Seleccionar página

fòrum general de participació ciutadana març 2012

fòrum general de participació ciutadana març 2012

 

MARÇ  2012

Aquí podràs reflectir qualsevol assumpte que consideres oportú i escaient, del tema que siga i tot allò que consideres convinent. L´única condició : que t´identifiques amb nom i cognoms vertaders i que els teus escrits no atempten contra la dignitat de la persona.

ALTRES MESOS

FÒRUM GENERAL PARTICIPACIÓ CIUTADANA MES DE MAIG DE 2011

FÒRUM GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA JUNY, JULIOL I AGOST DE 2011

FÒRUM GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA SETEMBRE, OCTUBRE I NOVEMBRE DE 2011

FÒRUM GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DESEMBRE DE 2011

FÒRUM GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA GENER 2012

FÒRUM GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA FEBRER 2012

 973 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

46 Comentarios

 1. David Mahiques Alberola

  Bona nit a tots.

  Ja feia alguns dies que no m’entretenia per QD. M’ha donat la impressió pel que veig en alguns foros que ha hagut una espècie d’atac a Vicent Benavent. Ell en ningun moment ha disculpat cap cas de corrupció, vinga d’on vinga. Ell no és del que deien quan a la història del Francisco Camps, això de que no només era que per dos targes. Però vull dir algo més, ell esta fent una cosa que és totalment lícita. I queixar-se a la seua manera de tot el desgavell que al País Valencià ens ha portat els successius governs del PP. S’han passat els anys fent-se les víctimes, que no mos volien, que mos llevaven l’aigua, i que els valencians eren els millors del mom mundial. I anaven a fer un societat de gran vistositat i color, de “grandes eventos” I al final de tanta borratxera, tanta traca i fum, només hi ha un endeutament acollonant i lo més greu, que no s’ha fet res de trellat. Un govern que esta en l’aigua al coll i es veu obligat a aplicar unes mesures addicionals i apretar més la rosca a la gent. Una corrupció institucionalitzada que era moneda corrent. Una vergonya.
  I ara hi ha un govern que pareix que no té res a veure amb els que hi havia abans. A lo millor encara els ha vingut be que Camps dimitira i el jutjaren.
  Hi ha un paral.lelisme amb l’Alemanya de 1945 en acabar la Segona Guerra Mundial i la societat valenciana actual. El partit que anava a fer la gran Alemanya i anava a fer els alemanys els amos d’Europa i fer un nou ordre mundial basat en el domini de la raça superior, deixa una Alemanya destruïda, una Alemanya més xicoteta i ocupada, una Alemanya que ha perdut en la guerra a 6 milions de persone. Un desastre. Pues això mateix li ha passat al País Valencià. El PP que anava a fer meravelles deixa un autèntic desgavell, de desbalafiament de diners, de corrupció, de diners gastats en tonteries que feien que molts tontos es quedaren en la boca oberta mentre per darrere s’embutxacaven els diners. I el que es més greu, estem endeutats fins les orelles i els serveis i instal•lacions públiques per a prestar serveis als ciudatans encara són els mateixos que es varen trobar quan van entrar. En què collons s’han gastat els diners?
  Vicent té tota la raó del món a queixar-se i a dir-ho les voltes que li parega. I encara dic més, igual que aquells alemanys que no van donar suport al nazisme, van tirar en cara als alemanys que si que ho van fer i els van comptabilitzar del que havia passat. També aquells valencians que no hem votat mai al PP, tenim dret dir a aquells valencians que han votat al PP que ells també són culpables, que açò ja es veia vindre, per que símptomes els hi havia. Que ens estaven enganyant i la televisió valenciana, Canal 9, que dona per parlar d’ella molt, era l’enganya-bovos dels valencians.
  I lo mal es que continua igual i continuem igual.

  Bona nit a tots

 2. Vicente Benavent B.

  Molt be tot lo que dius, pero no tas enrecordat de criticar tamé als atres.Estic de acord en que así ha hagut molt de despilfarro, pero Zapatero tamé va malgastar donant 8.000euros als anjuntaments pa «fer i desfer» o pa fer edificis que no feen molta falta. 20 millions de euros a la cúpula ixa de Barceló que esta caiguent, subencions i subencions que san donat a diestra i siniestra…TOT, TOT mos ha arruinat…Los grandes eventos, els 8.000 millions, els 20 millons, la formula 1, els trages…TOT i no val a disculpar a ningú. Ni ha que canviar EL SISTEMA, i hasta que no canvie el sistema, rodarem, correrem i sempre estarem al mateix puesto.

 3. Vicente Benavent B.

  Rectifique, on diu 8000 euros, volia dir 8000 millons de euros.

 4. Fabian Vidal Bataller

  _Tu aixo.
  _Doncs tu lo altre.
  _Pero tu mes.
  ……Aiiiii, encara estem aixi?? La meva opinió es que ni uns ho han fet be, ni els altres han posat sol·lució, i em dona igual l’ordre que li vulgueu posar a qui estava abans i qui ara.
  Es penos i defendre lo mal fet em sembla una tonteria.

  Amb aço faig la meva reflexió,sense ganes d’impossar-la a ningú ni de convencer a ningú.

  Ale ale……

 5. Vicent Benavent

  I no t’has preguntat que Zapatero els va donar els 8000 milions d’€ als ajuntaments perquè sel’ls gastaren amb coses de profit i amb gent del poble? cal recordar-te que ací a Quatretonda gràcies al Plà ZP van treballar més de 20 persones durant no sé quant de temps?, altra cosa és com se’ls van gastar altres ajuntaments , ara que igual ho van fer aquells ajuntaments governats pel PP para així fotre més al govern si cal, veges si ara remuga algú. Igual que la Generalitat que reclamaven més inversió al govern central i ara ja no. O igual que quan van demanar els gastos de les autonomies i mira per on, les governades pel PP ninguna va presentar el gasto real i després anat i s’ha destapat tot el pastís, i ara resulta que els valencians em tingut que ser rescatats ja per dos vegades pel govern de Madrit, què, com et queda el cos, o tampoc et pareix be que digam la veritat, vols que seguim enganyant com ho fan ara?. Has notat algún canvi ja al poble, a no,què com encara porten poquet de temps pobrets, no els ataquem, a més la culpa de que a Quatretonda no es presuposte cap euro és de Zapatero redeu que ja no m’enrecordava.

 6. David Bellver Benavent

  Fabian, comparteix el que dius, els gestor polítics, supose que les seues economies familiars i els seus entorns, ho gestionaran d’allò més be, com cada persona amb el seu fa el que vol, però alhora de gestionar els recursos dels demès ha quedat provat que son prou ineptes. Uns per fer i desfer, i d’altres per permetre fer. Sense diferenciar cap color o emblema polític. Quan una persona s’endinsa en la política ha d’estar al servei de tots i cada una de les persones, independentment de l’edat, color de pell, creences, origen, llengua, i sinó és capaç de fer això que reculla els i humilment que se’n vaja a casa.
  Bona nit

 7. Vicente Benavent B.

  bla bla bla bla bla…i tu més i tu mes… Fabian tens molta raó.
  Así gracies al psoe san fet moooooolllllltttteeeessssss coses. Un ajuntament superxulo que van treballar moltes persones durant mooolt de temps… I ara a on treballen ixes persones?. Cambi de sistema ja!!! I tu mes. Ah i si no heu sabies, Zapatero ara es supervisor de nubols i no dona res a ningu. Sa dixat el partit fet un dolor ( i es una llastima perque ara necesitariem una bona i forta oposicio) I no hem senc rescatat per el govern de «Madrit» perque al cap i al fi es el govern de tots. O es que tu no pagues impostos al estat central? I tu dius que vols fer vore les coses com son? Molt be, pero dismoles totes. PP…malgestionadors; PSOE…malgestionadores.

 8. Vicent Benavent

  Es de pena que li anem a fer..No val la pena.

 9. Vicent Benavent

  “Els nou anys de gerència de Gràcia en FGV han sigut els més negres d’aquesta empresa pública a la qual ha portat a la quiebra amb un deute de mil milions d’euros i contractesirregulars”.
  “Va mentir en la comissió d’investigació, va contractar experts perquè vestiren la tragèdia del metre com un accident i mai es va dignar a fer una sola trucada a les víctimes i familiars”, “són motius més que suficients per a cessar-la del seu càrrec, fulminantment”. Però a més,“la seua nefasta gestió al capdavant d’aquesta empresa pública ha permès que omplira l’empresa de directius i familiars a dit, i ja per a vergonya de tots, hui coneixem que va contractar a detectius perquè vigilaren la vida privada dels sindicalistes ferroviaris”.
  “I davant tantes irregularitats i despropòsits el PPCV segueixen sense permetre que comparega davant les Corts Valencianes, davant tots els valencians i valencianes, perquè done explicacions de les seues actuacions”. “Els seus compinches del PPCV han permès que aquesta senyora haja convertit FGV en el seu ranxo particular on regna la por a expedients i represàlies i on, abans Camps i ara Fabra segueixen mirant per a un altre costat”.
  Volem més caldo o tenim prou tases.

 10. Vicente Benavent B.

  TANTO MONTA, MONTA TANTO EL AZNAR COMO LA SALGADO… Cementeri de elefants…igual dona que soguen de dreta o de esquerres. (Informació estreta del diari público)
  ¿O NO SON TOTS IGUAL?

  La sociedad a través de la que Endesa articula buena parte de su actividad en Sudamérica, Enersis, va a proponer a la exministra de Economía Elena Salgado como consejera de su filial chilena Chilectra, indicaron fuentes de la eléctrica.

  La filial de Enersis ha mostrado su interés por contar con Salgado y lo hará siempre y cuando se cumpla lo establecido en los regímenes de incompatibilidades asociados a la responsabilidad públicas desempeñada por la exministra, quien dejó el cargo hace apenas tres meses.

  De esta forma, Endesa refuerza su equipo de asesores internacionales con otro político de peso, tras incorporar el año pasado al expresidente del Gobierno José María Aznar como consultor.

  Cobrará entre 35.000 y 70.000 euros por poner en valor sus conocimientos
  Salgado, indica el portal, percibirá entre 35.000 y 70.000 euros por poner en valor sus conocimientos y se encuentra en la actualidad tramitando las autorizaciones pertinentes con el Ministerio de Administraciones Públicas para saber si su fichaje por Endesa Chile no incurre en ningún tipo de incompatibilidad tras su reciente pertenencia al Gobierno.

  Los exaltos cargos del Gobierno tienen prohibido trabajar durante dos años tras el abandono del puesto en una empresa privada, y durante este periodo reciben el 80% de la retribución. Dado que Chilectra se encuentra radicada fuera de España, resulta más probable que el Gobierno conceda el permiso a Salgado para desempeñar el cargo de consejera de la sociedad.

  Al estar fuera de España, Salgado recibirá el permiso gubernamental
  Endesa, destino de políticos
  Aznar y Salgado no son los únicos políticos vinculados directa o indiretamente a Endesa. El actual ministro de Economía, Luis de Guindos, fue hasta el momento de su nombramiento miembro del consejo de la eléctrica, en el que también participa el ‘padre’ de la Constitución Miquel Roca y Junyent.

  El antecesor de Salgado en la cartera de Economía, Pedro Solbes, desempeña el cargo de consejero de Enel, la matriz de Endesa. En la eléctrica también desempeñó cargos de responsabilidad el exministro Pío Cabanillas, quien posteriormente fichó por Acciona, donde participan Javier Solana y la exsecretaria de Estado de Energía Carmen Becerril.

 11. Vicent Benavent

  A que ve el que dius? vols dirmos que te a veure la FGV de València en la Salgado o el Aznar? sembla que has perdud el nord xic, però tranquil,tenim per a més si fa falta. Ja posat que vols dir? si manara alguna vegada el Bloc,EU o qualsevól altre tu creus que no farien el mateix? estàs tonto o què?. Que no veus que estem parlant de esta comunitat, prente algo home i no cal que et faces de mala sang que no si val la pena, més et valdria que assumixques el que tenim a casa i lo altre ja vindra.

 12. Vicente Benavent B.

  Que no veus que no te contestat a tu? O es que no mes es pot parlar de lo que tu vols? Que mal el senta que diguen algo mal dels teus…Si manara el bloc o EU o algun altre no se lo que farien perque no els dixen manar i no puc saber si son mes legals que PP=PSOE. Quant heu veja ja teu diré. Ale prente tu un tranquimacin i relajat, que encara queda para molt, perque enrecordat, que si jo…tu més.

 13. Vicente Benavent B.

  A soles he fet un «corta y pega» com tu fas.

 14. Vicent Benavent

  Que ja ho se hòme que no em contestaves a mi, no soc tan curt. Que no t’he dit què el que escrius ací és de tots i tots tenim dret a contestar-te? això si sense faltar el respecte. Per cert no sé que és el » tranquimacin» ixe del que parles, supose que com tu si ho conéixes. que son, pildores, sobrets, supositoris…? cada quantes hores ho tinc que prendre-m’ho, du recepta?.

 15. Vicente Benavent B.

  Xic! com hem preguntabes : «A que ve el que dius? vols dirmos que te a veure la FGV de València en la Salgado o el Aznar? sembla que has perdud el nord xic»… No. Jo no he perdut ni el nort ,ni el sur, ni l’est, ni l’oest.Jo no heu habia relacionat en la FGV, pero tu si que hu has fet, lo cual em diu que o no entens lo que lliges o que eres molt atrotinat para contestarme i no tas donat conter de que lo que jo he copiat no te res que vore en lo que tu has copiat. Son temes diferents; i com molt sabiament dius , así cada ú pot escriure lo que vullga sense insultar ( cosa que jo no he fet)
  Ah!! I el tranquimacin es un medicament que va recomanar Cayo Lara als del PP al advertirlos que no manarien en Extremadura o sevilla (no heu recorde molt be ) despues de les municipals de 2011.
  Lo que no se es qui se la va tindre que menjar…

 16. Vicent Benavent

  Rita i Camps “van donar 3 milions d’euros dels valencians i valencianes, en només 3 dies, a una xarxa corrupta, a l’Institut Nóos, sense cap tipus de concurs públic”. En este sentit Fabra seguix “mantenint a dos diputats com Barberá i Camps asseguts en els seus escons”, quan “tota Espanya ja ha sentit de boca de Urdangarín, que Barberá va fer de Celestina perquè es signara aquest conveni”.
  El Consell “hauria d’anteposar els interessos dels ciutadans i ciutadanes de la Comunitat als del seu partit i exercir de president de la Generalitat”. “Que tots els que han gestionat malament els nostres diners rendisquen comptes, però que mentrestant Fabra depure responsabilitats polítiques”.
  Pel contrari,silenci absolut.

 17. Vicent Benavent

  La devastadora política industrial que el PP porta aplicant en esta Comunitat des de fa 16 anys
  és la que més desocupació ha generat”. “Els continus incompliments de pagament l’efecte dels quals està sent nefast per a un sector ja debilitat per la desfavorable política industrial del PP”. Una gran majoria d’Instituts Tecnològics s’estan veient obligats a realitzar Expedients de Regulació d’Ocupació degut, “ als impagaments, retalls i promeses incomplides del Consell”.
  La protesta pels retalls i impagaments de la Generalitat ascendixen a 55 milions d’euros. Es lamentable que el govern del PP i de Fabra “haja retallat 27 milions d’euros en política industrial, mentres ha incrementat 40 milions en els grans esdeveniments”.
  Què rode la F1 i que no pare.

 18. Vicente Benavent B.

  SENYOR DIRECTOR DE QD: NO SERIA CONVENIENT POSAR UNA NORMA QUE PROHIBISCA COPIAR I PEGAR…ES QUE ESTEM FARTS…

  COPIA I PEGA::::

  Los 600 asesores de Zapatero continúan cobrando la nómina del Estado

  Por Ana Burrieza

  Durante varios años se criticó con dureza la existencia de un ejército de 600 asesores que emitían informes y análisis para el entonces presidente del Gobierno. Según ha podido saber Diario El Aguijón en rigurosa primicia, la gran mayoría siguen en activo y cobrando sus nóminas del Estado.

  Ana Burrieza.08.03.12. Fueron el caballo de batalla de la oposición a Zapatero y el ejemplo más palpable y cacareado del despilfarro del ejecutivo socialista. No había día en el que algún político de la entonces oposición no criticase tal dispendio. O que las redes sociales echaran humo por el derroche de mantener nada menos que a 600 señores asesorando a Zapatero, y que vistos los resultados, no parecen haberle asesorado nada correctamente. Sin embargo, pasadas las elecciones, su existencia se diluyó como si nunca hubieran existido, y pasaron al olvido. Pero ¿dónde están ahora aquellos 600 asesores? Pues la respuesta es bastante sencilla: en el mismo sitio donde estaban en su gran mayoría. Es decir, en los mismos despachos con cargos públicos en ministerios, organismos públicos y comunidades autónomas donde estaban, y manteniendo sus mismas nóminas a cargo del Estado, puesto que nadie los ha cesado.

  Sólo unas treinta bajas.

  Fuentes consultadas por Diario El Aguijón bien conocedoras de aquél equipo, han informado a este diario que salvo una treintena de asesores que realizaban su tarea de forma externa y cuya relación fue extinguida junto con el mandato socialista, el resto continúan en sus puestos distribuidos entre los diferentes ministerios, organismos públicos y en algunos casos, comunidades autónomas. A esa treintena que causaron baja, se les indemnizó generosamente, como reconocen las fuentes consultadas por este diario, aunque no han querido entrar a señalar ninguna cuantía indemnizatoria concreta, lo que induce a pensar que fue elevada. El resto, que no prestaba ese servicio de asesoramiento desde el complejo de La Moncloa sino que lo hacían repartidos en despachos de ministerios y organismos públicos continúan allí, mientras no se les diga lo contrario. En no pocos casos, se trata de funcionarios de carrera o con contratos blindados con la administración, e incluso algunos datan desde la época de José María Aznar realizando esas labores, por lo que es difícil su despido. Pero en otros muchos casos no, aunque la reducción de este gasto a cargo de los contribuyentes, parece dormir en una carpeta en el fondo de un cajón, en el interior de un armario.

 19. Benavent

  Potser que la llibertat d’expressió i el sentit comú hauran de prevaldre, també dels lectors. Altra cosa fóra, i no és el cas, que es tractara d’una mena d’atac o vaga de zel, omplint les pàgines de QD només de cabrerots, que també són bons, per tal d’emboçar-la.

  benavent

 20. Vicent Benavent

  Sembla que no et fas l’idea de què es diga la veritat del que passa a esta Comunitat. Menys mal que tu dies que no t’agrada ni que manen el PP ni el PSOE,fotre qui ho diría,no pots aguantar-te eh?.
  L’únic que pareix estar fart eres tú,doncs no et sembla be que diguem el que tenim ací, però et fare una reflexió,jo conte les coses tal i com son,mentres tu si que » COPIES I PEGUES» damunt de un diari que a les vistes està de quin color son, només hi ha que veure als seus col.laboradors, per cert, la noticia que penjes ho diu ben clar que ja en època de Aznar ja existien molts d’ixos assessors,el què no diu és quans hi havien ja en ixa època, o siga veritats a mitges, molt típic del PP i què tu damunt amb la teua ignorància alimentes als lectors, de tota manera estas en el teu dret com ho estic jo. Damunt denotes tanta incompetència que t’atrevixes a exigir-li al sr Director que em prohibisca la meua llibertat d’expressió!!! però tu qui t’has pensat que eres,l’amo de la vinya?. Això només ho fan les persones amb una identitat com la teua,per no dirte més.
  La veritat és que amb gent com tú,Espanya no ix del S.XIX, penós i no poc.
  Un últim exemple, de tots es sabut el que està passan a Andalucía amb lo dels » Eres» i demés corrupció per part d’alguns membres de la Junta i que son del PSOE: Hi han polítics del PP que estàn esforzant-se per fer creure a la societat que s’han gastat el 100% dels diners destinats al benestar social i entitas públiques,quan la veritat és que s’ha desviat d’ixos diners un 3% que han anat a parar a mans de corruptes i que tot siga dit està mol mal fet i per això el mateix Griñan ho va denunciar i vorem com acaba. En València, i en l’era de Camps no fa falta dir a estes altures els diners que s’han desviat als corruptes en este cas del PP, t’assegure que més del doble o siga més d’un 6% i aleshores què!! no ha passat rés, ni tan sols dixen que ho investiguen,cal recordar el cas » Gürtel»,per tant,ixa és la gran diferència d’uns i d’altres. Lo lamentable de tot açò és que la gent com tu no ho voleu reconéixer-ho i per tant ens toca aguantar-se, de pena però és el que hi ha.

 21. Fabian Vidal Bataller

  Los españoles quieren……España quiere………

  Per que ixa tonica de parlar per els demes???
  A vore, gent de «be»!! La politica, com ja s’ha citat, es el compromis que tenen els «politics» (cagueraes humanes) segons estan donat-me a entendre,accions que no porten a ningun lloc, es queixen per que Toni Cantó ha renunciat a la «paga» de 1800€ per «viure» a un hotel o a una casa de ioguer, per que ell ja te casa.
  I dic jo, a banda de cobrar el sou es suma ixa cantitat de diners, em sembla un abus, una burla a la gent que treballa, i que fa «algo» per que tinc la sensació que tant de «treballador» public a les corts, al congres i a ixos llocs NO ESTAN FENT RES per a millorar la situació.

  Es pujen els impostos, han fet una llei que benefica a l’empresari, i sembla que el treballador siga L’ULTIMA MERDA (perdo per l’expressió) pero es que ens fan sentir aixi.

  I he arribat a una conclusió, si ells passen dels que els donem ARA de menjar (despres, al haver fet tans favors, tenen lloc assegurat a les grans empreses, no?) deuriem plantejar-nos INSUMISSIO FISCAL!!!! si no, fer-nos notar d’alguna manera, per que ja em sembla ridicul que ells mateix es posicionen MOLT per damunt de MI i ja n’estic FART.

  Com que em sembla que perdeu el temps defenent a uns i elogiant a altres, resulta tan patetic……
  I es la MEVA opinio, jo no vaig a dir que estem farts d’una cosa o altra jo dic que JO ESTIC FART!!!

  Malgrat tot…..Bon dia!!

 22. Vicent Benavent

  La llista d’imputats en l’escàndol de la Fundació Cyes, Hemisferi i la Cooperació Internacional, està plena d’estrets col·laboradors del portaveu del PPCV, Rafa Blasco.
  Cada hora que passa sense que Fabra faça res, és pitjor per a la credibilitat del PPCV i, desgraciadament, també per a la credibilitat de les nostres institucions”. A les Corts Valencianes s’ha preguntat desde diferents partits de l’oposició en quina situació es troba la petició de Comissió d’Investigació, sobre l’escàndol de la Fundació Cyes, Hemisferi i la Cooperació Internacional, se’ns ha oferit una resposta lacònica: ‘no està tramitada encara’, la qual cosa és una excusa procedimental per a no començar a investigar, per a no donar la cara, per a guanyar temps i no assumir responsabilitats polítiques en un escàndol en el que hi ha hagut detinguts, i en el que hi ha imputacions per desenes”. Això és el que tenim.

 23. Vicent Benavent

  Les mobilitzacions estudiantils que s’estan duent a terme a València, Castelló, Alacant i en la resta d’Espanya estan “més que justificades”. “Els joves de la Comunitat estan defensant els seus drets i estan lluitant per una Educació pública i de qualitat” “el PP d’Alberto Fabra i Mariano Rajoy seguixen fent (oídos sordos) al que ja és un clam popular impossible de silenciar.
  Després de les “desproporcionades actuacions de la Policia Nacional” en les passades manifestacions. L’última responsable d’aquestes brutals detencions i dels suposats maltractaments a menors d’edat és la delegada del govern ,Sánchez de León ha de “escoltar la veu dels estudiants, que és la veu del futur de la Comunitat, i dimitir ”. Mentres el PP a lamentat que la seua preocupació siga la de la imatge que es dóna en la resta d’Espanya de la Comunitat”. El nivell d’Educació, de la nostra Comunitat està al capdavant del fracàs escolar”.
  I què, ha dimitit algú??

 24. Vicente Benavent B.

  Jo hem faig totes les idees que tu vullgues,pero lo lamentable es que estas convertitnt una revista que estaba molt be, en un basurero de copia i pega.

 25. Vicente Benavent B.

  Cabrerots ni han prou, perque sempre es lo mateis i lo poco agrada pero lo mucho cansa…

 26. Vicente Benavent B.

  I pots dir tot lo que vullgues pero tant PP com PSOE sou iguals. No tenen defensa de persones de be.

 27. Vicent Benavent B.

  Va dimitir algu del psoe quant van dir tantes mentires i mos han portat a la situacio de paro que tinguem? No? pues a callar. Els que poden parlar son els que encara no han gobernat.

 28. Vicent Benavent

  Mira Vicent,arribat a aquest punt et dic, ni cent-mil com tu em fas callar que ho sàpigues. Ja no sé com t’he de dir que la meua intenció és que els que entren ací a QD sàpiguen el que fan els que ens estan governant,què per cert molt mal. A la gent com tú us senbla que no és així i aleshores allà cadascú. Per cert no estaria malament que em digueres qui eres de veritat, tinc que ser sincer i et promet que no sé qui eres,cosa què supose que tu si saps qui soc jo,m’agradaria saber ja d’una en qui parle de veritat, supose que no seras tant » gallina» com per amagarte espere. Ojalà a les próximes eleccions mane Esquerra Unida o el Compromís mira el que et dic, tot i què amb gent tan tosuda no ho sé que pasarà. I una cosa,quan dius » Va dimitir algu del psoe quant van dir tantes mentires i mos han portat a la situacio de paro que tinguem? NO TENS NI PUNYETERA IDEA DEL QUE PARLES, tot i què admitixc els errors de Zapatero.

 29. Vicent Benavent

  Hola,pot ser siguen cabrerots que en algún temps també valíen els seus «quartos».

 30. Vicente Benavent B.

  Jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja.

 31. Vicent Benavent

  La rialla és el sol que espanta l’hivern del rostre humà.(Victor Hugo (1802-1885) Novel·lista francés).
  És veritat que optem per la rialla en quasi totes les situacions, a excepció d’una que una altra visita al dentista.(Joseph Heller (1923-1999) Escriptor nord-americà).
  Sentir que es riu de nosaltres quelcom al mateix temps inferior i més fort que u és espantós.
  (Gilbert Keith Chesterton (1874-1936) Escriptor britànic).
  Amb tot i això queda demostrat que eres un » gallina» o un » cobard»,és fàcil amagar-se darrere d’una pantalla.

 32. Vicent Benavent

  Una vegada més ha pujat l’atur a la Comunitat més que a la resta d’Espanya, la qual cosa demostra novament que en l’autonomia valenciana “la crisi és molt major. L’única cosa que seguim veient és paràlisi per part del president de la Generalitat. (¿ com si estem endeutats fins a les orelles?).
  La xifra d’aturats se situa ja en 566.131 persones a la Comunitat. Així, que a la Comunitat “aportem un de cada vuit aturats del conjunt d’Espanya”. Les conseqüències que sobre aquestes xifres produirà la reforma laboral recentment aprovada pel Govern que “lluny de suposar un incentiu a la contractació i a la creació d’ocupació, generarà més acomiadaments, més inseguretat laboral i, per tant, més atur”. “Amb aquesta reforma laboral no anem a veure com es redueixen les xifres de la desocupació, sinó tot el contrari”. Fins i tot ho diuen ells mateix. ( alguns clar ).

 33. Vicente Benavent B.

  La juez Mercedes Alaya, que esta madrugada envió a prisión al ex director general de Trabajo de la Junta de Andalucía Francisco Javier Guerrero, ha estimado que son 617 las ayudas sociolaborales y 270 las ayudas directas a empresas otorgadas fraudulentamente, y la Fiscalía Anticorrupción calcula su importe en 933 millones de euros.

  En un auto de prisión de 38 folios, al que ha tenido acceso Efe, la juez hace un resumen de lo investigado hasta ahora y afirma que Guerrero, «en connivencia con otros», otorgó esa serie de ayudas «de manera manifiestamente injusta y arbitraria» para «favorecer a familiares, amigos o personas próximas» a su entorno o al de «altos cargos de la Junta de Andalucía o del PSOE». Todo ello «permitió el enriquecimiento injusto de unos pocos en detrimento del resto de los ciudadanos de la comunidad autónoma andaluza», dice Alaya, que enumera entre otros los 50 millones de euros que recibieron empresas de la Sierra Norte de Sevilla, creando un «enorme agravio comparativo» con respecto al resto de la comunidad.

  Las compañías de Ángel Rodríguez de la Borbolla, hermano del expresidente de la Junta José Rodríguez de la Borbolla, recibieron más de 9 millones, aunque «el desarrollo de la investigación puede desvelar más ayudas directas recibidas» tanto en este grupo empresarial como en otros, añade la juez.

  La Fiscalía Anticorrupción pidió prisión para Guerrero alegando que la pena que puede corresponderle supera los 18 años de cárcel y solicitó, además, la imposición de una fianza de 933 millones de euros, importe de lo malversado, aspecto sobre el que la juez se pronunciará la próxima semana, han informado a Efe fuentes judiciales.

  Guerrero ingresa en prisión

  Guerrero es el primero del medio centenar de imputados que entra en prisión y la juez aprovecha su auto para rebatir a quienes vinculan sus decisiones con la campaña electoral andaluza, acusaciones que reflejan «su absoluto y total desconocimiento de los principios de justicia e independencia que rigen la función jurisdiccional».

  Entre otros, ya han sido imputados en la causa el exconsejero de Empleo Antonio Fernández; el exviceconsejero Agustín Barberá; el exdirector general de Trabajo Juan Márquez, su sucesor y actual titular Daniel Alberto Rivera, y el exdelegado de Empleo en Sevilla Antonio Rivas, ninguno de los cuales ha declarado aún.

  En su comparecencia judicial, Guerrero implicó como conocedores del sistema y destino de las ayudas investigadas al expresidente andaluz Manuel Chaves, al actual titular José Antonio Griñán e incluso a la portavoz de la Junta Mar Moreno, y señaló como artífice del sistema al exconsejero de Empleo José Antonio Viera, actual diputado en el Congreso, lo que en caso de imputarle obligará a elevar la parte de la causa referida a él al Tribunal Supremo.

 34. Vicente Benavent B.

  Todo al rojo. CCOO y UGT aprobaron ayer la convocatoria de una huelga general para el próximo 29 de marzo, un día antes de la presentación de los Presupuestos Generales del Estado para 2012 y coincidiendo con el paro de los sindicatos nacionalistas del País Vasco y Navarra, para obligar al Gobierno a modificar la reforma laboral durante su trámite parlamentario. Una decisión “difícil e inevitable que no es un fin, sino un medio”, en palabras del secretario general de UGT Cándido Méndez, y que supone una arriesgada apuesta para las centrales sindicales.

  En plena crisis de afiliación y de credibilidad ante buena parte de la opinión pública, los sindicatos saldrán a la calle presionados por ciertos sectores sociales que exigen una mayor confrontación con el Ejecutivo de Mariano Rajoy, sobre todo después de hacerle una huelga a Rodríguez Zapatero por una reforma mucho más light. Deberán, no obstante, andar con pies de plomo. No les interesa emprender una guerra frontal con el Gobierno (ayer el líder de CCOO Ignacio Fernández Toxo reiteró que no persiguen el conflicto) porque corren el riesgo de perder su representación institucional como interlocutores de los trabajadores si Rajoy, en venganza, decide ningunearles hasta borrarles de las instituciones. La transcendencia social que tanto necesitan se desvanecería.

  Por otra parte, un conflicto a gran escala con el Ejecutivo podría afectar a las subvenciones, ya mermadas tras la reciente reducción del 20%, y, en particular, a los fondos que reciben los sindicatos por cursos de formación profesional, dado que la reforma laboral incluye abrir a las entidades privadas dichos cursos de formación. Las centrales sindicales perderían entonces buena parte de sus ingresos vía subvenciones a su funcionamiento y de los obtenidos vía fondos para cursos.

  Crisis de afiliación

  Preguntada por la actual crisis de credibilidad y de afiliación, la cúpula de CCOO niega la mayor. “No hay ninguna crisis de legitimidad y los datos lo demuestran: el seguimiento de las anteriores manifestaciones, las cifras de afiliación y las elecciones de sindicados. Entre UGT y CCOO recogen el 74% de representación sindical con una participación de 14,8 millones de trabajadores. Lo que existe es una campaña orquestada desde la derecha más cavernaria que pretende deslegitimarnos, porque saben que somos la línea de resistencia al desmantelamiento del Estado del bienestar (…). La huelga general es inevitable porque Rajoy hace caso omiso al diálogo social, se le han enviado dos cartas y no ha contestado a ninguna. Quien alienta la conflictividad es el presidente y el propio Gobierno”, señala a El Confidencial el número 2 de CCOO, Ramón Górriz, secretario estatal de Acción Sindical.

  Los datos de afiliación sindical recogidos en la ‘Encuesta de Condiciones de Vida’ elaborada por el Instituto Nacional de Estadística (INE) arrojan una realidad diferente. El porcentaje total de afiliados a un sindicato respecto al número de ocupados se sitúa en el 19,9%. Es decir, uno de cada cinco asalariados está afiliado. Pero lo más grave es que los afiliados envejecen: el 23% -es decir, por encima de la media- tiene entre 51-57 años y trabaja en sectores muy maduros, como industria o el sector público. Las edades más jóvenes, hasta los 29 años, presentan habitualmente porcentajes de menor afiliación sindical (8,2%) mientras que los afiliados de entre 30-36 años suponen el 15,1% del total, claramente por debajo de la media. Asimismo, la encuesta muestra que los sindicatos tienen muy poca presencia entre trabajadores inmigrantes, solo un 7,5%.

  Los sindicatos de funcionarios no se suman a la huelga

  La huelga general del próximo día 29, que se desarrollará bajo el lema ‘Quieren acabar con los derechos laborales y sociales. Con todo’, no contará “por el momento” con el respaldo de la Central Sindical Independiente y de Funcionarios. La CSI-F permanece a la espera de que el Gobierno modifique la posibilidad de realizar EREs en las empresas públicas, medida que recoge la reforma laboral. Tampoco tienen garantizado los sindicatos el apoyo del Movimiento 15-M. En las manifestaciones del pasado 19 de febrero, los indignados reprocharon a CCOO y UGT su desaparición de la escena social en los últimos años y dejaron patente “su disconformidad más absoluta con las cúpulas sindicales, no con sus bases”. Miembros de Democracia Real Ya consultados por este diario señalan que la plataforma no apoya la huelga, aunque sus miembros sí podrían hacerlo de manera individual. «Mucha gente ya no quería unirse a la protesta del 19, por eso asistimos como el Bloque Crítico. Los sindicatos son un brazo más del poder», indican.

  Preguntados acerca de si en el país hay clima para la huelga, Toxo y Méndez respondieron que así se lo han pedido en la calle y en las empresas. Queda por ver el nivel de respuesta de la ciudadanía y la efectividad del paro. Los líderes sindicales señalaron ayer que su triunfo dependerá de “la rectificación de la reforma, no de cuánta gente salga a la calle”.

 35. Vicente Benavent B.

  P. MONTESINOS | ALMERÍA 2012-03-10
  La corrupción que salpica, cual tela de araña, a toda la administración andaluza está llamada a convertirse en la puntilla para que el PSOE desaloje definitivamente el poder. Se podría decir que la Justicia está haciendo la campaña al PP retratando un panorama que deja más de 900 millones de euros públicos en manos que no debieran. Más de mil, según los cálculos populares.

  Ante tal escándalo, que parece no tener fin, los dirigentes del PP que este sábado tomaron la palabra lo hicieron para reclamar responsabilidades al más alto nivel. «La responsabilidad civil se mide en los 933 millones de euros, la responsabilidad política alcanza a los dos presidentes de la Junta, que tienen que responder», sentenció Javier Arenas, en un acto en Almería.

  El candidato del PP exclamó que son José Antonio Griñán y Manuel Chaves quienes «tienen que responder por qué se repartía en secreto dinero público sólo a los amigos del poder». Desde Sevilla, su alcalde, Juan Ignacio Zoido, le echaba un capote al pedir «que no le llamen el caso Guerrero, sino el caso del PSOE, Griñán y Chaves».

  Incluso el presidente del Gobierno, poco dado a incluir otras referencias que no sean las económicas a sus discursos, hacía mención a la corrupción que parece imperar en la región para afirmar que «Andalucía no son solo los ERE y unos señores que salen hoy en las primeras páginas de los periódicos». Percha que utilizó, en compañía de Arenas, para asegurar que «el cambio político también es gestionar bien el dinero de todos, cuidar el dinero del contribuyente, respetar a los que pagan impuestos, que son todos».

  Frente a ello, un compromiso: «Intentar recuperar todo el dinero que se ha robado en los ERE» y a destinarlo a un fondo social de emergencia «para las familias que no tienen ingresos». Es la promesa electoral por Arenas más repetida estos días, y que más aplausos recibe por parte de los militantes y simpatizantes, más de cuatro mil este sábado.

  Cierre de la Oficina Andalucía en Madrid

  Un panorama -el de los ERE- «poco gratificante», como tuvo a bien denominarlo Rajoy, que el PP responde con propuestas de gobierno. De hecho, si algo están caracterizando las intervenciones de Arenas es porque éstas incluyen todo tipo de medidas a emprender cuando se haga con las riendas de la Junta, como así siguen augurando encuestas internas.

  En esta ocasión, hizo de la lucha contra el despilfarro el anuncio estrella: se compromete a cerrar la Oficina que la comunidad tiene en Madrid y que sólo el año pasado costó a las arcas autonómicas 800.000 euros. Sí que mantendrá la de Bruselas porque, argumentó, allí Andalucía tiene que dar una de sus principales batallas en defensa de políticas que ayuden al campo.

 36. Vicente Benavent B.

  / AGENCIAS 2012-03-10
  La juez Mercedes Alaya, que esta madrugada envió a prisión al ex director general de Trabajo de la Junta de Andalucía, Francisco Javier Guerrero, ha estimado que son 617 las ayudas sociolaborales y 270 las ayudas directas a empresas otorgadas fraudulentamente, y la Fiscalía Anticorrupción calcula su importe en 933 millones de euros.

  En un auto de prisión de 38 folios, al que ha tenido acceso EFE, la juez hace un resumen de lo investigado hasta ahora y afirma que Guerrero, «en connivencia con otros», otorgó esa serie de ayudas «de manera manifiestamente injusta y arbitraria» para «favorecer a familiares, amigos o personas próximas» a su entorno o al de «altos cargos de la Junta de Andalucía o del PSOE».

  Todo ello «permitió el enriquecimiento injusto de unos pocos en detrimento del resto de los ciudadanos de la comunidad autónoma andaluza», dice Alaya, que enumera entre otros los 50 millones de euros que recibieron empresas de la Sierra Norte de Sevilla, creando un «enorme agravio comparativo» con respecto al resto de la comunidad.

  Las compañías de Ángel Rodríguez de la Borbolla, hermano del expresidente de la Junta José Rodríguez de la Borbolla, recibieron más de 9 millones, aunque «el desarrollo de la investigación puede desvelar más ayudas directas recibidas» tanto en este grupo empresarial como en otros, añade la juez.

  La Fiscalía Anticorrupción pidió prisión para Guerrero alegando que la pena que puede corresponderle supera los 18 años de cárcel y solicitó, además, la imposición de una fianza de 933 millones de euros, importe de lo malversado, aspecto sobre el que la juez se pronunciará la próxima semana, han informado a EFE fuentes judiciales.

  Al término de tres días de declaración en sesiones de mañana y tarde, la última cerrada a las 2:30 horas de esta madrugada, la juez decretó prisión sin fianza para Guerrero, lo que justificó por su riesgo de fuga al haber perdido ahora su «arraigo social y laboral» y porque «podría estar recibiendo presiones externas» para eludir ahora la acción de la justicia y así evitar que se conozcan hechos «que no haya desvelado todavía».

  «Es ahora cuando se comienza a conocer la gravedad de los indicios contra él y otras personas, cuando verdaderamente surge ese riesgo de fuga», sostiene Alaya.

  Guerrero es el primero del medio centenar de imputados que entra en prisión y la juez aprovecha su auto para rebatir a quienes vinculan sus decisiones con la campaña electoral andaluza, acusaciones que reflejan «su absoluto y total desconocimiento de los principios de justicia e independencia que rigen la función jurisdiccional».

  Entre otros, ya han sido imputados en la causa el exconsejero de Empleo Antonio Fernández; el exviceconsejero Agustín Barberá; el ex director general de Trabajo Juan Márquez, su sucesor y actual titular Daniel Alberto Rivera, y el exdelegado de Empleo en Sevilla Antonio Rivas, ninguno de los cuales ha declarado aún.

  En su comparecencia judicial, Guerrero implicó como conocedores del sistema y destino de las ayudas investigadas al expresidente andaluz Manuel Chaves, al actual titular José Antonio Griñán e incluso a la portavoz de la Junta Mar Moreno, y señaló como artífice del sistema al exconsejero de Empleo José Antonio Viera, actual diputado en el Congreso, lo que en caso de imputarle obligará a elevar la parte de la causa referida a él al Tribunal Supremo.

  El auto cita entre el «largo elenco de personas a las que arbitrariamente favoreció el imputado» a su exchófer Juan Francisco Trujillo, a quien concedió 1,3 millones de euros para unas iniciativas empresariales para las que «carecía de recursos materiales y personales para llevarlas a cabo» y otra ayuda de 122.649 euros para su madre.

  A su vez, Guerrero recibió del chófer entre 40.000 y 60.000 euros en metálico, múltiples regalos como antigüedades o un piano y cuando ambos terminaban su jornada laboral a mediodía «acudían a establecimientos de copas, consumiendo alcohol y cocaína a diario que Trujillo pagaba con el dinero de las ayudas públicas», según el auto.

  La juez enumera las irregularidades que han aparecido en la primera decena de empresas investigadas y cita, por ejemplo, que Surcolor tenía aprobado un ERE para 24 trabajadores pero incluyó a 26 y pese a que las indemnizaciones pactadas ascendían a 1,5 millones, las primas que pagó la Junta ascendieron a 2,6 millones

 37. Vicente Benavent B.

  Mariano Rajoy mantiene inalterable su discurso, a pesar de la presión sindical y los partidos de izquierda -principalmente el PSOE-. Ante el primer gran órdago de CCOO y UGT, cerrada defensa de su plan de reformas y la advertencia de que habrá más ajustes una vez se aprueben los Presupuestos Generales. Ni una sola mención a la huelga general, cuyas palabras no menta, ni tampoco a detalles más concretos -pero que podrían servir de artillería- como que no se han respetado los cien días de Gobierno.

  En el segundo día de campaña electoral en Andalucía, el presidente volvió a volcarse con Javier Arenas. Ambos acudieron a Almería, una tierra especialmente azotada por el desempleo, que se eleva más allá del 30%. Ante más de cuatro mil militantes y simpatizantes, que abarrotaban el auditorio, Rajoy proclamó: «No son tiempos fáciles, pero de esta vamos a salir. Nos va a costar, pero vamos a salir».

  El jefe del Gobierno impregnó una vez más su intervención de tintes patrióticos, casi bélicos. Que tiene en la crisis económica el enemigo y por la que pide el esfuerzo de los españoles, codo con codo. «Tenemos que hacerlo entre todos: pymes, autónomos y trabajadores», afirmó, mientras el público le aclamaba al grito de «tú si que vales».

  Rajoy aseguró que pondrá todo lo que está en su mano, y de ahí que volviera a pedir la «confianza» de los ciudadanos frente al ataque lanzado por los sindicatos. «En campaña, les dijimos que no teníamos una barita mágica. No la tenemos. Les dijimos que esto iba a llevar su tiempo, pero también que había que hacer reformas», prosiguió.

  Fue entonces cuando adelantó que su plan pasa por seguir con la senda marcada. No habrá variaciones. El Ejecutivo no tocará los «pilares» de su propuesta laboral, adelantó en la víspera Soraya Sáenz de Santamaría. La certificación del presidente es inequívoca, al grito de «muchas reformas y vamos a hacer más». Y es que, arguyó, «estamos intentando abordar los problemas reales de la gente», destacando -por ejemplo- la «operación gigantesca» del pago a proveedores.

  «Me gustaría resolver todos los problemas en media hora», pero no es posible, incidió. Y de ahí que volviera a apelar a su programa reformista como «un salto adelante, para modernizarse y adaptarse al siglo XXI». En la que tal vez fuera su alusión más clara a la huelga general, destacó: «No podemos aplicar recetas del siglo XIX para el siglo XXI porque si lo hacemos no quedamos fuera y no vivimos en la realidad. ¡Yo no estoy dispuesto!». En otras palabras, «no es problema de ideología sino de hacer lo que es necesario». A los sindicatos, cero. El ninguneo más calculado.

  En el Gobierno argumentan que no podían mantener una reforma laboral con orígenes franquistas. Más aún cuando en la anterior legislatura, unida a la «desastrosa» política económica, provocó «tres millones de despidos», en voz del propio Rajoy. En Almería, insistió en el mensaje y, en el ardor de la arena de campaña, lanzó un mensaje envenenado al PSOE: «Mucho déficit y mucha deuda, lo que siempre dejan los socialistas cuando dejan el Gobierno». Recibió entonces el aplauso más sonoro de los suyos.

  Rajoy apeló al espíritu de 1996, cuando se inició la senda del crecimiento que llevó a la creación de cinco millones de puestos de trabajo hasta 2004. Una página «muy bonita de nuestras biografías» que llamó a reeditar, con Arenas en la Junta de Andalucía. «La historia demuestra que cuando hay determinación y convicción en lo que se hace, se recogen los frutos», sentenció.

  Sus últimas palabras fueron, una vez más, con mayúsculas. «Tenemos una obligación con los españoles: cumplir», concluyó el presidente, ovacionado como siempre que acude a tierra andaluza. Y con ese «cumplir» Rajoy dejó claro, una vez más y por si quedaban dudas, que está convencido de que su hoja de ruta es la única posible para sacar a España del túnel de la crisis.

 38. Vicente Benavent B.

  INICIO — — ESPAÑA

  ¿AL SERVICIO DEL PSOE?

  El juego sucio de Canal Sur con el PP queda al descubierto en campaña

  El Semanal Digital

  La Junta Electoral Central ha venido a confirmar la peores sospechas de los populares andaluces sobre la cadena autonómica. Su falta de neutralidad ya tiene nombres y apellidos.

  9 de marzo de 2012 Compartir:

  Ricardo Trano cree que RTVA está «en campaña trabajando en contra de los intereses del PP».

  ARTÍCULOS RELACIONADOS

  La cobertura de los escándalos de la Junta por Canal Sur calienta la campaña

  El último error técnico de Canal Sur con Rajoy colma la paciencia del PP

  Montoro sube un peldaño en las críticas del PP al amiguismo de TVE

  GUÍAS LOCALES
  Andalucía
  Aragón
  Asturias
  Baleares
  Cantabria
  Castilla La Mancha
  Castilla y León
  Cataluña
  País Vasco
  Extremadura
  Galicia
  Canarias
  La Rioja
  Madrid
  Murcia
  Navarra
  Valencia
  Barcelona
  Madrid
  Málaga
  Sevilla
  Valencia
  Zaragoza

  Las quejas del PP sobre la falta de imparcialidad de los informativos de TVE y Canal Sur no son nuevas de un tiempo a esta parte y la Junta Electoral Central (JEC) vino a dar la razón a los populares andaluces, inmersos en plena campaña electoral de las autonómicas del 25 de marzo.

  Y es que la Junta viene a dejar claro que la objetividad brilla por su ausencia en la cadena pública andaluza después de desestimar el recurso formulado por RTVA contra el acuerdo de la Junta Electoral de Andalucía (JEA) que dictaminó que no atendió el «especial deber neutralidad informativa» de los medios públicos en periodo electoral al anunciar en los programas informativos de Canal Sur Televisión Buenos Días Andalucía y Noticias 1 del pasado 21 de febrero concentraciones ante la sede del PP-A en Sevilla.

  En concreto, el PP-A había denunciado a Canal Sur Televisión ante la JEA por haber actuado como «altavoz» de una concentración «no autorizada» ante las puertas de la sede regional del partido en la calle San Fernando de Sevilla, convocada «de forma anónima» en apoyo a los jóvenes estudiantes de Valencia y contra la «violencia policial», al realizar referencias a ella en sus citados programas informativos, «incluso dando dirección y hora de la convocatoria».

  En su resolución, la JEC decide «desestimar» el recurso de la RTVA y «confirmar» el acuerdo de la JEA por considerar que dicha información sí tuvo «incidencia electoral» porque se difundió «en periodo electoral, en un espacio informativo de carácter general y, aunque no se refiere a actos expresamente electorales, posee repercusión que afecta a contenidos susceptibles de ser controlados por las Juntas Electorales».

  Según la JEC, «la expresión concreta En Sevilla a las ocho de la noche habrá una concentración ante la sede del PP no satisface el deber de neutralidad informativa» porque considera que «en el contexto de la noticia, anunciar la fecha y hora de una concentración no comunicada a la autoridad gubernativa y, por tanto, al margen de lo dispuesto en la legislación reguladora del derecho de reunión, con indicación precisa de que se realizaría ante la sede del PP-A, puede entenderse como un llamamiento a la participación en dicho acto».

  Así las cosas, el vicesecretario general y coordinador de la campaña electoral del PP andaluz, Ricardo Tarno, consideró que esto viene a ratificar la denuncia de que en Canal Sur no se dan las condiciones de neutralidad informativa en este período electoral.

  Asimismo, Tarno responsabilizó al director general de la RTVA, Pablo Carrasco, y a la dirección de Informativos de seguir las directrices que el PSOE marca desde la calle san Vicente, al mismo tiempo que afirmó que Canal Sur trabaja al servicio de la campaña electoral del PSOE y en contra de la del PP.

  Tarno aseguró que respeta la profesionalidad de los trabajadores de la RTVA y animó a estos profesionales a que realicen su labor con independencia y al margen de las consignas que se dan desde la dirección de los servicios informativos.

  Finalmente, recordó que en los últimos días se han producido dos casos claros de manipulación informativa. Uno de ellos consistió en insertar una imagen del presidente del Gobierno y presidente del PP, Mariano Rajoy, en una noticia sobre un pederasta y otro en insertar la imagen de la portavoz del PP andaluz, Rosario Soto, en una noticia del caso Malaya. A juicio de Tarno, estos casos demuestran que «la RTVA está en campaña trabajando en contra de los intereses del PP».

 39. Pepe

  Pregue als comentaristes que intenten «copiar i pegar» només allò que siga imprecindible. Es pot insertar l’enllaç o link i així estalviem espai, temps i feina. QD és sobretot espai «de creació, informació, opinió i crítica». Pense que quan més «collita pròpia» més i millor. Espero que ho comprendran.

 40. Vicent Benavent

  Un 10 Vicente,has demostrat a tots els lectors de lo nefast que eres, i seguixes sent un GALLINA,mal-educat, COBARD,mentirós,sense personalitat i el més pìtjor de tot, «UN LAMECULOS». Però et dic una cosa,no acollones ni a una mosca,seguirem informant a la gent, tot i què el qui estas rebentant la tasca tan gran d’aquesta casa anomenada QD, eres tu amb la teua absurda i ridícula causa, i tranquil ja donarem algún dia en la teua identitat, jo seguixc dormint tots els dies.

 41. Vicent Benavent

  Per respecte a QD i per la seua llavor sr Pepe,queda clar. Llàstima que no es puga saber qui és,amb la mala «bava» que te. Seguirem per un altre camí.

 42. Rodolfo

  Gràcies Pepe, per la teua oportuna intervenció. Tots sabem que els escrits curts i bons, són dos vegades virtuosos, però se li podria afegir que tot missatge perquè siga bé comprés, han de ser com les bones oracions: “curtes però devotes”
  Salutacions, Rodolfo Canet

 43. Vicent Benavent

  Ens em quedat sense «gallina» i sense «ou».

 44. Vicent Benavent

  Notición,notición,huí ha anunciat el Conseller d’Educació de la Generalitat Valenciana què: els mestres i professors estaran a disponibilitat de l’administració tot el més de juliol,o siga a currar en Juliol,pel mateix preu?no per MENYS, per fer què?, programacions,classes de reforç ( repàs ). Les classes de reforç abans estaven i encara estan en l’horari del centre però ja sabeu ( RECORTES)i els què donen classes de repàs a l’estiu que vagen vegent una altra cosa. Nyas,volíem caldo doncs 2 TASSES. Pa que es manifesteu tant.

 45. Rosa Mahiques

  Felicitats Senyor director de QD.
  Felicitats a tots els José, Pepe, Joseps, Josepes, Fina, Pepica, Pepi,…en el dia del seu sant. Que passeu tots un bon dia.!!!

 46. Pepe

  Moltes gràcies benvolguda lectora. A tots els Pepes, Pepas, Joseps, Enjus, Pepiques i demés…

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics