nota de premsa sobre l´impost de patrimoni

nota de premsa sobre l´impost de patrimoni

PatrimoniNota de Premsa3. Psoe

7 Comentarios

  1. Rosa Mahiques

    Vaja per davant el meu rebuig total a les retallades dels treballadors, però no puc deixar mostrar-me en contra de pagar ni un euro més en concepte d’impostos. Digueu que les grans fortunes són dels qui tenen més de 700.000 euros, però s’heu parat a pensar si la gent que els té és perque els ha estalviat? Potser que gent que podria tindre molt més, no ho ha invertit en patrimoni, ho ha emprat en altres coses, i ara no se’ls demana res? Però fonamentalment estic en contra perque qui ha dit que 700.000 euros és una «gran fortuna» igual demà diu que 50.000 euros és una superfortuna. No donem idees per exprimir-nos als contribuents i si volem diners comencem per retallar on es deu retallar i clavar impostos a les SICAV (o com es diga) que eixos sí que són grans fortunes…

  2. David Mahiques Alberola

    Bona vespra Rosa:

    No se si ho sabràs, però l’impost sobre el Patrimoni és un impost individual que s’aplica sobre el patrimoni personal de les persones físiques i es calcula valorant el bens de la persona. No és un impost que grava el que guanyes o les transaccions econòmiques que fa una persona. En Espanya estan exempts els primers 300.000 € amb la finalitat que la casa on vius no pague per este impost i paguen aquelles persones que el seu patrimoni passe de 700.000 €. És un impost que paguen el més rics.
    En França té un nom molt significatiu, Impost de Solidaritat de Fortunes.
    Si l’estat necessita diners és just que els més rics paguen més. No podem permetre que les principals fortunes no tributen, això és just i en el temps que corren encara més. La fiscalitat té que ser progressiva i quan més guanyes més pagues.
    ¿Per què el president de la generalitat valenciana no vol aplicar-ho? Alfonso Rus i Carlos Fabra pagarien per este impost.
    Al no aplicar este impost la Generalitat renuncia a cobrar 219 milions d’Euros que pagarien el més rics.
    Vaig a fer-te varies preguntes
    • ¿Et pareix bé que el govern de la generalitat valenciana redueixca el sou als funcionaris, disminueixca la inversió productiva, no pague a les farmàcies i als proveïdors, incremente les retencions d’IRPF i al mateix temps és negue a que els més rics paguen?
    • ¿A qui tapa el president de la Generalitat valenciana?
    • ¿A sant de que eixa immoralitat?
    • ¿I els del PP de Quatretonda per què es neguen a que s’aplique este impost?

  3. Rosa Mahiques

    Sent molt discrepar de la teua opinió respecte a aquest impost. Em dona igual que Fabra, Rus i no sé qui més siguen afectats per aquest impost, però crec que és un impost injust perque ja s’ha pagat en altres conceptes (IVA, llicències d’obra, plusvalies…) quan una persona ha adquirit una propietat. 700.000 euros trobe que no és una gran fortuna ( si parlem de preus de mercat, que no ho sé) N’hi ha molta gent que pot tindre aquesta quantitat en patrimoni ( una casa per a viure, un o dos solarets, una caseta a la serra, unes «fanecaes» de terra …) Sabeu que els vertaders rics no són tocats, entre altres coses perque si s’atreviren a fer-ho, ells amb un «clic» d’ordinador, canviarien els diners a algun «paraiso fiscal».
    No. No em sembla bé que el govern de la generalitat valenciana redueixca el sou als funcionaris, disminueixca la inversió productiva, no pague a les farmàcies i als proveïdors, incremente les retencions d’IRPF … però si volen diners que comencen retallant allà on més es dol. Per començar donant exemple, poden llevar les subvencions als partits polítics, i tots sabem que els més afectats serien els dos grans partits,(ja que els altres no han sigut tan agraciats per aquesta subvenció), poden continuar llevant assessors que no saben assessorar perque simplement estan en el càrrec per ser «vos quien sois», poden inspeccionar grans fraus fiscals, poden fer tornar TOTS els diners que s’han endut els corruptes , i moltes més coses que els posaria, no 219 milions d’euros a les mans, sinó 219.000 milions d’euros.
    NI UNA SOLA FIGURA IMPOSITIVA MÉS!!!! Ja ens exprimeixen prou. No ens queda sang.

  4. David Mahiques Alberola

    Hola Rosa bona vesprada, no t’he pogut contestar abans.
    Observa que 700.000 € són 116 milions de les antigues pessetes. Son diners. No els tenen tots. A més, en este impost hi ha una quantitat que no paga, que són els primers 300.000 €. Això el que es vol es garantir que la casa on vius no pague. Per tant l’impost es paga a partit d’un valor patrimonial de 1.000.000 d’Euros.
    Este és un impost que paguen el més rics. Lo dels paradisos fiscals passa en este i en tots els impostos i el que té que fer el govern i a nivell mundial es lluitar per evitar eixos fraus. Això no es raó per no posar-lo.
    Tot això que tu dius jo estic d’acord, però si este impost s’aplicarà d’entrada ja s’ingresarien 219 milions d’Euros per part de la Generalitat.
    ¿Per quina obscura raó en una situació com l’actual, el govern de la Generalitat i el d’Espanya es capaç d’incrementar els impostos que paguem tots i no és capaç de posar un impost com este que gravaria al que més tenen?
    I per què el PP de Quatretonda no ha recolçat esta proposta? Tots guanyen més d’un milio d’Euros a l’any? O fan seguidisme del que diu el partit? Lamentable.

  5. David Mahiques Alberola

    Bona vesprada Rosa hi ha un altre aspecte que m’agradaria comentar al tall del que estem parlant. En les eleccions passades el candidat president del govern pel PSOE, Alfredo Rubalcaba, va ser l’únic que va proposar una mesura lògica per a reduir despeses innecessàries. Lo que volia fer Rubalcaba era que desaparegueren les Diputacions Provincials. Era la primera vegada que un representat del partits més importants ho deia de forma clara i en una campanya electoral. Tu pensa en la quantitat de diputats provincials que hi ha a Espanya i la quantitat d’assessors polítics que hi ha a les diputacions. S’haguerem estalviat molt diners i també s’haguerem estalviat algo de clientelisme polític. El PP va callar i no va dir res, clar tenia molta gent que col•locar en diputacions i històries semblants.
    Però, resulta que Rubalcaba no va guanyar les eleccions. I segurament molts que han votat al PP ara voldran que l’estat redueixca gastos.
    Encara et dic més, molta gent que ha votat al PP ara vora que l’ pugen l’IBI, li augmenten les retencions d’IRPF, li redueixen el sou i les diputacions es mantenen i no les lleven.
    Molts dels votants del PP van a, no vull utilitzar l’expressió popular per no ofendre’ls, van a maltractar-los. Van a necessitar dosis elevades d’ungüents.
    Demane al PP que lleve les diputacions provincials, seria una bona mesura per estalviar diners i simplificar l’administració.
    Bona vesprada.

  6. David Mahiques Alberola

    Bona nit.
    I els xavals del PP de l’ajuntament de Quatretonda sense dir res. Encara no ens han explicat perquè no van recolzar la moció per què la Generalitat recaptarà l’Impost del Patrimoni en el País Valencià.
    I això és una immoralitat política per què desprès estan retallant sous, incrementat retencions d’IRPF, no pagant als proveïdors, escoles sense calefacció ni llum, etc. Es a dir, els rics no paguen però pugen impostos a tots els demes. Recorde quan eixe personatge que li diuen Gonzalez Pons anava dient que el PP “bajaria los impuestos”.

  7. David Mahiques Alberola

    Pareixen Mariano Rajoy que sols apareix per dir bovades i en els temes importants envia als ministres i fuig de les càmares de televisió.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: Pepe, 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES