desconcert social

desconcert social

                                                                           

 El què estem veient des de fa ja un temps és per a  preguntar-se, a qui li faig cas?,uns diuen açò,altres diuen allò,la gent es creu “açò i allò”, i amb tot aquest  maremágnum estem DESCONCERTATS totalment, ja no sabem què és el que ens hem de creure,ni tan sols qui te més raó.

                                                                El passat diumenge 11 de Març tots sabem que va ser Un dia per conmemorar a les victimes de Madrit. Des de les dos associacions representades celebraren actes ben diferents, perquè?

                                                              Per un altre costat i com tots sabem,els sindicats van celebrar unes jornades de prostesta perla Reforma Laboralaprovada fa uns dies pel govern i en la qual no s’ha tingut en compte l’opinió ni dels treballadors ni dels sindicats. Cal recordar que es van manifestar en més de 60 ciutats de tota Espanya.

                                                               Ni falta fa dir que van ser distintes les declaracions fetes pels dos representants de les dites associacions,per què?, serà per desconcert?,serà per idees polítiques, no ho sé, la qual cosa si sé és que és lamentable que es prenguen a les mateixes com a punt de referència electoral, perquè?.

                                                                 El mateix diumenge 11 de Març del 2012 van eixir emissions en diferents mitjans de comunicació dient que el que estaven fent els sindicats era poc més  que vergonyós,i que no era de rebut que espatlaren els actes que estaven pevistos per a les victimes,però a més es van atrevir a dir que les manifestacions anaven recolzades i premeditades per partits d’esquerres i que no tolerarien este tipus d’actes,crec que està clal els que van fer estos aclariments no?. El que em sorprén és que després de fer estes declaracions donant a entendre que estaven molt molestos per no respectar a les victimes,no es tallen ni un duro a anar a Andalusia i participar en un míting electoral com si res passara al seu voltant, o siga que de recordar-me de les victimes,na de na, la vista posada en les eleccions ja que hem de manar ací també siga com siga.

Els periòdics d’altra banda s’encarreguen de manipular a la societat com sempre clar,però amb diferències clares del sectarisme que estem patint des de la dreta més extrema, declaracions de Pedro J o de Jiménez Losantos ens posen els pèls de punta, ells poden insultar,la gent d’esquerres no,ells poden maltractar les persones verbalment,nosaltres no.

Ells poden dir una cosa i després fer-ne una altra,nosaltres no, fins a quant?

Quin desconcert no? fins quan haurem d’aguantar açò? Igual hi ha qui diu que tot açò és mentida,no m’estranyaria per un altre costat. La societat està » acollonada «.

Vicent Benavent Vidal

37 Comentarios

  1. Rosa Mahiques

    Simplement és que n’hi ha gent que vol sentir el que diuen els sindicats i partits d’esquerres i altres volen sentir el que diu Jimenez Losantos , PedroJ. o els partits de dretes.
    Para gustos…colores.
    Que cadascú escolte el que vulga però sempre, sempre tenint en compte que la meua llibertat acaba on comença la teua. Jo pense que la gent no és tonta i sap veure el que passa, i sap pensar, i sap analitzar, altra cosa és que vulga fer-ho.

  2. Vicent Benavent

    Pot ser tingues raó Rosa,però possarem un exemple:
    Si et trobes a un grup de gent de tertulia cal per exemple comentar que el programa ixe de GRAN HERMANO 12+1 és una autèntica basura, i de sopte tots et diràn que així és i què jo per supossat no el veg,ni jo,ni jo tampoc diuen. Com s’expliquem que aleshores no el veu quasi ningú i té un «nivell» d’audència del més acceptable?
    D’altra banda opine que no es tracta de (gustos ni de colores),es tracta de reconeixement de la realitat,uns més que altres clar. Jo pense q

  3. Vicent Benavent

    Perdó no sé que ha passat. Volía dir que jo també pense que la gent no es tonta,per ixa raó no acabe d’entendre que és el que ens passa.

  4. Rosa Mahiques

    Passa que en aquest cas, la gent veu la realitat de manera distinta.
    Passarà el temps i aleshores se n’adonara de si s’estava en «lo» correcte o cal canviar. I no ens hem de calfar el cap per eixe costat. La realitat és la que és. I no tenim res a fer. Si ens agrada, bé, sinó, doncs ens aguantem i a l’altra intentem canviar. Això diuen que és la democràcia; acceptar el que diu la majoria encara que algunes persones creguen que la majoria està en un error.
    «Lo» altre, ja són dictadures…
    Si que és cert que ens queda l’alternativa de patalejar, queixar-nos, manifestar-nos…cadascú que faça el que vulga o puga.

  5. jordi nadal oltra

    el que ha escrit açò meneja raó, el sistema funciona així, i el que cal es canviar-lo, ara el que no se, és si és possible, per desgracia els que votem l’únic que ens queda és pensar en qui ens pot furtar menys

  6. Rosa Mahiques

    Efectivament, crec que ací n’hi ha raó. Jo sempre he dit mig en broma que quan n’hi ha eleccions, cal anar a votar a aquell que volem que ens «robe» i tu Jordi, ho has dit amb altres paraules però que venen a dir el mateix.
    Necessitem un canvi, però no solament de polítics, sinó de sistema, i el que tampoc sé, és com es pot fer això i si és possible o no. Mentrestant, continuem avançant en el pessimisme, caiguent en el pou i veient cada dia les coses més negres. Ja em conformaria jo amb allò que diu la Biblia: 7 anys de vaques grosses i 7 més de vaques flaques!

  7. Fabian Vidal Bataller

    El pesimista diu: Xe quina ruïna, quin desatre aço no pot anar a pitjor
    L’optimista diu : Si home si!!

  8. Vicent Benavent

    Efectivament Fabian tens tota la raó. El pesimista li costa reconéixer els fets,l’optimista els reconeix a pesar de mis pesares. Solució hi ha,el que passa és que no volem reconéixer què mane el del costat tot siga per mantindre al seu partit de torn. Desgraciadament ara més que en anys estem vegent l’Espanya bipolar i no som capaços de voler-la canviar,perquè? Si tan els preocupa el canvi,perquè els molesta per exemple que es buscaren als familiars de «guerra», a cas no tenen dret els familiars a saber on estan? doncs pareix ser que no, així no podem avançar mai i lo patètic és que la gran majoria damunt va i s’ho creu que estan fent be les coses,doncs encara no ho em vist tot.

  9. Vicente Benavent B.

    Ja esta clar Fabian, la solució es votar PPSOE. I que desenterren a tots. Qui ha vollgut a pogut fero.
    Xe disem la guerra, que ja fa casi 100 anys que ha pasat!
    Jo heu tinc clar. A les proximes vaig a votar al PPSOE. Que isos sí que mos trauran de la miseria. Uns mes que atres, esta clar!

  10. David Mahiques Alberola

    Sr Vicente B. Bona vesprada.
    No tinc el plaer de saber amb qui parle. No se si vostè es fatxa o comunista a l’estil d’Stalin. Això que diu vostè és una critica al partits politics com una representació del mal.
    Mire, eixe article l’haguera pogut signar perfectament be, tant Josef Stalin com Adolf Hitler o Benito Mussolini. Es una crítica al partits politics que es l’antesala de la crítica a la democràcia, però a això no ens atrevim.
    No hi ha que criticar, el que hi ha que dir es com resoldre els problemes. O millor dit junt a la critica, les solucions.
    Quin sistema electoral pot ser el millor? Com es controla al que està governant? Com deu donar compte el que governa del que fa? Com hem d’acabar amb el paradisos fiscals, on s’amaguen els diners fugint dels impostos? Cal més govern europeu o ens quedem cadascú en el seu castellet?
    Ara vull dir-li una cosa, els politics són un reflexe de la societat. No són ni millor ni pitjor que la majoria de gent. Tenim el que la gent vol.
    Vaig a dir-li ho amb un cas concret, una cosa que a mi em repugna. Quan al Paco, el Francisco Camps, estaven jutjant-lo els del PP havien introduït per ahí un slogan: JA VEUS PER DOS TRAGES, QUINA IMPORTÀNCIA TÉ AIXÒ. I lo que és realment preocupant, és que molt ciutadans ho deien i s’ho creien. Amb una mentalitat com esta el polítics corruptes i lladres abundaran, per que un sector de la societat que els dona tapadera.
    Mire, si quan venen les eleccions, aquelles llistes electorals on hi hagueren imputats per algun delicte de corrupció la gent no els donara el vot, un altra cosa seria.
    Si la gent haguera aplicat esta mesura el PP no haguera guanyat les passades eleccions valencianes.
    I com diu Vicent, és una vergonya que encara hi haga gent que no conega on està soterrat un familiar seu víctima de la repressió fatxa.
    Bona vesprada a Vosté i a tots els visitant de QD.

  11. Vicente Benavent B.

    Sr. David Mahiques. Bona vesprada.
    Esta clar que si uno no pensa al estil dels partits més grans (tanto monta, monta tanto) es dir, el PPSOE, ja es pot etiquetar a uno de stalinHitler, no?. Ixe escrit es la realitat en la que estiguem vivint. Heu diga Franco o Castro.
    No estic en contra de la democracia i de votar als que es presenten a les eleccions,.Estic a favor dels partits, pero estic en contra de la «dictadura» que tenen dins dels partits i que els fa votar i elegir segons una directris que posa el cabecilla (digueli Zapatero o Rajoy) ; para aixó no fa falta que ni hasga tants diputats,( per ejemple, ara conforme está repartit el congres, en 4 del PP, 2 del PSOE i un dels atres partits, mos sobra)
    La meua vista malcansa un poc mes allá, i veig igual de mal el aeroport de Castelló com el de Ciudad Real, veig igual de mal els tres tragets de Camps com els EREets de Andalusia, veig igual de mal els 6 carrecs remunerats que te el Rus com els 6 que te Pajin…me si dona igual el cargo de Zaplana en Timofinica com el de la sra. Salgado en ENDESA : poca vergonya ! -Que no en tenen prou amb les pagues que els ha quedat per arruinar al país ? en Lo que ni ha que fer es RE-GE-NE-RAR tot el sistema i agarrar del que tinguem lo bo i cambiar lo roin.
    Com molt be dius, tinguem lo que la gent vol, per aixó ara li toca al PP, perque es veu que hu han fet tan mal el PSOE, que la gent ha acabat tan farta que li ha donat el poder casi absolut al PP, I AIXÓ NO ES GENS BO. El PSOE deuria de fer algo de autocritica i vore que pot fer; per que aci en Valencia no alcen el cap i la culpa no es ni del PP ni de la gent. Si els votants vegeren esperansa en ixe partit, els votaria…pero com estan a vore qui ocupa el silló de cabecilla; pue aixó.
    I si la gent aplicara ixa regla que vosté diu de no votar als corruptes, ara en Andalusia no ixirien ni de conya.
    I si ni ha gent que no coneis a on estan els seus familiars sera perque no han vollgut, perque les lleis desde temps de Felipe els apoyen, ja está be de fer demagogia en ixe asunt.Que la guerra fa molts anys que va acabar i si no pasem pagina mos anirá molt mal. Van ser temps molt durs, a on van patir molt, pero ja esta pasat i no puguem estar sempre en lo mateix. Jo estic a favor de que qui vullga saber, que els ajuden, pero ja esta be de refregaro.
    I aixó de fatxa tant em val pal PP com pal PSOE, que pareis que no sabeu només que colgar la etiqueteta a qui no pensa com vosatros.
    Bona vesprada a vosté i a tots els lectors de QD.

  12. Vicent Benavent

    La ignorància la mare de la Ciència. Ixe és el mal que tenim. Ja ho va dir » Vittorio Gassman» L’únic error de Dèu fou no haver dotat a l’hòme de dos vides: una per assajar i l’altra per actuar. Per respecte als lectors de QD deuries identificar-te si és que tens el què hi ha què…

  13. SALVA

    Vicent:
    Estàs fent-te una sèrie de preguntes que la resposta no crec te la done ningú. M’explicaré: solament tu has de donar-te-la perquè si la busques en els altres —mitjans de comunicació, amics, «savis escriptors opinants», llibres, tertulians, polítics, etc. —, sempre serà una visió que haurà sigut elaborada a partir de FRAGMENTS DE LA REALITAT. No vull dir amb açò que aquestes persones no siguen benintencionades, amb tot i això «tot cristo», quan emet una idea sempre se sent pressionat o condicionat per un ENS superior, siga el sou, siga la ideologia o la passió.
    Si bé, si volem tindre criteri, estem obligats a conèixer l’opinió argumentada de qualsevol color encara que no ens agrade, perquè crec que aquesta és l’única manera d’acostar-nos una mica a la VERITAT, eixa que no la té mai ningú, excepte clar, els DOGMÀTICS, que malauradament a aquesta Espanya en tenim a gavelles.

    «Em sap mal» no aclarir-te res, però és que em sentia amb el deute de contestar-te perquè tu sempre ho faç amb mi.

    Salutacions de tot cor,
    SALVA

    PS — VIVA LA PEPA!

  14. Vicent Benavent

    Totalment d’acord Sr Salva. No busque respostes,doncs ja sabem la societat com és,simplement i si cap era una reflexió del què tenim tots els dies i encara que ens coste admetreu no tenim altre remei. Un plaer com sempre i efectivament » Vixca la Pepa».
    Salutacions per molt de temps.

  15. David Mahiques Alberola

    Sr Vicente B, bon dia i perdone per la tardança en contestar-li.
    La seua menció a Andalusia el delata. No m’ha entes o no vol entendre’m. He dit que si alguna llista electoral inclou alguna persona imputada en algun cas de corrupció econòmica la gent dfeuria de no votar eixa llista. Em pareix i per la informació que tinc de la premsa, que no hi ha cap imputat en les llistes electorals per part del partit socialista que es presenten en Andalusia. Si el hi haguera, torne a dir que eixa llista no hi hauria que votar-la.
    Lo lamentable del cas es que el Partit Socialista perdrà les properes eleccions en Andalusia, però si es feren ací en Valencia possiblement el PP les gunyaria altra vegada en tota la corrupció generalitzada i el mal, deshonrrat i desgavellat govern que ens han portat. Amb lo qual els valencians acabaríem donant un aval a la corrupció i al desastre econòmic. Per que el problema de l’elevat nivell d’endeutament que tenim els valencians, no és el mateix endeutament. Si este endeutament s’haguera gastat en inversions productives, en prestació de serveis als ciutadans, en millors instal•lacions comunitàries, noves i millors escoles, nous i millors centres de salut, millors carretes, millors hospitals, etc no seria tan greu, ja aniríem pagant-lo. El que passa es que s’ha en fum i canyot, hi ha molt poca utilitat comunitària i ha servit per omplir les butxaques d’uns quants i espere que pugam saber si ha servit també per finançar il•legalment al PP.
    Em faig la pregunta que es fan tots els valencians:
    ¿EN QUÈ S’HAN GASTAT ELS DINERS PER DEIXAR-NOS COM ENS HAN DEIXAT, TOTA LA QUADRILLA DEL PP, EN DESSET ANYS DE GOVERN?
    Hi ha un altre tema que vull dir-li i es per lo que em preocupa el que vosté diu. Durant prou de temps em sentit eixa escusa que els del PP han difós per ahí diguent que tots eren iguals per així poder justificar que la gent els vote i de pas traure’s el mort de la corrupció i el desgavell de govern de damunt. Ara pareix que diuen el mateix i parlen que hi ha altres al que votar. Però noi diuen quins altres. I això té una trampa, saben que els votant del PP són fidelíssims, comulguen amb rodes de molí. A d’ells esta argumentació no es farà mal però als socialistes si. I aixina el votant d’esqueres o que està fins a la gorra del xoriceo i poco-vergonya del PP, acabarà votant a opcions que no siguen el PSOE i d’esta manera el PP podrà continuar governant.
    I una altra cosa, una de les raons per les quals QD té el prestigi que té, es tan visitada i es un referent en Quatreteona i també fora del nostre pobles, es per que la gent que escriu s’identifica. Em sume al que demana Vicent i li pregue que per respecte a QD ens diga qui és vostè. Eixe nom de Vicente Benavent en el nostre poble no es suficient per identificar-se.
    Li desitge un bon dia de Sant Josep.
    Igualment a Pepe el directot de QD també el felicite pel seu Sant. I a tots els Joseps.
    Adeu

  16. Vicente Benavent B.

    Cuando los fanáticos de la extrema izquierda y la extrema derecha se alternan para acusarnos a su vez a nosotros de ser «lo uno o lo otro»… es que les hemos descolocado y algo estamos haciendo bien.
    Cuando los fanáticos del PP y los fanáticos del PSOE se alternan para acusarnos a su vez a nosotros de ser «lo uno o lo otro»… es que les hemos descolocado y algo estamos haciendo bien.
    Cuando los fanáticos del capitalismo y los del comunismo se alternan para acusarnos a su vez a nosotros de ser «lo uno o lo otro»… es que les hemos descolocado y algo estamos haciendo bien.. Seguid asi, vuestra falta de sentido del humor alimenta el nuestro 😉
    «No somos de izquierdas ni de derechas, somos los de abajo que se rien de los de arriba»… VIVA LA VIDA, LA LIBERTAD, LA HUMANIDAD Y EL SENTIDO DEL HUMOR!!! (Vive y deja vivir)

  17. Vicent Benavent

    No critiques els teus enemics,que potser aprenen.( Joan Goytisolo ).
    Desgraciats els hòmens que tenen totes les idees clares.( Louis Pasteur ). I jo afigiria » pobre de ti pero no de mi «. La cobardia és un mal que afortunadament tots no tenen.

  18. Vicente Benavent B.

    Mbaya sana huwezi kuona mbali pua yako. Ujinga anathubutu, lakini usijali kama ni kuangalia kwa misemo google, methali, misemo … kupata na kuwaweka pamoja na kwamba ana kitu cha kufanya na nini tunasema .. Ni aibu gani ya muda kupita kujaribu kutetea indefensible . Je, kutambua wao enguerran na kisha sisi marafiki bado? Hata sisi kuelewa hili, huwezi kuwa kweli huru kufikiri na waseme ni kitu gani kweli unataka.
    Muda mrefu. Si thamani ya kupoteza tena wakati.

  19. Vicent Benavent

    Ilikuwa ni kwamba, kwa kuwa kulingana na wewe nasema nini tunafikiri, kama wewe kusema hawakuwa pathetic t’ens «guts» kuwaambia wasomaji wewe ni nani, kwa ajili yangu inakabiliwa na kwamba sikuwa tayari kujua, ni zaidi ya kuheshimu kwa ajili ya watu, tayari! bado sielewi, mimi figuraba.

  20. Vicente Benavent B.

    Tocado y hundido. Psicologia facil. Tenia juat un sopar en un amic a que en contestaries en el mateix idioma en que jo posara un comentari. Gracies. El dumenge en conviden a un bon soparot.

  21. Vicent Benavent

    Seguim en desconcert ,ara els toca als bibliotecaris.
    La primera mesura del Pla de Foment de Lectura proposat pel PPCV en Les Corts ha sigut el de reduir dràsticament l’horari d’obertura de les biblioteques provincials de Castelló, Orihuela i València.
    Les biblioteques públiques, han reduït en més d’una quarta part l’horari d’obertura.L’horari que abans era de 9 a 20h seguides ( 5 dies a la setmana )o siga entre 50 i 55 hores setmanals, ara en la reducció de sou i jornada ha passat a ser de 25 hores setmanals.
    Vaja que no fa falta llegir tant no siga cosa que…

  22. Vicent Benavent

    Para sa ang balik sa hapunan, kung bakit hindi sundin. Ito ay bittersweet upang mapanatili ang iyong katatawanan, Alam mo tiyak també reply. Cuidao sa pantunaw.
    At huwag mo mapagtanto na kapag t’en despretigiat pahinang ito sa iyong rabudería. Lamang kung ano ang aming sinusubukan upang ipaalam sa.

  23. Vicent Benavent

    Una mica has tardat en donar-te compte però bo és que ja hages obert els ulls. Recorde què a un lector de QD li vaig dir en una ocasió que si el seu partit governara voríem el que faría.

  24. Vicente Benavent B.

    Si t’antrenares un poc heu conseguiries. Els ulls els tinc molt ben auberts. Presisament per aixó he posat la noticia. TOTS IGUALS!!!!!!!!! No salve a ningú. Pero tu no heu vols aceptar. No vols que pense que TOTS SON IGUALS…Ai, si que el costa de antendre, sí. Hasta ara mos dien: estos no, disme un cas de mal comportament politic de estos; i en realitat com encara no governen no» han pogut»; pero mira per a on…ja tinguem un cas de opacidat.
    TOS IGUALS. TOTS IGUALS. TOTS IGUALS… VULLGUES O NO.

  25. Vicent Benavent

    No veig el perquè et poses així,tan sols era una reflexió del que hi ha i aleshores ja fa temps que ho sabíem que tots son iguals,però vist el teu sempre agredolç comportament crec que ja es hora de despedir-se. M’havien dit que les pedres quadraes se les havien portat,però pel que es veu encara en queden. Ah i ja que és l’última vegada que et conteste al menys tin el que deuríes tindre i els altres lectors si volen algún dia contestar-te sabran amb qui ho fan. «Cuidate» que perles com tu en hi han a borbollons.

  26. Vicente Benavent B.

    ¡Home! Estic segur que aisó de les pedres cuadraes no heu dius per mi, perque lo que es insltar, tu no heu fas mai ( no se cuantes voltes mas dit gallina, cobart i no se cuantes coses mes, i despres demanes respete per a tu).Les pedres cuadraes no se si se les han andutes, pero para caps cuadrats, el teu.
    Ale que pases bones pascues, bon estiu i bon nadal.

  27. Vicente Benavent Vidal

    On estan els 8 milions d’euros de diners públics que la xarxa Gürtel es va embutxacar amb la visita del Papa a València en 2006?. El jutge Pablo Ruz practicarà a els qui, presumptament, van cobrar comissions irregulars, procedents de la radiotelevisió pública Canal 9 i la cobertura que l’ens va realitzar de l’esdeveniment. Amb els 8 milions d’euros que han desaparegut de les arques públiques, es podria pagar l’1,8 milions d’euros als 16.000 dependents que porten dos anys sense cobrar de la Generalitat Valenciana, i es podrien construir fins a dos centres de salut, a raó de 2,8 milions d’euros cadascun.
    Van a fer alguna cosa, mentre la imatge de la Comunitat es deteriora a causa dels nombrosos
    casos de corrupció protagonitzats per l’anterior govern popular?. És especialment escandalós i repugnant que, mentre hui coneixerem les declaracions sobre qui es va portar els nostres diners, el Govern del PP no pague als 1.300 malalts mentals que a punt han estat d’anar-se’n al carrer, motiu pel qual fins a la Fiscalia ha obert diligències contra la Generalitat per presumpte abandó.Per a projectar una imatge positiva de la nostra Comunitat, és fonamental que hi haja un Govern que establisca com a prioritat ajudar a qui més ho necessita en temps de crisi, i no als corruptes i presumptes delinqüents, que s’han portat els nostres euros a mans plenes.

  28. jordi nadal oltra

    jo crec que no, si s’heu parat a llegir el que diu este periodista de este diari tan imparcial, llegiu la contestació que li ha fet baldoví, i que el periodista este no ha volgut rectificar, això es diu tirar la pedra i amagar la má
    http://joanbaldovi.com/blog/273/en-defensa-del-meu-nom/

  29. Joanjo Oltra

    perdó, «jutjar»

  30. Vicente Benavent B.

    Ah! ja mastranyaba a mi!!!

  31. Vicent Benavent

    Hola Joanjo,estàs en el dret de recomanar el què vullgues però no de dir que no som qui per jutjar a…doncs això és el que has fet tu, per dos raons: 1. em claves amb l’altre Vicent quan pot ser no saps si verdaderament és diu així prova d’això és que per moltes vegades que li s’ha insistit no s’ha pronunciat mai. 2. dius que jutjem quan jo al igual que li vaig contestar a ell abans ja et vaig contestar a tu dien que si manara el teu partit » voríem » o siga un CONDICIONAL del verb i no una afirmació com tu vols que siga per tant, no em jutjes que jo almenys no ho he fet.

  32. Joanjo Oltra

    Jo de tu aprendria a llegir, ja que jo no he dit que no sigueu qui per jutjar a ningú, sinò que abans de fer-ho, escolteu les dues parts. Ale bon dia.

  33. Vicent Benavent

    Ja estem en la figuereta, pot ser no sé llegir segons tu, però jo entenc quan dius ( abans de jutjar a ningú, escoltareu les dues parts). Si no em falla la sintàxis amb ixa frase afirmes que em jutjat i que no em escoltat les dues parts per tant… de tota manera no tinc ganes de marejar més l’assumpte doncs no crec que valga la pena però com parles quasi agredint em senc amb ixa necessitat.
    Ale ja ho tenim be.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES