l´ermita de sant martí serà restaurada

l´ermita de sant martí serà restaurada

No s’ha fet cap ressò en esta Revista la subvenció que ha donat la Diputació Provincial per restaurar l’ermita de Sant Martí. La Diputació ha subvencionat en 25.000 € la realització d’un projecte de restauració de l’ermita de Sant Martí valorat en 59.991,39 €. Este projecte el presenta la parròquia però des de l’ajuntament s’ha ajudat tècnicament i administrativament per a la seua confecció. Este projecte el va iniciar l’anterior Ajuntament. Ara tenim l’ocasió de salvar un  símbol cultural significatiu per a Quatretonda i tots hem de col·laborar en la mateixa direcció.

  + INFORMACIÓ

                                                                                                                                                                                                                                                                                          David Mahiques

6 Comentarios

 1. MANUEL PRATS MAHIQUES

  Me n’alegre molt que es restaure part del nostre patrimoni.passava moltes vegades. caminat per davant de la Ermita.i em sabia molt de mal veure-la en eixes condicions.

 2. Juan Carlos Espí

  No hem pareix be que desde tots els governs,(central, autonomic, provincial i local) estiguen retallant en educació, cultura, sanitat, i ara és gasten esta quantitat de diners reformant un edifici privat, amb els diners de tots.

 3. Rodolfo

  No es tracta d’un edifici privat, és una ermita emblemàtica de Quatretonda i no s’aprofita la subvenció de la Diputació, es perdrà 25.000.- euros, perquè tin la seguretat que no l’empraran en una altra cosa. El projecte de restauració el presenta la parròquia, la qual ja estudiarà les possibilitats, i el restant es podría fer per donacions particulars que vullguen participar, per tant a ningú perjudica i sí que dóna realça cultural i espiritualitat de Quatretonda, i mes San Martí que es el verdader simbol de la caritat cristiana . Salutacions, Rodolfo Canet

 4. MANUEL PRATS MAHIQUES

  Una cosa seria fer una Ermita nova i un altra restaurar una cosa que forma part de la història de Quatretonda.
  Quantes subencions s’ han donat per restaurar cases particulars en barris històrics de ciutas i pobles.? per respectar façanes etc… ?

 5. Rosa Mahiques

  Efectivament. I inclús en el nostre poble. Amb la diferència de que a l’ermita podràs anar i entrar a veure-la; però a cases i corrals particulars, si no et conviden…no els voràs!

 6. David Mahiques Alberola

  Hola Juan Carlos, bona nit i des de l’afecte personal, vull dir-te que no hem de confondre les coses. Una cosa és la separació esglesia-estat i altra que l’estat ajude a la rehabilitació d’edificis que malgrat que siguen particulars tenen un ús públic. I això és el cas de l’Ermita de Sant Martí. Independentment de la seua finalitat religiosa és un element cultural dels nostre poble. També convé que ho veges des del punt de vista de que això és una inversió que donarà feina a una empresa. Es com fer una obra pública.
  També s’ajuda a les bandes de música i a les escoles de música, encara que la generalitat dona la ajuda i després paga quan paga, però les bandes de música són entitats particulars i ningú qüestiona que se’ls ajude per que fan també una funció pública.
  Altra cosa és que l’església tinga exempció del pagament de l’IBI dels seus immobles. Ara el govern italià vol que l’església italiana pague l’IBI. A vorem com queda la cosa.
  Bona nit, Juan Carlos.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES