos, però jo pense que si tots adquirirem la costum de reclamar quan ens fallen els serveis, aquestes empreses ens tractarien amb un poc més de “delicadesa”. Pensem que si fora al contrari,”ells” no deixarien de reclamar-nos

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics