Seleccionar página

com la novia de pinet…

com la novia de pinet…

BAN 22_05_2012

Aquesta vesprada m’he quedat com la «novia de Pinet, amb la cara llavada i el monyo fet». Allí que m’he presentat jo, amb la meua «canon», el meu «panamà» i les ganes d’ escoltar a la Directora de l’Institut d’Ensenyament Superior Artístic de la Comunitat Valenciana la qual anava a donar una conferència sobre les retallades. Però,com he dit abans, «mi gozo en un pozo». Allí no hi havia ni una ànima. Allí era el lloc on devia de fer-se l’esmentada conferència.M’he quedat amb les ganes d’ escoltar-la. I després, amb més ganes encara d’haver-li preguntat quan guanya ara ella en net al mes i quan li han retallat en net. No se si m’ hagués contestat. I si hagués tret alguna cosa en clar. No ho podré saber de moment.

Tot estranyat i mig  aturdit, he pujat dalt les dependències municipals i estava l’ alcalde al seu despatx i m’ ha dit que l’acte s’havia traslladat crec que per al dia 30, però clar ! això no ho sabia jo. De tota manera,com he dit dalt, no he vist ni una ànima que anara a la conferència : es veu que s’han assabentat tots menys un servidor que s’havia suspés !


 602 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

12 Comentarios

 1. Angel Calori

  Hola Enju,

  tens tota la raó, et demane disculpes, se que no és excusa, però la reunió es va anul·lar ahir a última hora i quan ho he sabut m’ha sigut impossible (per falta de temps, a nivell personal) llevar l’anunci i avisar de l’anul·luciaó.

  Torne a demanar-te disculpes.

  un abraç

  • Vicente Benavent B.

   No el preocupes Angel, i no fa falta que es disculpeu tant que ixos errors no estan fets a posta i ni maten ni roben. Si haguera sigut una reunió para cobrar 3 euros a cada uno que haguera anat, sí que estariem esta nit a la porta de ta casa fente la serenata, peró com no habiem de cobrar res, pues res hem perdut. Que pases bona nit, i que no siga una cosa que el lleve la son.

 2. Vicente Benavent B.

  Jo crec que no passa res. De totes les formes no crec que molta gent estiguera interesa en la conferencia. Así ,molt de presumir que tinguem molta cultura, i quant fan algo acudisen pocs. Ahir molta huelga pero ara que haveren pogut anar a preguntarli a esta dona…res de res… Molt de fer i xarrar pero de cara a la galeria a soles.
  I de no ser perque a vosté senyor director de QD se li a ocorregut anar a la conferencia, ningú saguera enterat.

  • Vicent Benavent

   Menys mal que el teu nivell cultural és molt elevat. Jo propose que quan tinga que vindre la Directora ixa,que acudeixques tu sol,i ja després ens informes del avanços de les retallades a l’educació, doncs nosaltres no sabem ni papa i per això no acudiré. En tot cas quan vinga la consellera d’educació m’ho pensaré. No plore perquè he perdut el » mocador» i no vull banyar la taula de l’escriptori.

 3. jordi nadal oltra

  No pasaria res si eixa conferència ara que l’han canviada de dia la feren a les 8 de la vesprada una hora un poc més prudencial per a la gent que treballa, igual aniria més gent.

  • Vicente Benavent B.

   Si, segur que sí.

 4. David Bellver

  Dons si sabereu el contingut de la xarrada, un tall de coses, jugant amb el lèxic per enredar més, i finalitzant que les retallades no s’hi prenen per culpa d’ells, que ha estat mal gestors, ni dels bancs, ni de les persones, solament d’un partit. No hi ha, ni un bri d’autocritica. i sense opció a fer preguntes perquè el conseller o consellera, director/a se’n va només finalitzar.
  Vaig tenir l’obligació d’assistir a una xarada d’eixes, en una població de 8000 habitants, i n’erem 15 persones escoltant (tres que porta el polític, tres que estavem obligats -per motiu laboral-, i 5 regidors de l’ajuntament i 2 o 3 persones veïnes del poble.

 5. Benavent

  Si les coses són així o han eixit així, el que toca, com ha fet Àngel és disculpar-se, posar-li roget o obrir el finestral amb si interessa a molta o poca gent i que potser, al cap i a la fi, només pràctiquem la hipocresia, sense deixar de ser cert o important, que no sé si ho és, no és la qüestió, no la troncal almenys ara, perquè ni que vaja una única persona només, aquesta mereix una explicació, o com a mínim un avís, això sí, després d’haver posat tot l’esforç en què se celebrara la conferència amb el ponent anunciat o substituint-lo.

  I a tot això no oblide que a “aquell que no fa res mai li ixen les coses del revés”, clar, que…

  benaventr

 6. Joanjo Oltra Cuquerella

  Hola. No se si estic contestant a l’ultim comentari, o a tots en general. Però allà va.
  Ací l’unic «problema» que veig jo és què qui ara demana disculpes tan humilment i de forma tan «bonaxona» ( i parle en plural ), fa poc més d’un any, anaven a degoll amb qualsevol «esvaró» d’aquest tipus que tingueren els «altres». Així què, segons el meu parer, ara toca tragar i assumir, encara que els dolga adonar-se’n que des de dins, tot no és tan fàcil i bonic com es veu des de fora.

  I hi ha legislatura encara per davant..

  • Enrique Benavent F.

   Almenys «ells» (en plura)l, demanen disculpes. Altres no han tingut la humiltat de fer-ho, ni de forma bonaxona ni de cap manera. I també han tingut molts erros.

 7. Joanjo Oltra Cuquerella

  Aleshores amb demanar disculpes ja està tot perdonat? aci a la del rei, jo dspres demane disculpes i arreglat… Això no és així…

 8. Pepe

  Sembla ser que ja ha vingut. I ja ha explicat a un assitent els motius de les retallades. «Veni,vidi,vincit». Al·leluia !

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics