ja no hi són !

ja no hi són !

Per casualitat…per casualitat vaig entrar en la vostra intimitat. I em vàreu alegrar el passeig. I vaig seguir el vostre cicle vital algunes temporades. Sempre estàveu allí quan passava. Ja fa temps  no hi sou. I vos trobe a faltar. Aquest racó no és el mateix sense vosaltres, fugidisses bandoleres. On sou? Per més que observe no us veig. Tant de bo sigui la meua vista aquella que falla !

De tota manera, sempre em quedarà el record i l’haver sigut testic del miracle de la vida-natura. Torneu prompte !

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES