reportatge fotogràfic setmana cultural 2012

reportatge fotogràfic setmana cultural 2012

La Setmana  Cultural quartondina 2012 ofereix un bon ventall de possibilitats i ofertes. Aquesta vesprada infernal per la calor del més de 40º C a l’ombra hem anat passant per exposicions i oferiments culturals. Allí estava  Eugenia mostrant el seu treball i afició pels puzzles . Treball laboriós i de temps i paciències. Desenvolupament de tècniques i ingeni. No deu  ser fàcil aquesta feina d’anar fer quadrar mil peces al seu lloc i arribar a una harmonia final. Col·locar la última peça deu ser moment sublim i feliç. Feia ja temps que no veia a Mª Eugenia. Va ser alumna meua fa moltes dècades.

Amb Josefa he parlat una estoneta. Allí estava ella, juntament amb el seu Yossi «virtual» i el treball per al qual seveix d’actor i la seua llegenda. Josefa una gran persona amb idees sempre molt originals i col·laboradora habitual de QD.

La col·lecció de «Botelletes de parfums i colònies» no deixa indiferent al visitant, la qual cosa demostra que amb ganes i imaginació es poden lograr resultats brillants. Igualment la interassant exposició de pintures i altres treballs. Molt completa és igualment altra exposició : la dels «cartells de cine de totes les èpoques», una exposició-col·lecció completíssima i encisadora on sense voler trauen al visitant records de dies de cine, aventures, pipes i emocions.

Poder visitar la casa on va viure Doña Adela Benavent i a més a més, el poder adquirir alguns dels seus quadres, llibres  i objectes a preus raonables, ha sigut un motiu amb fonament per traslladar-se -encara que siga per mera curiositat- a aquesta exposició. Agraim les explicacions de la seua neboda.

El Mercat Medieval, un clàssic ja de les  Setmanes Culturals Quartondines, reuneix a l’olor, sabor, degustació i observació, a artesans, associacions,independents,atraccions i una enumeració llarga d’activitats i hobbys. Un foro de trobada humana i un rierol de converses, tertúlies i comentaris de tot tipus i colors. «La paraeta de l’Heretat de Pere» és d’obligada visita per la qualitat dels seus productes. Al Mercat Medieval tots oferixen alguna cosa i tots reben . Ahí radica l’èxit d’ aquesta trobada i en la bona voluntat de tota la gent. Matemàticament, correspondència biunívoca. Gramàticament parlant, oracions recíproques.

Com podeu observat a la galeria de fotos, enguany ha tornar «El correfocs», impregnant la nit de fums, fantasies i imaginacions d’ultra tomba  transformant el paisatge nocturn i matisant els misteris de la nit. El Correfocs, ha sigut un dels events que un sector de la ciutadania trobava a faltar, per això, la re-tornada ha sigut benvinguda.

2 Comentarios

  1. Rosa Mahiques

    Si de cas, he trobat a faltar alguna exposició «de carrer», on la gent va i ve, ve i va… i et dona ocasió de parlar, de comentar…

  2. Rosa Mahiques

    Veig que va afegint fotos a mesura que van fent-se actes. Esperem vore’n algunes més.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES