conveni entre la diputació i l´ajuntament de quatretonda per a cobrir el carrer de raspall

conveni entre la diputació i l´ajuntament de quatretonda per a cobrir el carrer de raspall

COBERTA RASPALL

 

Ahir es va firmar un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Quatretonda i la Diputació de València, destinat a la construcció d’una coberta per al carrer de raspall. Gràcies a esta firma, la Diputació finança la construcció d’esta estructura per un total de 150.000 €.

Una vegada aconseguit el finançament, ara ha de ser el Club de Raspall el que s’encarregue de coordinar els terminis per a la construcció de l’ estructura, i així ho hem traslladat als seus responsables.

Ara la il·lusió que molts dels nostres veïns, aficionats i practicants de la nostra disciplina esportiva, ja es pot dir que que va a fer-se realitat.

11 Comentarios

  1. Vicent Benavent

    És curiós com anuncien a bombo i plateret l’encobriment del carrer del raspall,qui ho diría,encara no fa 1 any en tant que ho varen criticar,però en fi, així és la política que fan alguns politics,total que son 150000€ en la que ens cau. M’haguera alegrat molt més que anunciaren que van a fer un espai per als jovens del poble,de segur que en hi han més que no jugen a pilota dels que si ho fan i sincerament crec seria més prioritari i quasi segur en menys diners. Mundo Ilusión se pone en marcha.

  2. Vicente Benavent B.

    Mira per a on i per una volta estem de acuerdo. Tamé sagueren pogut ahorrar el 100.000 euros de la caserna de la guardia civil i aixina entre les dos coses tendriem 250.000 euros que en la que esta caiguent són mols dinés. Jo no jue a raspall i crec seu haveren pogut estalviar, pero tampoc soc jove para anar a un espai jove i tampoc em fa falta, si cada u donarem la nostra opinió, no es faria res, ni casernes, ni raspallot ni espais jovens ni res, perque mai mos posarem de acuerdo.

  3. PEDRO TALECA

    El que diu la gallineta, a poc a poc, al meu pareixer asó es el ascomensament , ja vindran mes diners per anar fent mes coses.El que esta clar es que en la crisis que hi há, el Rús va soltant diners cap a un poble que feia temps que les dretes el tenien oblidat.

  4. Toni Benavent

    I si a aixo li afegixes els 100.000 euros que li costara a l’anjuntament pagar el sueldo del alcalde esta legislatura ya en tens 350.000… cadau que traga les seues conclusions

  5. Rosa Mahiques

    Qualsevol euret serà benvingut al nostre poble… Però si demanem parer a uns o altres…mai sabrem en qué gastar-los. Cadascú pensa de manera diferent, i si en una família és difícil posar a tots d’acord; quan més difícil serà posar a un poble!!!.

  6. Vicent Benavent

    Crec què ningú possa en dubte que tot el que es faça al poble per millorar-lo siga capaç de criticar-ho almenys jo he donat la meua opinió de prioritat. El que ja no em sembla tant bé és què,quan ho fan «uns» es criticat per la majoria de ciutadans, i ara quan ho fan els » altres» resulta que ja tot és bonic de color de rosa i » Bienvenido Mister…». No tenim remei, tot i què preferisc la caserna abans que tapar un carrer de pilota. Sap algú si lagun dia tindrem un centre de salut com cal? em preocupa molt més açò què tindre que donar-li les gràcies a la «Dipu» just ara que els interessa.

  7. Rosa Mahiques

    Jo no he dit que siga mal una cosa i bona l’altra. Si em donaren a triar, jo faria altres coses amb eixos diners; però entre això o res… trie això (sense llevar cap mèrit al que s’ha fet abans)

  8. Toni Benavent

    Ome i vas a fer un centre de salut ahi, que les persones majors san de desplasar en coxe o crusar la carretera.. si agueres dit una altra cosa…

  9. Vicent Benavent

    Crec què no s’ha entés bé. En cap moment dic que haja de anar un centre de salut on es troba la caserna,simplement que fa més falta que tapar el carrer de pilota, tot i que no em sembla mal,crec que ho expresat així. De tota manera no amage que encara que tinguera que fer-se en ixe lloc ho preferiría abans que altres coses, qüestió de prioritats per al poble¿?

  10. David Mahiques Alberola

    Bona vesprada Vicent.
    Tens raó si açò de tapar el carrer de la pilota ho haguera fet l’anterior ajuntament, ara els del PP estarien criticant-ho. De tota manera vull dir que des del Partit Socialista ens pareix molt bé que es faça i anem a fer costat en este tema. Nosaltres de fet, ho portàvem expressament en les nostres propostes electorals i haguérem fet el possible per aconseguir-ho. Ens pareix que l’ajuntament actual ens haja copiat el programa electoral.

    Respecte al centre de salut, l’anterior ajuntament ara farà any i mig o dos anys, per fi va aconseguir que el centre d’atenció primària de Xàtiva que es a qui pertocava, donara el vist i plau a una proposta que era un plànol per fer un centre de salut i fins i tot, va dir quines coses hi havia que retocar perquè la proposta nostra la considerava excessiva per a un poble del tomany de Quatretonda. Es a dir, va acceptar la nostra proposta i explicava com tenien que adaptar-la per després parlar del finançament. Això es preveia fer-ho on abans estava la guarderia infantil. La ubicació era la més idònia per tenir una via d’accés des de fora i cap a fora bona i estar relativament ben situat respecte a l’accés dels veïns. Ara açò últim ho tenia que pagar la Conselleria i això és una aventura total.
    Bona vesprada a tots els lectors de QD

  11. David Mahiques Alberola

    Bona vesprada de nou.
    No em resisteix a dir una cosa més respecte a tapar el carrer de la pilota. Esta obra qui la paga és la Diputació i no la Conselleria. I això per què? Està clar. La Conselleria no té ni un duro. I per què la Diputació si? Bé, en la Diputació el 82 % del seu pressupost són transferències de capital del govern central, el 2 % transferències de la generalitat valenciana i la resta recursos propis. Es a dir, la Diputació de Valencia viu gràcies al govern d’Espanya.
    I fins no fa massa temps, el govern d’Espanya estava governat del Partit Socialista i l’actual govern pareix que ha anat fent la mateixa política que l’anterior respecte a al finançament de les Diputacions. Per això supose entre altres coses, que les acollaven més a les Diputacions en el control del gasto, des de govern central. El govern del sr Zapatero tenia capacitat financera per mantenir les Diputacions i la Diputació de la Província de Valencia per a que el sr Rus anara fent això de sona la Dipu. Imaginent-se vostès que la Diputació haguera depès financerament del Govern de la generalitat valenciana. Ara no estaríem parlant de tapar el carrer de la pilota.

    En resum, gràcies a la bona gestió de govern del partit socialista i del sr. Zapatero, el govern central pot continuar finançant a les Diputacions provincials i a la Diputació provincial de Valencia i ens poden finançar tapar el carrer de la pilota.
    Tindrem el carrer de la pilota en coberta, a l’estiu podrem anar a veure partides sense por dels sol i en l’hivern de la pluja gràcies al govern del partit socialista i al sr. Zapatero.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: Pepe, 3 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES