nota de premsa

nota de premsa

 

 

NOTA DE PREMSA

 

 L’AJUNTAMENT DE QUATRETONDA PODRA FINANCIAR AMB UN CRÈIT LES FACTURES PENDENTS  DE PAGAR DE L’ANY 2011 PER VALOR VALOR DE 174.679, 05 €.

 L’Ajuntament de Quatretonda en el plenari del darrer 26 de març acollint-se al Reial decret-llei 4/2012 del govern d’Espanya podra finançar amb un crèdit ICO les factures pendents de pagar a 31 de desembre de 2011 per valor de 174.679,05 €. El PSPV (PSOE) “lamenta que d’esta quantitat, uns 101.000 € són deutes de la Generalitat valenciana amb l’Ajuntament de Quatretonda”.  La demora de la Generalitat Valenciana en el pagament de les subvencions esta obligant als ajuntaments a avançar els diners o a assumir crèdits per pagar als proveïdors com és este cas, amb un interès al voltant del 5%.

 La política seguida per la Generalitat Valenciana de donar subvencions i retardar sistemàticament el pagament, afegit a l’actual situació financera que està travessant la  Generalitat Valenciana està portant a l’endeutament dels ajuntaments valencians.

 La Generalitat Valenciana encara no ha pagat a cap ajuntament valencià els programes d’ocupació (PAMER, ENCORP, etc) amb els quals l’ajuntament de Quatretonda contractava a parats durant l’estiu per prestar distint serveis. Esta situació encara és més greu per que al voltant del 60 % d’estos programes eren Fondos Europeus que la Generalitat ja ha rebut per a pagar estos programes, però que encara no ha ingressat als ajuntaments. Des del PSPV (PSOE) de Quatretonda  “ens pareix deplorable esta situació, que d’anar d’esta manera farà perillar la contractació de persones en paro per al proper estiu”. Per altra banda, volem destacar des del PSPV (PSOE) de Quatretonda que “gràcies a la bona gestió realitzada per l’anterior corporació municipal, les factures pendents de pagar son infinitament molt inferiors als pobles similars a Quatretonda del nostre voltant”.


INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES