exitosa vesprada de vaquetes

exitosa vesprada de vaquetes

La nostra reportera gràfica Ana Romero-Nieva ha sabut captar l’esperit de la festa del Gran Prix dintre dels actes de la Setmana Cultural 2012. Una gran animació i entreteniment ens ha convocat aquest esdeveniment. Solament un xicotet contratemps quasi al final ens ha posat una mica tristos. Gràcies a Déu no ha sigut greu i esperem i desitgem que el jove accidentat prompte es recupere.

Èxit total. Ple de gom a gom. Dir la paraula «bous» a Quatretonda és assegurar-te el «lleno total». Tal vegada si les autoritats competents decideixen repetir aquest acte l’any que ve, hauran de buscar un lloc més gran ja que hui quasi no podiem vore res des de darrere de les barreres. I tots sabem que el «boca a boca» corre més depressa que la llum i quan s’enteren pels pobles veïns  doncs vindran a vore-ho.

Les diferents colles de participants han mantés viva una competència sana i divertida, emocionant i plena dels ingredients bàsics de la festa : alegria, joventut, sarau i humor.

La «Penya Bouera» ha fet una actuació digna d’haver estat retransmesa per la TV. Em venia al cap els presentadors del «Gran Prix» i ben cert és que els nostres conveïns ho feien tan bé o quasi quasi diria jo que  molt millor.

ENLLAÇ DIRECTE A LES FOTOS

7 Comentarios

 1. raju

  estic amb tu ana molt bon esdeveniment i divertit,llevat del percanç que va ocorrer però mira tot be no va poder eixir. Si asperem repetir l`any que ve i amb mes actes i deixar el sabor de boca que em deixat este any

 2. Joanjo Oltra

  Pensava que per escriure aci hom s’havia d’identificar. Però bé, ja una volta que ho vaig dir es va armar tal enrenou que no se si paga la pena posar-hi enfasi. Això si, queda clar que no som tots igual.

 3. Pepe

  Bona vesprada Joanjo. Crec que t’has precipitat una mica.Si et refereixes a «raju», al poble és superconegut per aquest identificatiu. Es tracta de Ximo Espí Ribelles, per si no ho sabies.Raju és prou conegut en 4t i en els pobles dels voltants com a recortaor jove de 4t… Aquí, procurem ser tots igual. Tots estem identificats.És uns dels nostres trets d’identitat. Salu2.

 4. Joanjo Oltra

  Recorde haver llegit aci a la mateixa web que calia identificar-se «amb noms i cognoms», adhuc algun comentari d’altres colaboradors al respecte perquè algú no ho havia fet. Igual ho vaig llegir mal o ho he somniat, qui sap, que tot pot ser.

 5. Joanjo Oltra

  De tota manera t’he de dir què si jo no soc «seguidor» del món dels «retalls» ( què no ho soc ) no necessariament tinc que saber qui és «raju». A banda de que jo se de sobra qui és, no és eixe el tema. Del que es tracta és de que si en aquesta revista es parla tants cops d’igualtat, justícia, i altres valors universals seblants, no estaria mal aplicar-los, i si és un «requisit indispensable identificar-se amb noms i cognoms», ho hauria d’ésser per a tothom, i no per a uns si i altres no. Altrament, vosaltres podeu fer el que vullgueu amb el meu comentari, podeu fer cas o ignorar-lo, ja que al remat jo només passava per aci.

 6. Pepe

  Hola Joanjo. Moltes gràcies per reconéixer que en aquesta revista es defén la igualdat, la justícia, la transparència i la lògica universals. Tal vegada en alguna ocasió ens hàgim equivocat, ja que la perfecció és difícil d’alcançar.Fem tot allò que podem i sabem . Si un comentarista s’dentifica clarament ja siga amb noms i cognoms, amb un sobrenom, amb la seua marca…. i sabem qui és…no importa si com és el cas, la gent del poble el coneix i sap qui és. Moltes grácies de debò pels teus consells en l’aplicació en aquest lloc dels valors que sempre defensem.Tu mateixa reconeixes que saps qui és «raju».I com tu, la majoria. De tota manera pense que has sigut un poc dur i injust. Un poc inflexible. Ens dius que «al remat jo només passava per ací». Altres vegades t’has quedat i amb molt de grat hem publicat articles i pensaments teus . TOTS ELS QUE HAS VOLGUT. Mai hem ignorat CAP comentari. La filosofia continua complint-se al peu de la lletra. Aquí -a excepció d’alguna errada- tots estem IDENTIFICATS des que es posà la norma. I així continuarà. Aquest és un tret que per a bé o per a mal ens identifica.Si en els més de 4.000 -quatre mil-comentaris que fins avuí hi ha a QD se n’ha escapat algú, demanem misericòrdia i pietat. Heu decobert que no som perfectes i ho reconeguem.
  Si continues pensant el contrari, és a dir, que som injustos, doncs seran els mateixos comentaristes i lectors els que saben si estan identificats o no. Gràcies per les teues observacions. (I a veure si alguna altra vegada que «passes per ací» ens trobes alguna cosa bona) Salu2

  NOTA BENE

  Què més dóna escriure Pepe juntament amb la meua foto -tots saben que sóc jo- que José Patricio del niño Jesús Romero-Nieva Jiménez que és el que consta als llibres oficials ?

 7. Joanjo Oltra

  Crec que no ho has entés. Quan he dit que jo només passava per aci vull dir que, com moltes altres voltes, jo entre a la pagina, veig el que hi ha, i si ho crec convinent, ho comente. Amb això vull dir que sou vosaltres (els administradors) qui heu de decidir com funciona i quines coses cal fer i quines no. Jo simplement done la meua opinió. Que soc massa injust i dur?, doncs potser. Però ni de lluny he volgut molestar ningú. I si, continue pensant que si s’estableix la norma d’identificar-se amb noms i cognoms per poder escriure-hi, ha d’ésser per a tots, i això, és simplement un pensament/opinió meu/a (això volia dir abans).

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES