la conga de francisco

la conga de francisco

 

La conga de Francisco

La constitució diu que la justícia és igual per a tots, també diu animalades com “tot el mon té dret a una vivenda digna”, acabem de viure una altre episodi de la situació que vivim, simplement lamentable. Però molt més lamentable és la gent que mira cap a l’altre costat, que diu tots són igual, que no li dona importancia a estos fets, estem legitimant a aquesta gent aprofitada i rastrera a que ens segueixen expoliant, que s’ompliguen les butxaques a costa de tots nosaltres.

És incríble, almenys per a mí que després del que hem escoltat de totes eixes gravacions, que un jutjat puga ser tant “popular” per a dir que no ha passat res, que serà lo pròxim?, possiblement legalitzen la corrupció….

Vos deixe una foto sols falten Fabra i Farruquito, ànims a tots algun día arribarà la revolució, açò son cicles (esperem que este no dure 40 anys).

Jordi Nadal

6 Comentarios

  1. benaventbenaventr

    Sempre em sorprendrà la capacitat d’alguns en construir frases, eslógans o acudits sobre qualsevol tema i fet, ingeniosos, borts, picants; textos curts però intensos, efectius… ja dic em sorprén, i de vegades sent enveja d’eixa capacitat.

    I d’aquestos dies que n’he llegit uns quants recorde ara aquella pancarta que amb una imatge de la Rita deia: «Senyor conseller: Pot començar les retallades», o la foto d’una noia amb samarreta groga i un text, que més o menys deia així: «Les putes afirmem que els polítics no són fills nostres.» (No mostrava la cara, sols el missatge), o aquell altre cartell de «Barbaritat valenciana»…

    Ja dic, em sorprén la capacitat que tenen les persones de sorprendre’ns.

  2. jordinadal oltra

    hi ha una vinyeta molt bona que una persona del carrer li pregunta a la portaveu del govern:
    – Quan no vos veiem ni vos escoltem, es rigueu de nosaltres?

  3. joan benavent i gomar

    Molt bo Sr. Jordi….
    Malhauradament ens esperen uns temps dificils… entenc que hi ha una degeneració total del sistema democràtic, sobretot perquè les institucions (oficials) no persegueixen els objectius per als quals han segut creades, sinò que estan al servei del poder, en contra del poble. Ja ha passat temps on podiem somniar que amb els instruments legals fora possible posar-les al servei del ciudata…, i que li anem a fer… Revolució??…, Revolució de panxa plena?…
    .. i quan dic poder comence pel polític, però aquest és feble i està completament dominat pel mercat..
    Ara falta que condenen al Jutge Garzón, i que la culpa la tinguen els treballadors, així, les conclusions que ens venen les entitats oficials estarán més completes si cap.
    Nosaltres, masoquistes de debò, seguirem culpant-nos de les nostres desgracies,… esperant que la sindrome d’Estocolm que a poc a poc anirà entrant-nos ens faça adorar als personatges que ens has mostrat en la foto….
    Salutacions cordials…

  4. Vicent Benavent

    Totalment d’acord en el que esteu dient, com que ja som » borregos degollats » ja només ens falta que els corruptes ens venguen la sang a nosaltres mateix i així es tanca el cicle. I quin pais de pandereta déu meu.

  5. Rodolfo

    Vicent, que directe eres!, dona gust ser amic teu. Salutacions

  6. Vicent Benavent

    Moltes gràcies sr Rodolfo pel recolzament que em fas,saps que parlar sempre en claredat du més enganys que satisfaccions però ací estem defensant allò en el que creguem.
    Salutacions per molt de temps i enhorabona per la teua lliçó que ens dones de voler aprendre sense mirar cap enrere,tot un exemple a seguir.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES