la fireta

la fireta

La «fireta» en plena canícula és l’equador que marca la vida i reviscola una tradició secular. Si be les connotacions canvien i es transformen al llarg dels anys, «la fireta», és capaç de traure de casa a grans i menuts despertant fantasies i convertint en realitat els desitjos infantils els quals amb poc es conformen i amb poc omplin de felicitats i il·lusions els seus esperits encara poc contaminats.

«Els majorets» ens transformem per segons en còmplices necessaris dels nostres menuts i els records ens traslladen a temps enrere i diverses circumstàncies netes de preocupacions i lleugers de problemes. El passeig nocturn es transforma així -entre sons, crits, llums, suors, olors i converses intrascendents- i després d’ alleugerar una mica les butxaques -impostos de la il·lusió-, es torna a casa per completar la col·leció de pistoles, nines, arcs, pilotetes, cotxets i demés inútils artefactes per als grans però màgics i tot un món per a la xicalla.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES