una gran tradició : la despertà

una gran tradició : la despertà

1 comentario

  1. Pepe

    Jo em quede amb la lletra de la «despertà» la qual no té desperdici i està impregnada de sabor popular, popular. Una tradició,» la despertà «, la qual reuneix a confrares, confrareses i fidels en general, sota aquest cant tant arrelat i música tan evocadora.

    A l´any vinent, si l´actual «pertinaz» crisi econòmica i de valors ens deixa, intentaré enviar algun càmera i traure més profit encara a la «despertà», gravant-la :d’aquesta forma un document sonor i alhora gràfic, enriquiria l´arxiu documental de QD.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES