audició de final de curs 2011-2012

audició de final de curs 2011-2012

Audició Musical Curs 2011-2012

Sr. Director de QD:
Ací  li envie a l’ igual que l’any passat el cartell anunciador de la proxima audició que farem l’escola de musica de «LA NOVA»
Com ja sap és una galeria  d’imatges de les diferents activitats fetes durant un any, i com veu any rere any anem aumentant la quantitat de fotos, senyal de que  cada vegada ens esforcem més, esforç tot siga dit que a tots no els sembla bé, alguns els sembla poc, a altres els pareix excessiu ja que els pares es troben lligats tampoc s’ està obligant a ningù.
Este any tenia pensat no enviar-li el cartell, així com no l’hem penjat en cap lloc comercial del poble, i tot degut a un problema un poc personal, i recorde aquelles frases fetes » quan més fas més erres» o » entre unes coses i altres al remat, el que te ganes de fer coses li ho fan avorrir» i altres que venen a dir els problemes en que ens trobem al tractar amb moltes persones.
Però després de tot i de reflexionar molt  arribe a la conclusió de que la faena no està acabada, i que no seria fer justícia privar als xiquets d’allò que potser alguns sí que els agrade i a tots els pot beneficiar.  També li adjunte un parell de videos dels molts que corren per internet i que venen a dir dels beneficis de practicar música, i en este poble tenim la sort de tindre dues escoles en les quals ens podem realitzar, seria bò que tots ho valorarem com cal i ens congratularem d’ este fet.
GRACIES
Miguel Miñana Benavent

2 Comentarios

  1. Pepe

    Comprenc perfectament el teu escrit i per moltes raons. L’unica cosa que puc dir-te és que continues fins on pugues. A la fi, els bons records que puguen guardar de tu els teus alumnes és el que queda i ompli de veritat i la feina ben feta. Tot dintre d’un món d’enveges, punyalades a l’esquena, traicions, travetes i burles.

    Salu2

  2. Vicent Benavent

    Tot i què et comprenc Miguel per la situació que estaràs passant,tan sols dirte dos coses: 1) No es veu igual des de fora què quan u està dins,aleshores es comprenen millor alguns fets, t’enrecordes de la primera banda juvenil? doncs això » ja saps el que et dic «, de tota manera endavant i ànim.
    2) La tasca que desenvolupes a l’escola de música saps que mai serà recompensada al 100% però com això entra dins la nostra afició,no cal que li pegues voltes, seguix fent el que fas i recorda, més val que et tinguen enveja que no llàstima, jo pel que e vist en algunes audicions se què més del que fas no pot ser,ànim i no faces cas.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES