canal 9 la fallera «machor» de tots els valencians

canal 9 la fallera «machor» de tots els valencians

 Com sol ser aquestos díes podríem dir  allò de, ( Senyor pirotècnic ja pot començar la mascletà).  

De les poques televisions autonòmiques què son de caràcter públic, Canal 9 TV és una d’elles,la que paguem tots els valencians amb els nostres impostos per a ser informats sobre tot del que passa día a día a la nostra Comunitat i a la resta del món. No és cap novetat el que vull contar doncs és sabut per tots els ciudatans la gran manipulació que oferix aquesta televisió però al menys sempre hi han que ens escapen de les nostres ments i per tant no està de sobra saber el que paguem.

 Canal 9 no té els diners per a pagar la llum que s’ha gastat en assessories secretes, trames empresarials i indemnitzacions a presumptes acossadors, el repetidor que RTVV té instal·lat en la localitat castellonenca de Vilafranca dóna servei a milers de ciutadans, per falta de pagament de la llum elèctrica a Iberdrola. Avui Canal 9 no te els diners suficients per a pagar la factura de la llum. Estem davant una altra conseqüència de la ruïna en la qual la corrupció i el balafiament, permès pel PPCV, han sumit a Canal 9”.

 La companyia elèctrica Iberdrola ha tallat la llum del repetidor situat en lalocalitat de Vilafranca i que permet l’emissió del senyal de la televisió pública per a aquestalocalitat, així com per als municipis propers. Ara diuen que no tenen diners quan han saquejat les arques de Canal 9 amb trames empresarials com la de l’escàndol ‘Trisquel’, on s’han pagat 150 vegades més del valor real d’un documental, (600.000 euros en un reportatge d’extrema dreta). Quan ja no hi ha diners ni per a pagar la llum, pretenen que siguen les famíliesdels treballadors docents de RTVV les que paguen el balafiament i la fallidapermesa, supervisada i autoritzada pel PPCV ”. L’audiència de la televisió pública s’ha afonat manipulant fins a un nivell impensable i ara tallant el senyal, i no contents amb açò, pretenen arruïnar la nostra televisió pública amb una informació cada vegada més tendenciosa”.

 Huí per primera vegada,no emetran la cremada de les falles…¿?

 Què seguixca la festa,falles,trons,falleres,falleros i ninots.

 

 Vicent Benavent Vidal

2 Comentarios

  1. David Mahiques Alberola

    En els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2012 ha hagut una disminució del inversió i innovació industrial. De tal manera que la Generalitat Valenciana destina el mateix ( un poc més en realitat) al manteniment de la Radiotelevisió valenciana (14.605,52 milers d’€) que a promoció industrial (13765,89 €). Tot açò es pot consultar en internet dins del Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 23012 i en el Quadre de finançament d’Empreses Autònomes i Empreses de la Generalitat. És tal el desficaci, reduir en innovació industrial fins a que hi haguera menys que en el manteniment de la Radiotelevisió Valenciana que fins que no ho vaig veure amb els meus ulls no m’ho creia.
    Es més important mantenir la televisió que estimular la inversió i modernització industrial. Algú es capaç de pensar que això és una política amb trellat? És això una manera d’ajudar a mantenir el teixit industrial i fer progressar el país? Quin és el futur dels nostres joves i dels nostre enginyers industrial amb un govern i una política com esta? Si no canvia el govern de la Generalitat, açò, com diguem els valencians, va “cagalló per sequia”
    Bona nit a tots.

  2. David Mahiques Alberola

    Perdó, evidentment, volia dir Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2012.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES