presentació festers 2012

presentació festers 2012

***

La litúrgia de la tradició festívola de setembre ha començat el seu cicle amb un dels actes més esperats i importants del Programa. Gràcies a les autoritats locals per facilitar el treball dels nostres reporters , us podem oferir de la millor forma que sabem aquesta crònica : per això, i en nom dels lectors i visitants de QD moltes gràcies a l’alcalde i corporació, en especial a Àngel.

La nit, amb la complicitat de la fresca, ens va oferir un espectacle lluminós i ple de coses bones : joventut, música, poesia, imatges, familia i bones cares. L’escenari, molt original i amb imaginació decorat, fou un entorn apropiat i digne que en un equilibri de gràcia, sobrietat i elegància va agradar amb la conjunció de llums, veus i so. El campanar, al mig, protagonista indiscutible, molt bé aconseguit : el seu realisme mostrava una bona tècnica de consecució. La seua observació, impactant ! Enhorabona a l’artífex de la idea i la posada en escena.

Les paraules pausades i clares dels presentadors dirigiren l’acte amb solemnitat. El record a la Senyora Adela Benavent en boca de la seua neboda omplí  l’escenari de just homenatge, eixe escenari fester que tantes vegades havia xafat ella en ocasions semblants.

L’alcalde es dirigí als festers amb paraules encoratjadores  i de futur com a dipositaris de l’esperança del poble, recomanant-los no obliden mai les seues arrels començant pels pares.Els animà a aprofitar el temps al seu pas per la Universitat. El Fester Major, emocionat i amb fundament recordà i agraí moments de responsabilitat, treballs i projectes.  La Festera Major, amb simpatia i dignitat desitjà a tothom unes bones festes . Amén de paraules de gratitud.

En fí, una nit  protocolària, necessària i imprescindible a les Festes Patronals de setembre.

1 comentario

  1. Nieves Vidal

    Abans de res, enhorabona pel treball fotogràfic, Pepe; No vaig estar a la presentació però amb estes fotos no es perd detall. He pogut vore que algunes festeres estan assegudes mentre d’altres estan de peu, he suposat que, com ja em van dir, eixe era el moment de l’himne, així com alguns festers estan mirant cap avall… Només dir que em sembla una mostra de valentia per part d’ells, ja que si, com va arribar a les meues oïdes, ells van decidir per votació majoritària que l’himne no es posava i els van dir que es posava «sí o sí», mostraren aquest xicotet acte de rebel.lia. Bravo!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES