gravació pasdoble festers 2012

gravació pasdoble festers 2012

 

El passat diumenge vaig tindre el plaer de gravar a la seu de la Societat Musical La Lira la meua darrera compsició, un pasdoble que he fet per als festers de 2012, un pasdoble de tall alcoià molt senyorial com els xiquets es mereixen i que l´estrenarà  la Societat Musical La Lira el 17 d´agost despres de la ja tradicional «proclamació» a Quatretonda, acte que es fa ja desde alguns anys abans de les nostres festes patronals. Aci adjunte algunes fotos de la gravació, si alguna persona te interes en sentir el pasdoble està en la meua pàgina de facebook encara  que la gravació no és de molt bona qüalitat degut a que s ha fet amb una càmera de fotos.La gravació en audio estarà en quince dies ja que Damian està acabantla en l estudi.

Emilio Oltra


2 Comentarios

  1. marina margarit

    Emilio tots els festers estem molt agraits del pasdoble que ens has fet!Ja tenim ganes de que siga el dia 17 per poder «estrenar-lo» oficialment.Estic segura que ho passarem molt bé i que el pasdoble agradarà molt a tots 🙂 Espere que eixe dia vinga molta gent a veure la proclamació per poder gaudir d’ell. 1 beset

  2. Emilio Oltra

    GRACIES MARINA!.Ja saps que les coses fetes en el cor sempre eixen millor, i estic segur que el disfrutareu tant com jo he disfrutat fent-lo. De segur que serà tot un èxit.Tan prompte tinga el cd en la gravació ja el sentireu i vos faré entrega de la partitura.
    Emilio Oltra

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES