Seleccionar página

la fireta

la fireta

La «fireta» en plena canícula és l’equador que marca la vida i reviscola una tradició secular. Si be les connotacions canvien i es transformen al llarg dels anys, «la fireta», és capaç de traure de casa a grans i menuts despertant fantasies i convertint en realitat els desitjos infantils els quals amb poc es conformen i amb poc omplin de felicitats i il·lusions els seus esperits encara poc contaminats.

«Els majorets» ens transformem per segons en còmplices necessaris dels nostres menuts i els records ens traslladen a temps enrere i diverses circumstàncies netes de preocupacions i lleugers de problemes. El passeig nocturn es transforma així -entre sons, crits, llums, suors, olors i converses intrascendents- i després d’ alleugerar una mica les butxaques -impostos de la il·lusió-, es torna a casa per completar la col·leció de pistoles, nines, arcs, pilotetes, cotxets i demés inútils artefactes per als grans però màgics i tot un món per a la xicalla.

 131 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics