Seleccionar página

correu vomitiu

correu vomitiu

                  Avuí  arriba a la redacció de QD aquest correu i la ràbia que senc no la puc descriure. Quins pardals ! Ara, que el text tampoc té desperdici. És com una oració al Totpoderós, el text, dic. És clar que a les fotos no estan tots : no hi hauria prou espai, no hi hauria prou GIGUES per a emmagatzemar tanta foto. D’espavilats de prop i de lluny. D’aquí i d’allà.

I per això estem om estem, La cosa no s’arregla amb més deute de tota classe. La cosa no s’arregla amb tissores i misèries. La cosa no s’arregla amb «si jo tu més». La cosa s’arreglaria en dos minuts amb honradesa, transparència, empatia,trellat/treball i justícia.  Ah! i unitat que en aquests temps sembla que la paraula UNITAT no esté de moda. I no les trobe per cap lloc. Mireu que no he nomenat els diners per a res.

  Vamos a intentarlo  
«Se trata de que cada destinatario reenvíe este e-mail a un mínimo de veinte personas de su lista de contactos, y a la vez, pedir a cada uno de ellos que hagan lo mismo.  En tres días, la mayoría de las personas de este país tendrán este mensaje.
 
Ley de Reforma del Congreso de 2011 (enmienda de la Constitución de España).
 
1.      El diputado será asalariado solamente durante su mandato. Y no tendrá jubilación procedente solamente por dicho mandato.
2.    El diputado contribuirá a la Seguridad Social como todo el mundo (pasado, presente y futuro).  El actual fondo de jubilación del Congreso pasará al régimen vigente de la Seguridad Social inmediatamente. El diputado participará de los beneficios dentro del régimen de la Seguridad Social como los demás ciudadanos. El fondo de jubilación no puede ser usado para ninguna otra finalidad.3. El diputado debe pagar su plan de jubilación, como todos los españoles.

4. El diputado dejará de votar su propio aumento de salario.

5. El diputado dejará su actual seguro de salud pagado desde Las Cortes y participará del mismo sistema de salud que los demás ciudadanos españoles.

6.  El diputado debe igualmente cumplir las mismas leyes que el resto de los españoles.

7. Servir en el Congreso es un honor, no una carrera. Los diputados deben cumplir sus mandatos (no más de 2 legislaturas), después irse a casa y buscar empleo.

Si cada persona pasa este mensaje a un mínimo de veinte personas, en tres días la mayoría de los españoles lo habrán recibido.  La hora para esta enmienda a la Constitución es AHORA. ES ASÍ COMO PUEDES CONTRIBUIR A ARREGLAR EL CONGRESO DE LOS DIPUTADOS.
Si estás de acuerdo con lo expuesto, reenvíalo.  De lo contrario, bórralo.Por favor, mantén este mensaje CIRCULANDO»

 384 Visites totals,  4 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

1 comentario

  1. Vicent Benavent

    Perquè és cregueu que estàven,fotre quina colla, ja ho vaig advertir què encara no ho havíem vist tot. Abans,Zapatero va donar 15 mil milions d’euros als bancs i el tractaren de corrupte,inútil,despreciable i un rastre més d’insúlts. Ara amb el de la barbeta resulta que no podem ni opinar,està fent-se el que toca i dic jo TOCA,TOCA però ben tocat que ens toca. I diuen per ahí que tots son iguals, no sé igual em falta canviar d’ulleres!!. 100.000 milions per a què aquesta gentola puga cobrar ixos desorbitats sous i damunt aguantat i mut i xitón. Això és el que em votat no? doncs a tocar-se la baina » amics» i más que vendran açò encara no acabat. 25 % de famílies per davall de l’umbral de pobresa,i què? «no pasa nà», València està que pega un «pet» i què? no pasa nà, ara els del PP diuen que quina manera de demanar que Rajoy acudixca al Congrés totes les setmanes per donar explicacions,i que això no pot ser, I ABANS que feen ells? a ja que son tots iguals,fotre quina ignorància més gran. Huí ha tingut que eixir corrent perquè li estàn estirant les orelles des de Brusel.les, a no que qui les estira es ell, MENTIR,TOT UN ART i ho fan de P T mare.

ARA MATEIX

Users: 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics