concert de solistes de la «lira»

concert de solistes de la «lira»

solistes la lira

                                   «La societat musical «La Lira» convida a tot el poble al concert de solistes que es celebrarà hui dimecres a les 20 hores al saló d’actes de l’ajuntament. S´interpretaran peces d’estils variats»

4 Comentarios

  1. Joanjo Oltra Cuquerella

    hi ha una errada en l’hora al cartell. L’hora definitiva és a les 20 hores.. Gràcies

  2. Maria Benavent Benavent

    Extraordinari concert de solistes el que ens oferiren anit uns joves professionals de la música que, una vegada més, ens mostren, amb fets, que no en pareules, com s´han de fer les coses per a seguir caminant sense perdre el nord. Quantes hores d´assatjos, d´esgotament, de paciència…però quina meravella poder comprovar que l´ esforç ha pagat la pena. El saló d´actes de gom a gom i un públic entusiasta, lliurat per complet a la màgia d´unes magnífiques melodies és , sens dubte, la millor recompensa. Disciplina, professionalitat, generositat, sensibilitat i molt, molt de talent es conjugaren per manifestar que TOT NO ESTÀ PERDUT.

    Felicitacions

  3. Emilio Oltra

    Gracies Maria, la veritat es que si, per a nosaltres ha valgut la pena ,vore el saló d´actes de gom a gom és una prova de que a pesar de la crisi, que algunes societats culturals de Quatretonda ja no tinguem subvencions o que els representants de l´ajuntament a pesar de estar convidats no vinguen a escoltarnos són coses que no ens preocupen massa, estem molt contents del resultat i és una prova de que La Lira i la música que fem esta molt present al poble de Quatretonda.

  4. David Mahiques Alberola

    Molt be, pel concert. Signe el que diu Maria Benavent

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES