«hoy he vuelto a pasar por aquel camino verde…»

«hoy he vuelto a pasar por aquel camino verde…»

 

Parafrasejant part d´aquella cançó,  «hoy he vuelto a pasar por aquel camino verde…» Feia ja alguns mesos que no podia passejar per la batejada per mi «Senda del Poeta». Les brosses i les males herbes no em deixaven.Avuí ha sigut tot un plaer el poder tornar a explorar-la una altra vegada. En silenci. A soles. Només ocells, conillets i flora mediterrània han sigut els companys del curt i alhora trajecte de somnis. Recomane -ara que es pot- disfrutar de «La Senda del poeta»Per aquest que aquestes línies escriu és una experiència vital, única i possible. Tan a prop del poble…diria jo  que dins del mateix poble. Les fotos de dalt no enganyen. Tot natural. Tal com està ara. Sense photoshop.No cal cremar quilòmetres i quilòmetres i exposar la vida per trobar el paradís, quan moltes vegades ho tenim a la butxaca: «I tu, Pep, on has anat aquest estiu ? -A la Senda del Poeta!». A la FONT VELLA  també li han fet un bon llavat de cara. I està una altra vegada transitable. 

Clar està que per a que els ciutadans puguem disfrutar de totes aquestes experiències, altres persones han estat treballant de calent… ho he vist : de bon matí una bona colla de treballadors desbrossant i netejant. Com cal. Per tot, donar les gràcies i agrair de debó a les autoritats i treballadors que han fet possible aquest xicotet detall. La vida, la quotidianitat, està feta de xicotetes coses les quals ens ajuden. I ens omplin l’ànima.

Us recomane fer «La Senda del Poeta». Des de la Font Vella. Són tan sols cinc minuts de trajecte. Per això és recomanable anar sense presses.Aturar-se moltes vegades. Explorar els mil racons. Els arbres.Les floretes. En arribar al pont, girar i tornat a la Font VellaAbandonar-se , deixar-se a la imaginació. Escoltar.Somiar. Respirar profundament…i…donar gràcies a la vida.

pepe romero-nieva

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES