nota de premsa bloc nacionalista de quatretonda

nota de premsa bloc nacionalista de quatretonda

 

El proper dijous 21 de juny, ens visiten Joan Baldoví i Mònica Oltra que ens explicaran el seu treball i el de Compromís tant a les Corts Valencianes com al Congrés dels Diputats a Madrid. En l’àmbit local, ho farà Rafel Benavent, regidor a l’ajuntament de Quatretonda.

Ells són la nostra veu a Quatretonda, València i Madrid. T’agradaria fer-los alguna pregunta? Tens alguna proposta?  Ho pots indicar més avall amb el formulari de comentaris i se’ls plantejaran en la xarrada. Anima’t!

2 Comentarios

  1. jordi nadal oltra

    Bon cartell dos primeres espases, fent un símil taurí, ens explicaran un poc el funcionament de les corts i el congrés dels diputats, la gent que tinga interés, pot vinde a veure-ho i participar, ells posiblement ens conten el que posiblement canal 9 no ens conta. Pot ser molt interessant.

  2. Joanjo Oltra Cuquerella

    Solament informar que finalment l’acte se celebrarà al CENTRE SOCIAL per raons d’aforament. Igualment convidar a tothom a l’acte. Tots i totes són ben rebuts i de segur que no queden indiferents. Salut.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES