felicitacions falleres

felicitacions falleres

 

Bona nit Pep, informaticaquatretonda te el plaer de felicitar a tots els lectors i persones del món mundial , les falles 2012 de la nostra comunitat.

Com la sang fallera ens recorre per les venes, no hem pogut resistir la tentació de fer un NINOT, que demà serà cremat .Dubte que a este l’indulten.

Robert

http://www.informaticaquatretonda.com

2 Comentarios

  1. Pepe

    Doncs moltes gràcies pel teu detall que has tingut cap al lectors de QD. Recorda que tu ets el veterà major d´aquesta comunitat virtual. Ja ens explicaràs amb detall aquest ninot tan ple de billets de 500 euros fotocopiats. I lo del FBI pensa…pensa. Allò de «seminis» en té sense dormir. Bon foc ! Bona Traca !

  2. Roberto Benavent Benavent

    Pep, te responc immediatament perquè vull que esta nit dorgues tranquil.Lo de Seminis no li pegues voltes, perque és l’etiquetat de la matèria prima de la falla (o sigase, la caixa).Com que anem molt estressats,no hem pogut forrar-la com Déu mana.

    Lo dels billets de 500 euros, és la recaptació que han fet el FBI als clients com informaticaquatretonda per tindre comptes premium a MEGAUPLOAD; diners que no tornarem a veure més mai.
    CURIOSITATS:
    PD: M’he adonat en el tema de la fotocopià de billets, que els escaners «convencionals» no poden reflectir la imatge del billet, ho escupeix. Podem saber aixi si un billet es fals o reial escanejant-lo al nostre escaner domèstic.
    També he provat dos programes , el publisher 2012 m’escopeix la fulla en blanc quant es tracta de imprimir billets de 20 euros (els de 500 si que he pogut).

    EL photoshop es algo més curios, detecta si la imatge es tracta d’un billet bancari i no te la deixa imprimir, diu que es tracta de un billet bancari i tanca la imatge. Curiós.

    Al final el ninot s’ha cremat, pero els bitllets els han agafat els més menuts, de totes maneres el revers no está imprimit per seguritat, que els nens son capaÇos de anar al quiosk amb el bitllet.

    Salu2 pep i endavant QD.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES