la font vella, eternament oblidada,abandonada,maltractada…i sempre viva!

la font vella, eternament oblidada,abandonada,maltractada…i sempre viva!

 

La Font Vella, eternament abandonada, continua sent un preciós paratge de luxe.Mai em cansaré de dir-ho. Encara que a hores d’ara siga  el «cagadero oficial dels gossos dels carrers de la contornà  « Què anem a fer-li !

La runa atrau més runa.Què llunyans queden aquells temps en els quals podies seure en algun banc, berenar,llegir o simplement sentir la mare Natura..i tot…tan a prop, a un tir de pedra! La «Senda del Poeta», impracticable, intransitable. Aquesta maleïda crisi també ha arribat a la Font Vella ! Em pregunte si el municipi té les suficients infraestructures per a mantenir aquest i altres paratges en condicions, i no solament mantenir-los sinò que cal millorar-los, fer-los transitables per a que els ciutadans i les generacions futures els disfrutem, posar bancs, vigilar-lo i penar als gamberros…i si no hi ha possibilitats, doncs hagués pagat la pena deixar-lo conforme estava.

Malgrat tot, la Font Vella , fou, és i serà com un poema que mai mor. Un vers verd. Aquella píndola anti-depressiva. Tan propet del poble ! Tan romàntica! Tan a soles! Tan misteriosa,especial…la reina de les fonts.

VEURE «LA SENDA DEL POETA»


4 Comentarios

  1. Vicente Benavent B.

    Tota la vida sa sentit dir en el nostre poble que lo important de les coses no es tindreles sino mantindreles. ¿Para que tants dines gastats allí, si ara mos costa un paston el podero aguantar? ¿No havera segut millor dixaro com tota la vida? Es van posar bancs, columpios…i heu van destrossar, el any passat es va dixar mes net i mes bonico que mai, pero clar! si no es neteja totes les semanes; les brosses creixen , i ¿qui disposa de un home totes les semanes para netejaro?.
    Hem despilfarrat a «go-go» en tots els puestos. A vore si ara, antes de fer consevol obra (xicoteta o faraónica) pensem antes si la podrem mantindre.

  2. JOSEP OLTRA

    Canviant de tema, la estacio meterològica del poble si piques en màxims i mínims s´ha quedat com bloquejada en el dia 29/04/2012 !!!!! Algù sap en qui hem de parlar perquè funcione correctament ?? Gracies.

  3. Ajuntament de Quatretonda

    Hola Josep,

    estem treballant per a que l’estació meteorològica funcione correctament… la qüestió es que fins fa poc l’estació meteorològica disposava d’una connexió d’ADSL exclusiva per a ella (i degut a la despesa que això suposava) l’Ajuntament ha subscrit un conveni amb una empresa perquè connecte, de forma gratuïta, l’estació meteorològica a Internet, el problema és que per causes alienes a la nostra voluntat aquesta empresa esta tardant més del compte. Degut a tot açò, actualment l’estació meteorològica esta connectant-se a Internet gràcies a l’esforç d’Esteban i una connexió Wifi del Telecentre (que no funciona tan bé com ens agradaria).

    Aprofite l’ocasió per a dir-te que l’Alcalde de Quatretonda disposa d’una pàgina Web on pots també dirigir les teues preguntes:

    http://quatretonda.net/alcaldia/

    un abraç

  4. JOSEP OLTRA

    Moltes gracies !!!!!!!!!!!!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES