Seleccionar página

un dia després…

un dia després…

 

          Un dia després, el paissatge negre. Una olor desagradable anuncia la catàstrofe. Rierol negre. Aigua pudenta. I molta pena. Espere que això no siga el prel·ludi d´allò que ens espera. Necessitem que ploga, que el cel plore sobre les nostres misèries i evite el foc destructor. El «pont de ferrro» ha servit de  tallafocs. Encara un fum tènue delata el xicotet incendi d´ahir. Al canviar el paissatge, canvia el meu estat d´ànim. Tot el que ens envolta influeix irremediablement en els nostres interiors. Des  que l´home és home, sempre han hagut incendis de tot tipus. Desgràcies. Morts i desolacions. Terratrèmols. Catàstrofes naturals i artificials. Ja ho se. Coses que passen. Han passat i  esdevindran. Avuí, no he pogut evitar una llàgrima.

 122 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics