la pregunta de l’estiu

la pregunta de l’estiu

2 Comentarios

 1. Fabian Vidal Bataller

  «Me encanta que me hagas esta pregunta»

  Uiii, a vore, al meu parer es tot ben sencill.

  Qui fa possible tot aquest merder?

  _Doncs la societat, esta permitint tot el que passa, una gran majoria, esta a casa esperant que «por obra de el espiritu santo» s’arregle tot, hi han d’altres que confia en un sistema capitalista que esta podrit i passat de rosca, altres confien en el partit politic de turno amb promeses que mai es compleixen…….per tant la culpa la te la societat.
  Hi han proves que confirmen que es pot sol·lucionar sense ser una utopia, pero supose que es mes facil dir aixo……OHHH AIXO ES UNA UTOPIA!!!!
  Doncs no, no us sembla que esta ple de gent sense escrupols al poder? i si, hi ha molta, pero nosaltres hi som molts mes, el que passa es que només hi ha que veure els mitjans de comunicació, TOTS VENUTS, dona vergonya veure aquells debats….sempre la mateixa gent, gent amb feina, sense cap problema, es super creïble, veritat?
  Quant he vist a gent amb problemes reals?? Cregueu que algun carrec del govern te algun problema economic?? i algun familiar d’ell??
  VINGA VA, PROU DE MERDERIES!!!

  _La resposta a la pregunta……. BORRON I CUENTA NUEVA!!!!!

  EL POBLE ES SOBIRA…..pero mooooolt comode.

 2. Pepe

  «De aquellos polvos…estos lodos»…per tant ,els conductes de supervivència mitjançant els quals respira aquesta democràcia estan tan viciats i obturats que solament una bona neteja a fons els podran fer respirar i fer-los funcionar. Caldrà encara que als ciutadans se’ns ofegue fins al límit per a que prenguem consciència vertadera . O ens deixem matar o ens defensem. No queda altra.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES