Seleccionar página

se’n va el rector ?

se’n va el rector ?

Fonts prou fiables ens han dit que l’actual rector mossén Raül Jiménez prompte ens deixarà. Porta entre nosaltres tres anys i mig. No sabem exactament quan ni quin serà el seu nou destí, encara que els rumors indiquen que serà destinat a la capital de la costera on ja estava desenvolupant treballs al col·legi-seminari del Claret. El que si podem precisar un poc més (si les nostres fonts no s’enganyen) és el nou rector que ve. Tot dintre les reserves d’ aquest procés. Segons ens han informat, es baralla la possibilitat que el nou pastor siga mossén Vicente Espasa, que actualment està destinat  en la parròquia de Sant Roc d’Oliva des de l’any 2007 i que anteriorment havia desenvolupat el seu ministeri a LLutxent.

D. Vicente Espasa és el tercer de la fotografía començant per l’ esquerra.

 D. Raül Jiménez en les seues activitats en el «Claret» de Xàtiva

Aquí podem veure  a mossén Raül Jiménez juntament amb  Enrique Benavent (a la seua esquerra) amb molts bisbes.

+INFORMACIÓ  http://www.alcantarilla.es/archivosNoticias/Biografia%20Monse%C3%B1or%20Enrique%20Benavent.pdf

 716 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

5 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  No sé d’on trau vosté tanta informació, però si que es veu que té contactes de «alta altura».
  La meua opinió ( tan vàlida o tan invàlida com qualsevol altra ) és que es deuria de deixar més temps als rectors en la parròquia. Si com molt bé es va dir en el sermó en el qual es donava la benvinguda a l’actual rector, Quatretonda és terra que necessita molta «evangelització», no es deuria de facilitar tant de canvi, ja que quan la gent s’acostuma a la «forma de fer» d’un rector…se’n va i, altra vegada a començar de nou. Si Dº Julian va estar més de 20 anys; què és el que passa ara que no poden estar més de quatre?

 2. Benavent

  Per a mi que, açò, és una mala notícia! Tot el contrari desitge per a mossén Raül.

  rbenaventbenavent

 3. Manuel Prats

  Si que es deveres tenien que estar mes temps . la veritat es que fa poc de temps que esta .Encara que els que anem a missa al meyns jo. no anem a misa en funció del Rector que la faça ens agrade mes o meyns.
  La veritat que Raül te molta paciència amb nosaltres.els que anem i els que no van.

 4. David Mahiques Alberola

  La veritat es que Raül és molt bona persona i té un caracter i manera de fer molt encertada. Li desitge molta sort i que tot li vaja bé on estiga.
  Pel que fa al rector que es suposa que vindrà, Vicent Esparza, vaig tindre el gust de conèixer-lo fent un estudi sobre demografia històrica de la baronia de Llutxent. I és una persona molt amable i molt fàcil al tracte i la conversa amb ell.
  Sort als dos.

 5. Pepe

  Mireu, mireu:

  http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2012/07/18/osoro-nombra-nueve-parrocos-xativa-gandia-oliva-denia-valencia-riba-roja/921736.html

  http://www.archivalencia.org/contenido.php?a=6&pad=6&modulo=37&id=7183

  http://www.notasdeprensacv.es/d-carlos-osoro-nombra-nueve-parrocos-y-seis-vicarios-parroquiales-70202

  Parròquia Santos Juanes de Xàtiva

  PRIMERA FOTO :Aquesta és la nova parròquia de Xàtiva -els Sants Joans- on mossen Raül Jiménez desenvoluparà el seu ministeri com a rector . També ha sigut anomenat vicari de la parròquia de la Mercé i Santa Tecla de la mateixa ciutat de Xàtiva. I segurament continuarà treballant als centres docents on ja ho feia els últims temps.Molta sort i bon apostolat !

  SEGONA FOTO: correspon a l’interior de la parròquia de La Mercé i Santa Tecla, lloc on mossen Raül va destinat com a vicari o ajudant del Rector titular.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics