Seleccionar página

conclou el novenari al crist de la fe

conclou el novenari al crist de la fe

                                  Amb la tradicional processó del «Crist de la Fe», ha conclós el novenari al nostre  poble dedicat al patró. La processó, molt solemne com sempre, ha sigut presidida pel bisbe auxiliar Mons.  Enrique Benvent, fill, del poble. Un espectacular i magnífic castell de focs artificials ha posat punt i final a aquestes celebracions religioses, les quals donen pas a la primavera, la quaresma i la pasqua.

                                     Menció honorífica es mereix  el carrer Benigànim, els veïns del qual han posat ganes i art en deixar-ho bonic i artístic, cosa que és de  molt d’agrair i reconèixer : el treball i la imaginació emprades a un costum que si no fora per ells hauria mort ja fa temps.

                                              Felicitar també a la Confraria del Crist pel treball que estan fent en dur a bon port aquestes tradicions religioses i populars i per les innovacions i activitats introduïdes al llarg del curs com per exemple les romeries i activitats a la natura.

 354 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics